Afspraak via de website ingepland en kort daarna gebeld door het bedrijf om een afspraak te maken. Wachttijd voor de afspraak was prima. Verder netjes ontvangen en de auto was snel klaar.
Netjes, optijd en bakje koffie erbij. Dik tevreden
Goede, snelle en vriendelijke service. De nieuwe ruit zit er netjes in.
Prima geholpen
Snelle service, vriendelijk personeel. Wachtruimte met lekkere koffie met een koekje. In 1 woord Top! Zeker een aanrader!
Mooi dichbij en fijne mensen om afspraken mee te maken. Ja die grotere karglas kun misschien sneller terecht maar 3 daagjes wachten was het ons zeer zeker waard!!!!
Goede en snelle service. Klein verbeter punt kan zijn om de code voor het WIFI netwerk in de wachtruimte bekend te maken.
Snelle reactie na melding, op korte termijn een afspraak en zeer netjes geholpen. Ik ben zeer tevreden
Originele beoordeling
Denken mee, zijn vriendelijk, en houden je goed op de hoogte.
Zoals ik al zij goed en netjes geholpen alles netjes afgehandeld terwijl zij t werk deden kon ik genieten van n heerlijk bakje koffie.
Vriendelijk Snelle service Verstand van zaken.
Werd meteen gebeld na het invullen van het afspraakformulier online. Ik kon meteen dezelfde dag terecht. Werd hartelijk ontvangen en max 30 min later stond ik al buiten met gerepareerd sterretje in de ruit. Bedankt!
duidelijke afspraak, netjes, vlot en een kopje koffie.
Goede ervaring, goed en snel geholpen!
Mijn ervaring met jullie is fijn verlopen. Meedenkend, vriendelijk en nauwkeurig. Mocht er weer wat zijn met mijn autoruit kom ik zeker terug!
De ervaring met 123 ruit was uitstekend. Maar de communicatie met het autobedrijf wat ik mijn auto net had gezet mocht beter, want dat was wat verwarring.
Makkelijk om een afspraak te maken, zeer vriendelijk en mijn ruit was heel snel vervangen! Nooit leuk als je schade hebt, maar het is snel en goed opgelost!
Mijn ruit is binnen een week na de melding vakkundig en snel vervangen. Ook een prettige communicatie! Kortom: een hele goede ervaring!
Snel en prima geholpen
Klant is hier nog echt koning. Denkt graag mee
Nete mensen en ook zeer zeker geen opdringerige mensen. En ook super in het snel verwerken en de fijne/snelle communiceren met de klant. Ik hoop het niet maar bij een volgende keer weet ik waar ik weer moet zijn !! Bedankt nogmaals mannen, Met vriendelijke groet Erik.
Voortreffelijke service; kundig en gastvrij!
Van A tot Z zeer tevreden.
Snel te woord gestaan, waarna ook snel schade keurig verholpen.
Goed en snel.
Eerste Industrieweg 12
5451 GV Mill
123RUIT.nl is een initiatief van Stichting SZA (Samenwerkende Zelfstandige Autoglasspecialisten).