Goed bedrijf, communicatie hoofdkantoor wat betreft planbare data kan beter.
Beste Remi, Allereerst bedankt voor de tijd die u heeft genomen om een review achter te laten. Graag reageer ik hierop. Bedankt voor uw terugkoppeling. We waarderen uw betrokkenheid en de moeite die u heeft genomen om ons te helpen onze service te verbeteren. Door uw waardevolle input kunnen wij onze dienstverlening blijven optimaliseren en beter inspelen op de behoeften van onze klanten. Met vriendelijke groet, Desiree, 123RUIT.nl hoofdkantoor
Afspraak correct gemaakt, vriendelijk ontvangst, professionele uitstraling, leenauto stond gereed en auto binnen de afgesproken tijd klaar. Perfect.
Ik kon nog dezelfde dag terecht, voor ster-reparatie. Ben uiterst vriendelijk geholpen. De ster is nagenoeg onzichtbaar. Zeer vriendelijke service (en lekker dichtbij voor mij)
Vriendelijk, behulpzaam, goed bereikbaar, houdt zich aan de afspraken.
Ik ben zeer tevreden over de plaatsing van de nieuwe voorruit bij mijn camper. Er is met zorg meegedacht over wat de beste optie was en alle zaken rondom verzekering, plaatsing en vervangend vervoer zijn perfect geregeld.
Goede service. Kleine garage maar effectief. Makkelijk afspraken maken en goed advies.
Binnen 1 dag geregeld; snel een afspraak gemaakt en op de afgesproken tijd is de ruit snel gerepareerd.
Reparatie goed uit gevoerd vriendelijke personeel
Keurig de ruit vervangen, goede communicatie. TOP
Makkelijk bereikbaar en klantvriendelijk
Snel geholpen , na melding bij verzekering.mij werd snel contact met mij opgenomen Een afspraak was snel geregeld en mijn auto kon op kort termijn hersteld worden. Ik ben bijzonder blij met Ruitenboer.
Snel, duidelijk, goed werk.
Geweldige service, vriendelijk en snelle afhandeling
Goede, vriendelijke en bekwame service
Netjes af gewerkt en een vers bakje gezette koffie
Fijne service
Prima en vriendelijke service! Wachttijd was wel beetje lang voor ik terecht kon.
Leveren altijd goed werk toppppppie
Ziet er goed uit! Zeer goed geholpen
Erg fijne service, en snel geregeld allemaal
Werkplaats van zelfstandige ondernemer. Duidelijke uitleg en zeer vriendelijke ontvangst. Ervaren en bekwaam. Moest wel een week wachten voor ik aan de beurt was, maar het resultaat is goed.
De medewerker bij Ruitenboer heeft zijn werk top gedaan, snel en vriendelijk. Hij had de Duitsland eco sticker netjes teruggeplaatst op de nieuwe voorruit.
's Ochtends gebeld en ik kon 's middags al mijn auto komen brengen. Sterretje is netjes gerepareerd. Eind van de middag kon ik mijn auto weer ophalen.
Vakmanschap met een glimlach, waar tref je dit nog? Het is de wachttijd en een omweg waard!
Nijverheidswerf 21
1402 BV Bussum
123RUIT.nl is een initiatief van Stichting SZA (Samenwerkende Zelfstandige Autoglasspecialisten).