perfect geregeld!
uitstekende service, snel dubbele inslag gerepareerd en nagenoeg niets meer van te zien
Voorruit vervangen. In de ochtend gebracht, leenauto mee en eind van de dag klaar. Helaas wel wat lange wachttijd tussen melding en plaatsing, 2 weken.
Hele aardig en fijne mensen en goede service. Zeker een dikke !
En zeer deskundig en klantgericht
De afhandeling werkte efficient en professioneel en zeer vriendelijk
Zeer klantvriendelijk Mee denken en overleg over extra reparatie . Heel tevreden
Goede uitleg van de risico`s bij reparatie. Snel en vakkundig geholpen
Zeer snelle afspraak en ruitschade en vakkundig gerepareerd.
Gewoon goed
In een woord super
Zie titel
Onlangs heb ik de voorruit van mijn mazda CX-30 laten vervangen. De locatie was zeer professioneel en goed te vinden. Zoals afgesproken stond er een leen auto voor mij klaar. Ik ben zeer goed te woord gestaan door de heer uit de werkplaats. mijn complimenten voor hem! Zeer prettige ervaring en in het geval van ruitschade zal ik zeker terugkeren.
Prima service Fijne leen auto en snel klaar
Snel geholpen, heel fijn dat je voor zeer bescheiden vergoeding een leenauto kunt krijgen, goede ervaring
Goede en vriendelijke afhandeling
Plezierige ontvangst , goede voorlichting over aanpak en risico s van dee reparatie , snelle uitvoering , onzichtbaar resultaat
Wij doen al jaren zaken met Ruitenboer en altijd naar tevredenheid. Ze denken altijd mee zodat onze bedrijfsbussen zo snel mogelijk weer de weg op kunnen.
Fijn bedrijf dat meedenkt.
Klantvriendelijk
Snel geregeld. Fijn ontvangst. Zeker aan te bevelen.
Prima service, leenauto voor de tijd dat ze bezig waren en bij het ophalen lag de milieu sticker in de auto.
Goede service en goed werk. Ik heb het wel eens beter gerepareerd gehad, maar het blijft case by case.
Goed en snel geholpen, mensen erg aardig. Leenauto was handig.
Nijverheidswerf 21
1402 BV Bussum
123RUIT.nl is een initiatief van Stichting SZA (Samenwerkende Zelfstandige Autoglasspecialisten).