Betrokken, behulpzaam en zeer vriendelijk

Telefonisch goed en snel te bereiken. Zeer klantvriendelijk!

• Kwaliteit ruitherstel
  • Waar kent u 123RUIT.nl van? Via verzekering/lease maatschappij/ assurantie tussenpersoon

glashelder, wat een service

Heel vriendelijke mensen, meedenkend, Ik kreeg een elektrische fiets mee, de auto was klaar op de afgesproken tijd en dag. Ik raad iedereen dit bedrijf aan. Veel dank. Sheila Kelder

• Waar kent u 123RUIT.nl van? Via Google

Goed en snel raam hersteld

Goede communicatie, snel en goed gemaakt

Snel en goed service

De ruit van mijn auto moest vervangen worden. De bestelling en de plaatsing van nieuwe ruit ging soepel en snel. Heel capabele en lieve mensen die met jou meedenken. Top service!

• Kwaliteit ruitherstel

Friendly, fast and excellent service.

We could make an appointment in a few days at the workshop in Bussum, and we were delighted with the service. Super friendly husband and wife team, explained the work to be done, and lent me a bike for a few hours. The front windscreen was carefully replaced as promised. We would definitely use your service again.

• Would you recommend us? Yes
  • Reachability for damage report
  • Customer service
  • Speed of claim settlement
  • Windshield repair quality
  • N/A

Prima geholpen en ook de afterservice was top!

Gemoedelijke omgeving waar ik snel terecht kon voor het plaatsen van een nieuwe ruit. Omdat het een camper betrof was het iets meer regelwerk maar alles heel snel en naar volle tevredenheid afgehandeld. Zeker een ondernemer waar ik iedereen zo naar zou doorsturen!

Helemaal top

Fijne mensen ik kon alles vragen. Mijn ruitenwissers waren iets verkeerd teruggezet na één belletje kon ik gelijk weer terugkomen. Geen enkel probleem en fijne mensen.

Geweldig goede ervaring!

Alles klopt. Ik kon snel terecht, een leenauto voor maar 25cent per kilometer (spot goedkoop als je geen wereld reis hebt gepland). De auto was op afgesproken tijd klaar en gekalibreerd. Er werd een verse kop koffie gezet. Uiterst vriendelijke mensen. En het raam zat er keurig in. Ga zo door!

• Waar kent u 123RUIT.nl van? Anders

Helemaal goed.

Na de schademelding op zaterdag werd ik meteen al gebeld wat voor schade ik heb en merk auto, zodat ze de ruit snel kunnen bestellen. Maandag werd ik gebeld voor een afspraak.

• Kwaliteit ruitherstel

geweldig geholpen en snel prima

zoals hierboven fijne mensen hebben nog tijd voor je

Gewoon goed

Geen overdreven gedoe, gewoon duidelijk en kwalitatief goed. Precies waar ik naar op zoek was.

Top! vriendelijk, flexibel

snel, duidelijke vriendelijk

Ik ben snel en vriendelijk geholpen en op initiatief van 1123Ruit is de terugbetaling vanuit de verzekering geregeld Dank!

• Snelheid schadeafwikkeling
  • Kwaliteit ruitherstel N.v.t.
  • Waar kent u 123RUIT.nl van? Familie/ vrienden

Technisch-inhoudelijk zeer deskundig maar ook bijzonder klantvriendelijk.

Uitstekende ervaring met Ruitenboer! Via autodealer werd Ruitenboer aangeraden. Goede eerste analyse van de schade. Prettig dat schade rechtstreeks met verzekeraar wordt opgepakt en afgewikkeld. Ook goede planning en afstemming met autodealer m.b.t. calibratie van voorruit-camera. En toen ik -bij ophalen- met onze andere auto een kleine glasschade liet zien, werd deze direct hersteld. En óók rechtstreeks met verzekeraar afgewikkeld. Niets dan lof voor deze autoruit-specialist. R.W. Fris

• Waar kent u 123RUIT.nl van? Anders

Geweldige service vriendelijk personeel

Goede service echt vakwerk Vriendelijke mensen

• Waar kent u 123RUIT.nl van? Familie/ vrienden

Prettig en met een uitstekende service.

Prettig en met een uitstekende service.

Zeer professioneel

Aardige en zeer nette werkers.

• Waar kent u 123RUIT.nl van? Is in de buurt

Snelle afhandeling en vriendelijk personeel

Vrijdagavond melding gedaan, zaterdagochtend al gebeld voor een afspraak. Ik kon dinsdagochtend terecht en het is in drie kwartier juist afgehandeld. Vriendelijk personeel die ook de tijd neemt om uit te leggen wat er gebeurd.

• Kwaliteit ruitherstel

Put in voorruit snel gerepareerd

Ik was op afgesproken tijd aanwezig en er werd gelijk begonnen met reparatie put in voorruit. Nadat de hars in de ruit was uitgehard en het teveel aan hars was verwijderd kon ik mijn weg vervolgen.

• Waar kent u 123RUIT.nl van? Is in de buurt

Snelle en nette service

De leen auto stond klaar en het raam is netjes gemonteerd.

• Bereikbaarheid voor schademelding N.v.t.

Uitstekend en snel

Uitstekende service en met duidelijke uitleg vooraf dat de barst in de ruit eventueel kon scheuren. Vakmanschap dat dit niet gebeurde dus helemaal goed!

• Kwaliteit ruitherstel

Prima geholpen, pro actief en keurig opgeleverd.

Uitstekend!!!

Prima service goede communicatie en werd snel geholpen ...in 1 woord TOP

• Kwaliteit ruitherstel

Snel en vakkundige vervanging van voorruit.

Professioneel en vriendelijk personeel.

Quick and professional

Service is superquick unlike other locations. Quiality is super, staff is friendly. Very happy about my experience !

Nijverheidswerf 21

1402 BV Bussum

Over 123RUIT.nl - Ruitenboer

123RUIT.nl is een initiatief van Stichting SZA (Samenwerkende Zelfstandige Autoglasspecialisten).

Over 123RUIT.nl