Super vriendelijk en klantgericht. Zij hebben zelf gesignaleerd dat er een verkeerde ruit geleverd was. Direct een nieuwe besteld en dezelfde dag erin kunnen zetten. Mij gebeld aan het einde van de dag en op mij gewacht ondanks dat het rond sluitingstijd was. Daarna alle tijd genomen om mij te woord te staan. Zwitserland sticker overgezet. Prima leenauto tegen hele redelijke prijs gegeven. Leenauto zag er goed verzorgd uit.
Snel, professioneel en een vriendelijk. BInnen een dag geregeld ondanks mijn niet veel voorkomende voorruit.
Snel en vriendelijk geholpen!
The quality is great, the service is excellent, totally recommended!
Zeer ervaren monteur.
Voorruit van mijn Tesla had een barst. Nieuwe ruit keurig geplaatst, parkeervergunning overgezet :-) en een leenauto gehad. Helemaal tevreden dus!
Uitstekend geholpen door de Ruitenboer. Het bedrijf wordt gerund door de trotse eigenaar zelf, die je vriendelijk ontvangt en uitlegt hoe de werkwijze eruit ziet. Binnen 30 minuten kon ik mijn weg alweer vervolgen. Een aanrader!
Heel goed
Super vriendelijk. Ik kon meteen terecht. En er werd duidelijk gecommuniceerd over de reparatie. De reparatie was snel gedaan. Ik ben heel erg tevreden en beveel iedereen deze zaak aan.
Gehele proces verliep prima, vanaf eerste contact t/m het afhalen van de gerepareerde auto. Zelfs nog aandacht om milieustickers te redden van de voorruit! Kortom blij mee! Kan nog geen definitief oordeel geven over kwaliteit van gerepareerde ruit, maar ziet er allemaal netjes uit.
Mijn voorraam is door de Ruitenboer vervangen en dit is zeer netjes gedaan. De camera t.b.v. de rijbaancontrole is gekalibreerd en werkt ook alsof er helemaal niets is veranderd. Ook nog geattendeerd op het feit dat ik de auto nog niet door de wasstraat mag halen omdat de kit nog niet volledig is gedroogd. Tijdens de reparatie kun je een auto lenen en mag je zonder extra kosten meenemen maar wel even de auto netjes aftanken natuurlijk. Kortom, een hele fijne ervaring met dit bedrijf en kom zeker terug mocht dit weer nodig zijn.
Snel en op de dsg van de afspraak netjes
goede service. klant gericht en kreeg de auto weer netje terug.
Mijn autoruit is snel en netjes vervangen. De milieusticker voor Frankrijk was gelukkig nog herbruikbaar en kon weer op de nieuwe ruit geplakt worden. Ik ben heel tevreden en kan Ruitenboer daarom ten zeerste aanraden..
Wat fijn dat mijn ruit na inbraak snel vervangen kon worden. Er werd zelfs nog een roestplekje onder de ruit weggewerkt. Heel blij met deze extra service.
Na mijn komst in de garage op de afgesproken dag, 17 september om 8:30 a.m., is, ondanks de `verkeerde voorruit` in de werkplaats, de juiste per ommegaande in Amsterdam opgehaald, waardoor ik in de namiddag in mijn ``geliefde, bijna 20 jaar oude VOLVO`` met een mooie nieuwe voorruit naar huis kon rijden.
Goed gemaakt
Goede uitleg bij wat er gebeurt. Afspraak is afspraak. Sympatieke service
Ik ben vriendelijk goed en snel geholpen. Beter kan eigenlijk niet.
Snel en goed geholpen bij Ruitenboer. Echt een aanbeveling!
Leenfiets wat erg fijn is. Vakman
vriendelijk geholpen zowel door de dame achter de receptie als degene die mijn ruit ging vervangen. Volgende keer kom ik weer bij deze mensen.
ik ben vlot en goed geholpen. leenauto was snel geregeld.
Ruit is prima vervangen, camera werkt ook naar behoren. Prima uitleg gekregen over alles
Nijverheidswerf 21
1402 BV Bussum
123RUIT.nl is een initiatief van Stichting SZA (Samenwerkende Zelfstandige Autoglasspecialisten).