goede klantvriendelijkheid prima service
Goede ervaring
netjes en prima gerepareerd
Hartelijk ontvangen .direct geholpen.Tijdens wachten een krant en een kop koffie.
Kan niet beter.
Goed en vriendelijk behandeld
Direct, vriendelijk, professioneel, blijk van kennis, meedenken, zou er zeker naar terug gaan als dit nodig is. Maar voorlopig bevalt het raam prima!
Gewoon goed, zoals het hoort.
Snel en vakkundig geholpen. Leenauto meegekregen tijdens de duur van de reparatie.
Vandaag bellen, morgen een nieuw raam erin.!
Via een telefoontje was alles snel en eenvoudig geregeld.
Vriendelijk personeel, duidelijke communicatie
Alles word direct goed opgepakt en je hebt er zelf weinig tot geen werk van!
Vlot geholpen, ik moest de afspraak verplaatsen wat ook kon en kon op het laatste moment een leenauto gebruiken
Voor de tweede maal binnen een half jaar door steenslag een kapotte ruit. Beide keren heel snel, super vriendelijk en vakkundig geholpen. In de ochtend de auto gebracht, na 3 uurtjes al klaar. Bovendien een gratis leenauto.
Snel,accuraat & vriendelijke benadering
Snelle service en kwaliteit werk
Vriendelijk, informatief telefonisch contact alvorens en vervolgens goede service.
Ik ben langs geweest en het sterretje in de ruit kon meteen hersteld worden. Binnen een halfuur stond ik weer buiten. Je ziet en voelt het sterretje nog wel zitten. Vriendelijk personeel. De kosten gaan rechtstreeks via de verzekering, dus hoefde niks te betalen, erg makkelijk!
Goed gecommuniceerd over alles.
Na een telefoontje kon direct de volgende morgen de schade hersteld worden. Dat ging op een prettige wijze
Goed bereikbaar. Snel geholpen.
Ik had mijn voorruit stuk , gauw een afspraak gemaakt (dame achter de balie was vlot en vakkundig advies gegeven ). elektrische leenauto mee ..... , een van de achterramen was de ruitfolie iets beschadigd van de winter , kosteloos vernieuwd (zat er al 6 jaar op) . Correct en goed afgehandeld met de verzekering Top bedrijf en vriendelijk personeel .......
Ik werd snel geholpen, men dacht mee, corrigeerde foutieve informatie van mijn kant, werkelijk perfect.
Industrieweg 14
9601 LJ Hoogezand
123RUIT.nl is een initiatief van Stichting SZA (Samenwerkende Zelfstandige Autoglasspecialisten).