Mijn ervaring met jullie is fijn verlopen. Meedenkend, vriendelijk en nauwkeurig. Mocht er weer wat zijn met mijn autoruit kom ik zeker terug!
De ervaring met 123 ruit was uitstekend. Maar de communicatie met het autobedrijf wat ik mijn auto net had gezet mocht beter, want dat was wat verwarring.
Makkelijk om een afspraak te maken, zeer vriendelijk en mijn ruit was heel snel vervangen! Nooit leuk als je schade hebt, maar het is snel en goed opgelost!
Mijn ruit is binnen een week na de melding vakkundig en snel vervangen. Ook een prettige communicatie! Kortom: een hele goede ervaring!
Snel en prima geholpen
Klant is hier nog echt koning. Denkt graag mee
Nete mensen en ook zeer zeker geen opdringerige mensen. En ook super in het snel verwerken en de fijne/snelle communiceren met de klant. Ik hoop het niet maar bij een volgende keer weet ik waar ik weer moet zijn !! Bedankt nogmaals mannen, Met vriendelijke groet Erik.
Voortreffelijke service; kundig en gastvrij!
Van A tot Z zeer tevreden.
Snel te woord gestaan, waarna ook snel schade keurig verholpen.
Goed en snel.
Aardig, snel, super service!
Keurig ontvangen, ruit snel gerepareerd. Tijdens het wachten netjes een kop koffie gekregen. Prima service
Ben supersnel, vriendelijk en gastvrij ontvangen en geholpen
Ik kon erg snel terecht en het personeel was erg vriendelijk!
Reparatie werd vakkundig en ontspannen uitgevoerd. Geen haast werk.
Nette aardige monteur, reparatie snel en vakkundig gerepareerd en mijn hele ruit schoongemaakt. Top.
Het maken van een afspraak ging erg vlot. Klaar terwijl u wacht met een kopje koffie
Netjes gemaakt en geholpen
Aardige behulpzame man. Ruit netjes vervangen.
x
Zeer klantvriendelijk, goede en ook nog snelle service!
Zeer goede ervaring, in mijn geval een nieuwe vooruit. Er bleek in mijn auto al eens een andere ruit te zijn geplaatst met een zonneband boven in de ruit. Deze is origineel niet in de auto af fabriek gemonteerd, dus is er in overleg een andere ruit met zonneband besteld en bij een snelle vervolgafspraak gemonteerd tot volle tevredenheid. Top service!
makkelijk afspraak gemaakt, en vervolgens netjes geholpen. Alles heel makkelijk geregeld. en resultaat is ook prima
Zeer netjes geregeld.
Eerste Industrieweg 12
5451 GV Mill
123RUIT.nl is een initiatief van Stichting SZA (Samenwerkende Zelfstandige Autoglasspecialisten).