Fantastisch geholpen
De telefonische bereikbaarheid was uitstekend. Mij werd gewezen dat mijn ruit anders was dan bij het kenteken gemeld. Goed dat mij de vraag voorgelegd werd een keuze te maken en daarvoor de tijd te nemen. Dat toont emphatie. Verder keurig gerepareerd en administratieve afhandeling. Samengevat: uitstekende dienstverlening!
Goede service woensdag gebeld vrijdag middag auto heen gebracht zaterdag morgen weer opgehaald stond en leen auto klaar om naar huis te gaan perfect geregeld
Goed en professioneel opgelost. Schadeherstel bij een vakbekwaam bedrijf laten doen via dijkema. Zij hebben alles geregeld. Top
Zonder afspraak geholpen in verband met een inslag in de voorruit (ster) Keurig te woord gestaan. ster is gerepareerd maar mocht als ik dit wilde vervangen worden voor een nieuwe voorruit. De inslag zat namelijk in het zichtgedeelte. In overleg kan ik altijd terug komen voor vervanging
Snel kundig vriendelijk
"wilt u een elektrische, of een benzine auto mee? De elektrische hoeft u bij het inleveren niet af te tanken" Tja. Dan heb je mij wel hoor! Hoewel de reparatie na 2 uur klaar zou zijn was het geen probleem dat ik pas 2 uur later de auto weer kwam omruilen, omdat dat beter paste in mijn tijdsschema. De reparatie vond plaats in een keurig nette opgeruimde loods in Groningen. Als ik nog in de buurt kwam van Sappemeer kon ik een bon meekrijgen voor het afhalen van een zak oliebollen bij een oliebollen kraam daar. Toen bleek dat ik daar niet meer in de buurt kwam werd ik overstelpt met chocolade. Een cadeau waar ik veel beter mee thuis kon komen!
korte lijnen,snel geholpen.
goed gerepareerd leenauto stond klaar aardige en behulpzame mensen
Uitstekende service, s’morgens sleutel ingeleverd. En in overleg in de middag weer kunnen ophalen.
Makkelijk en snel een afspraak kunnen maken en binnen 3 uur was mijn voorruit vervangen. Afhandeling met verzekering wordt geregeld, vriendelijk personeel.
Afspraak snel gemaakt. Supersnel en vakkundig ruit vervangen. En keurig schoon en netjes opgeleverd.
Fijne service. nette leenauto. prima bedrijf
Uitstekende service
Wat mij zeer tevreden stelt is dat ik op een professionele manier geholpen ben.
Zoals boven beschreven.
Goede ervaring en snelle aflevering
Correcte afhandeling
snel geregeld
zeer positief
Ben er nu een paar keer geweest, helaas. Maar hier wordt je steeds snel, goed en vriendelijk geholpen, en de administratieve afhandeling met de leasemij wordt geheel overgenomen. Dikke prima!
Helaas vanuit leasemaatschappij enkel de keus voor locatie Groningen / Den Haag (vanuit Almelo). Dit in verband met reparatie aan een Tesla. Niet te verwijten aan 123RUIT.nl. Snel een afspraak kunnen maken en vakkundige reparatie.
Snelle goeie service
Ik had een sterretje in de ruit. Toen ik belde kon ik direct komen. Helaas scheurde de ruit tijdens de reparatie. Ze hadden de nieuwe ruit op voorraad en een paar uur later kon ik de auto weer ophalen. Ik kreeg even een leenauto mee om naar huis te gaat. Dat is topservice!!
Industrieweg 14
9601 LJ Hoogezand
123RUIT.nl is een initiatief van Stichting SZA (Samenwerkende Zelfstandige Autoglasspecialisten).