Keurig ontvangen, ruit snel gerepareerd. Tijdens het wachten netjes een kop koffie gekregen. Prima service
Ben supersnel, vriendelijk en gastvrij ontvangen en geholpen
Ik kon erg snel terecht en het personeel was erg vriendelijk!
Reparatie werd vakkundig en ontspannen uitgevoerd. Geen haast werk.
Nette aardige monteur, reparatie snel en vakkundig gerepareerd en mijn hele ruit schoongemaakt. Top.
Het maken van een afspraak ging erg vlot. Klaar terwijl u wacht met een kopje koffie
Netjes gemaakt en geholpen
Aardige behulpzame man. Ruit netjes vervangen.
x
Zeer klantvriendelijk, goede en ook nog snelle service!
Zeer goede ervaring, in mijn geval een nieuwe vooruit. Er bleek in mijn auto al eens een andere ruit te zijn geplaatst met een zonneband boven in de ruit. Deze is origineel niet in de auto af fabriek gemonteerd, dus is er in overleg een andere ruit met zonneband besteld en bij een snelle vervolgafspraak gemonteerd tot volle tevredenheid. Top service!
makkelijk afspraak gemaakt, en vervolgens netjes geholpen. Alles heel makkelijk geregeld. en resultaat is ook prima
Zeer netjes geregeld.
Super bedrijf netjes hersteld
Goede en snelle service! Volgende keer gaan we weer daarheen.
Prima service, goed ontvangst en ruit van camper was snel vervangen
Snelle service en erg klantvriendelijk.
Snelle service, ster mooi gerepareerd! Goeie koffie en aardige mensen.
Direct op korte termijn een afspraak kunnen inplannen. Goede informatie betreft mijn vragen over de ruitschade en een snelle reparatie, brengen halen binnen 3 uur. Top bedrijf
Uitstekende service. Snel een afspraak kunnen maken en kundige reparatie.
Prettig contact met klant. Namen de tijd om het uit te leggen waarom ruit niet gerepareerd kon worden, maar ruit moest uiteindelijk toch vervangen worden.
Na driekwartier was het sterretje voorzien van waxlaag.
snelle service
Op korte termijn een afspraak kunnen maken. Prima ontvangst en na een uur was mijn voorruit vakkundig vervangen. Zeer tevreden en een aanrader!
Snelle afhandeling Vriendelijke service Helemaal prima
Eerste Industrieweg 12
5451 GV Mill
123RUIT.nl is een initiatief van Stichting SZA (Samenwerkende Zelfstandige Autoglasspecialisten).