Snel geholpen vriendelijk en behulpzaam
Afspraak was snel gemaakt, goede wachtruimte en de ruit is perfect gemonteerd !
Fijne communicatie! En snel en accuraat geholpen.
Snelle en goede service. Zeker een aanrader voor alle ruitschade.
Eenmaal aangekomen was ik direct aan de beurt, ik had een vervelende barst in de ruit, dus ruit moest worden vervangen, hele aardig man, lekkere koffie met een koekje, goed gesprek gehad ook met de eigenaar en veel gelachen raam zat er super snel in, heel erg tevreden met de service en klantvriendelijkheid echt een topper !
Snel mijn ruit gerepareerd binnen korte tijd Precies op de tijd van afspraak Deskundig gerepareerd
Goede service en meedenken
Vriendelijke bejegening en correcte informatie.
Prima geregeld, TOP!
Conform afspraak.
Mocht ik in de toekomst nog ruitschade hebben dan zal ik me zeker hier weer melden!
Snel geholpen, makkelijk bereikbaar, goede aangename service.
Uitstekende service! Hartelijk ontvangen met een goede kop koffie. Ook de uitleg was duidelijk en helder. Binnen 30 min. was ik weer op weg.
Gewoon goed!!!!
Even wachten op ster reparatie onder het genot van een kopje koffie
Prima werk, vriendelijke service.
prettige organisatie. snel een afspraak kunnen maken en de werkzaamheden zijn goed uitgevoerd.
Vrijdag avond barst in ruit aangemeld via de website. Dinsdag al een nieuwe ruit inclusief calibratie geplaatst. Netjes en snel geholpen.
het gehele proces van eerste contact, afspraak maken en afhandeling verliep prettig en gestroomlijnd
Aanbeveling
Goede ontvangst met een lekker kopje koffie tussen door nog tijd voor de klant met een praatje. Alles heel relaxed en in ongeveer drie kwartier alles klaar .het enigste min puntje je moet zelf de nieuwe ruitenwisser meenemen als je een heel nieuw raam in laat zeten . Al met al heel behulpzaam en netjes afgewerkt.
Fijn op lokatie
Vlot vriendelijk. Kwaliteit valt nu nog niet te beoordelen aangezien raam er nauwelijks uur in zit.
Superfijn en nog bedankt
Vriendelijk contact. Snelle afsprakenregeling. We komen graag terug.
Nagelbeek 7 C
6365 EH Schinnen
123RUIT.nl is een initiatief van Stichting SZA (Samenwerkende Zelfstandige Autoglasspecialisten).