Na makkelijk een afspraak te hebben gemaakt heeft 123ruit Autoglaslimburg Een perfecte sterreparatie uitgevoerd onder het genot van een heerlijk kopje koffie .
Snelle en deskundige vakman
Zeer vriendelijk personeel en heel snel afgehandeld. Ik was in 1uur weer onderweg.
Perfecte ontvangst en goede communicatie dat ons als bedrijf veel tijd opleverde zodat wij weer veilig en snel op weg waren.
Eerste keer bij Autoglas Limburg, zeer deskundig door Edwin geholpen, leenauto meegekregen, perfecte service.
Ik ben op een vriendelijke manier te woord gestaan. Eigenaar heeft schade afhandeling met de verzekering volledig overgenomen. Ik heb wat dat betreft verder niets hoeven te doen. We hebben een afspraak gemaakt en mijn auto is conform afspraak van een nieuwe ruit voorzien.
Vriendelijk , zeer snel en adequaat geholpen.
Zeer goede snelle service en een prettige afhandeling met de verzekeraar . Al het werk werd ons uit handen genomen
Vakkundig en snel weer op weg, intussen genieten van een kopje koffie!
Zoals ik al zei was het echt gewoon geldig. Goede service en vakmanschap. Geen moeilijk gedoe. Gewoon goed geholpen worden
Gewoon een 9
Autoglas Limburg is perfect te bereiken, ze communiceerde heel helder en duidelijk over de afspraak. Ze hebben echt vakmanschap geleverd. Het sterretje is bijna niet meer zichtbaar. Tevens was de schadeafwikkeling zeer snel.
Voorruit vervangen met camera, skoda octavia. Afspraak gemaakt in Schinnen. Aardige eigenaar die afspraken nakomt en goed werk levert.
Prima bedrijf, aardige eigenaar. Snel en goed geholpen.
Prima bedrijf, aardige eigenaar. Ik kon snel terecht. Wachttijd was beperkt. Ter plekke kunnen werken met een kop koffie erbij. Werkzaamheden professioneel uitgevoerd en compleet ontzorgd.
De titel zegt het al. Prima geholpen, kunnen werken tijdens het wachten met een kop koffie erbij. Aardige eigenaar die goed werk levert. Niks mis mee.
De titel zegt het al. Prima geholpen, wachten met een kop koffie erbij. Aardige eigenaar die goed werk levert. Niks mis mee.
Klantgericht, vriendelijk en goede service
Klantvriendelijk, vlot gerepareerd en nette afwerking. Alleen goed opletten met (vieze) vingers en een lichte bekleding/hemel op de A-stijlen. Dit kreeg ik gelukkig zelf met een doekje weg.
Beste meneer, Allereerst hartelijk bedankt voor uw mooie review en de tijd die u heeft genomen om deze te schrijven. Uw toelichting zal ik doorgeven aan onze hersteller. Met vriendelijke groet, Desiree, hoofdkantoor 123RUIT.nl
Hulpvaardig, vriendelijk en uiterst accuraat
Goede service. Ik kon heel snel terecht en ben goed geholpen.
Nagelbeek 7 C
6365 EH Schinnen
123RUIT.nl is een initiatief van Stichting SZA (Samenwerkende Zelfstandige Autoglasspecialisten).