![](/logo/99/834/834_99_location_group_logo_thumbnail.png)
Top super snelle service lekker dichtbij top
Snelle service. Fijn dat er een leen auto beschikbaar is.
Keurig gerepareerd
Snel, goed en duidleijk!
Top geregeld!
Snelle en nette levering
goed geregeld
Snelle afspraak kunnen maken , snel afgehandeld. Super
Snel en goed geholpen door de vestiging in Terneuzen.
Kon snel terecht en een zeer nette kantoorruimte ter beschikking gekregen om tijdens het wachten te kunnen werken!
Vriendelijk en professioneel. Werd vlotjes geholpen.
Zeer tevreden over de service.
goede service en snel. Vriendelijk!
Aanrader om hier je ruit te laten vervangen!
top
vriendelijk en vakkundig geholpen
Contact was snel geleg door 1 telefoontje, konden auto eerder brengendan dat open waren dit was handig boot ons.
prima geholpen, vriendelijk goed geregeld en keurig geplaatst. wat wil je nog meer?
Achterruit is vervangen. De ruit is netjes gemonteerd, maar de auto kreeg ik rommelig terug: - Stukjes tape lagen door de auto - Er lag een handbezem in de auto - Rommel op de hoedenplank - Lijmresten op het stuur (kosten 10 minuten om eraf te schrobben). Niet netjes en ben ik totaal niet gewent wanneer de auto ergens weg geweest is voor herstel.
Vanaf het telefoongesprek om een afspraak te maken tot het vertrek na reparatie echt heel aardige mensen. Leuk pand met old timers. Mis alleen een fiets om het uurtje dat je moet wachten de tijd mee te doden. Even het dorp in of naar het nabij gelegen Middelharnis.
HEEL netjes gedaan
Vriendelijk personeel, ontzettend vakbekwaam en een snelle en geweldige service.
Watertoren 14 A
3247 CL Dirksland
123RUIT.nl is een initiatief van Stichting SZA (Samenwerkende Zelfstandige Autoglasspecialisten).