prima geregeld allemaal je word netjes en snel geholpen en duidelijk in de informatie daar kan Carglass nog wat van leren. ik was om 9 uur daar en stond om 10 uur weer buiten
vriendelijke telefonische hulp bij eerste contact. goede ontvangt, afhandeling conform gemaakte afspraak.
Een nieuwe ruit in mijn auto zonder enige opmerkingen, kundige mensen en ook nog vriendelijk !
Een zeer nette ruitvervanging. Leuk en helder contact. Netjes conform afspraak gebeld toen de auto klaar was. Vervangend vervoer was top. Aanrader!
Snel, vriendelijk, kundig, lekkere koffie! Aan te raden!
Voor de tweede keer schade laten herstellen en is goed opgelost.
Voorruit laten vervangen door deze bedrijf. Geholpen door eigenaar zelf, originele ruit geplaatst en zeer netjes gedaan. Ben erg te vreden.
Snelle en vlotte afhandeling, vriendelijk personeel
Prima service en klant vriendelijk!
Klantvriendelijk en toegankelijk
Snelle en goede communicatie Beoordeling na het zien van de ruit top. Snelle service en eer vriendelijk, leen auto gehad was perfect geregeld.
Snelle service, prima hersteld.
Uitstekende service.Snel geholpen met schade ruit. Goede afhandeling.Persoonlijke aandacht en meedenkend qua afspraak maken voor vervanging ruit. Aanrader !!!!!
Heel klantvriendelijk en snel werk gekeverd
Service gericht, snel, klantvriendelijk
Geen op of aanmerkingen!
Zou ik iedereen aanbevelen top de
Snel en goed geplaatst
Goede service. Komen afspraken na en ook nog goede koffie. Top.
Snel en perfect geholpen.
Kon snel terecht en zeer vriendelijk geholpen
Super snel geholpen, leenauto meegekregen om toch naar mijn werk te kunnen en zelfs mijn milieusticker weten te redden en op de nieuwe voorruit geplakt. 100% aan te raden!!
Ik ben zeer tevreden over de geleverde service
Nagelbeek 7 C
6365 EH Schinnen
123RUIT.nl is een initiatief van Stichting SZA (Samenwerkende Zelfstandige Autoglasspecialisten).