Zelfs de milieu sticker is bewaard gebleven.

Prima service, leenauto voor de tijd dat ze bezig waren en bij het ophalen lag de milieu sticker in de auto.

• Kwaliteit ruitherstel
  • Waar kent u 123RUIT.nl van? Via verzekering/lease maatschappij/ assurantie tussenpersoon

Nog een klein putje zichtbaar

Goede service en goed werk. Ik heb het wel eens beter gerepareerd gehad, maar het blijft case by case.

Fantastisch geholpen, aardige mensen

Goed en snel geholpen, mensen erg aardig. Leenauto was handig.

• Kwaliteit ruitherstel

Professioneel en heel vriendelijk!

Professioneel en heel vriendelijk!

• Kwaliteit ruitherstel

Super vakkundig en leuke mensen! Aanrader!

Super vakkundig en leuke mensen! Aanrader!

• Kwaliteit ruitherstel

Autoruit vervangen. Moesten wachten op ruit van Tesla. Afspraak werd gemaakt zodra de ruit er was. Leen auto stond klaar.

• Kwaliteit ruitherstel

Vriendelijk en ter zaken kundig!

Zeer vriendelijk en vakkundig geholpen. Daarbij konden wij dezelfde dag terecht voor een sterretje in de voorruit. Top!

Snelle service!

Snelle service!

Enkel positief

Mijn ervaring is enkel positief. Goede service en fijn contact. Zelfs de "oude" milieustickers werden overgezet.

Goed, snel en betrouwbaar

Had een flinke ster in mijn ruit, inmiddels met uitlopers. Ze hebben vakkundig, snel en goed hersteld. Heel tevreden!

erg goed

goede service en prettige mensen

• Kwaliteit ruitherstel

Goede en snelle support, duidelijke communicatie

Goede en snelle support, duidelijke communicatie. Prettige mensen

• Kwaliteit ruitherstel

Super goed geholpen en snel

• Waar kent u 123RUIT.nl van? Familie/ vrienden

Vriendelijk geholpen snel gerepareerd!

Nette service!

• Waar kent u 123RUIT.nl van? Is in de buurt

Slecht

Vervanging voorraam Kia Xceed 2023 Ontvangst - goed Service - goed Maar daar red je het niet mee als je het raam niet goed kit. Sinds vervanging van het raam hoor ik een serieuze ruis van de wind. Er is dus iets niet goed gegaan. Te weinig kit…verkeerd geplaatst… ik weet het niet. Maar terug hierheen doe ik niet. De auto moet toch weg dus ik ga niet terug voor een herstel kans.

• Kwaliteit ruitherstel

Topservice, heldere communicatie, snel geholpen!

De uitstraling van het pand in Bussum is niet fantastisch maar de service is VOORTREFFELIJK!

Snelle, vriendelijke hulp

De medewerkers waren erg vriendelijk. Ik werd op de locatie spoedig geholpen en heb niet lang hoeven wachten. Ik werd ook telefonisch erg prettig te woord gestaan. Ik raad eenieder aan om bij ruitschade, zich bij dit bedrijf te laten helpen.

Zeer vriendelijk geholpen in Bussum

Afspraak maken was eenvoudig. Ik ben zeer vriendelijk en correct geholpen.

• Waar kent u 123RUIT.nl van? Anders

Supervriendelijk en snel!

Woensdags een aanvraag gedaan en een uur later werd ik al gebeld! Maandags kon ik al terecht. Goede en vriendelijke service, top!

Dat was uitstekend

Dat was uitstekend

Super servicegericht bedrijf

Zeer punctueel. De vieze binnenkant van de auto was tot mijn verbazing ook gereinigd.

• Kwaliteit ruitherstel

Snel op afspraak geholpen. Leen auto !

Snel en vakkundig

Het sterretje is snel en mooi gerepareerd. Personeel was vriendelijk!

• Bereikbaarheid voor schademelding N.v.t.

Deskundig en snel!

Voorruit opnieuw in gelijmd. Oude glas heel weten te houden. TOP!!

• Waar kent u 123RUIT.nl van? Familie/ vrienden

service

na telefonisch contact ,binnen een uur geholpen.

Nijverheidswerf 21

1402 BV Bussum

Over 123RUIT.nl - Ruitenboer

123RUIT.nl is een initiatief van Stichting SZA (Samenwerkende Zelfstandige Autoglasspecialisten).

Over 123RUIT.nl