Ze hadden een raam besteld zonder zonneband en zagen dat ik 1 had met zonneband, toen hebben ze specie gebeld om te vragen of ik ook liever 1 met zonneband wou hebben. Super snelle service en hartstikke netjes!
Oude volvo 240 had een nieuwe ruit nodig Zeer netjes gemonteerd Bij de receptie hele vriendelijke medewerkers. Goede sfeer.
Alles netjes geregeld
Snelle afhandeling en leenauto ter beschikking. Goed geregeld!
Snelle service
Correct en snel
Bij het aankomen rijden gelijk geholpen, koffie aangeboden en binnen 20 minuten klaar.
Kontakt verliep snel en degelijk. Zelfs de milieu sticker was weer op de nieuwe ruit geplakt. Prima!
schoon ruiten beter zien bedant gemaakt .
Vriendelijk en keurige communicatie
Ze heeft alles voor mij afgehandeld met de verzekering, ik kon mijn auto brengen en even later weer ophalen. Alles verliep snel, gemakkelijk en vriendelijk.
Goed geholpen, snel geholpen, vriendelijke geholpen.
Vriendelijke vakmensen die het snel en goed voor ons in orde hebben gemaakt.
Goed en snel geholpen
De voorruit van onze camper keurig vervangen, stickers ook overgeplaatst. Keurige elektrische vervangauto zonder kosten!
Prettige ontvangst en snelle, goede reparatie
Autoruit stuk en eigenlijk geen tijd om te laten vervangen? De snelheid waarmee ik een afspraak had, binnen enkele minuten, en een aantal dagen daarna het werkelijke vervangen waar ik op kon wachten, allemaal prima.
Snel en deskundig geholpen goede service vriendelijk personeel Top!
Eerst bij een concurrent geweest. Had een afspraak maar werd niet geholpen omdat mensen vrij waren. Ze wilden ook de ruit vervangen. Toen met Dijkema gebeld. Kon direct komen en werd supersnel gerepareerd. Vervangen was helemaal niet nodig. Koffie goed en wel op en klaar was het alweer. Prachtig professioneel bedrijf met vriendelijke mensen.
Vriendelijke personeel en vakkundig
Prima service en duidelijk communicatie.
Goed.
Goede service vriendelijke mensen
Vriendelijk contact, snelle en professionele reparatie.
Met een sterretje in de voorruit direct geholpen, snelle afhandeling en goed weggewerkt.
Industrieweg 14
9601 LJ Hoogezand
123RUIT.nl is een initiatief van Stichting SZA (Samenwerkende Zelfstandige Autoglasspecialisten).