Fijn bedrijf. Ster in de voorruit snel afgehandeld. Duidelijk in de communicatie, vriendelijk en meedenkend.
Een sterretje in de voorruit gemeld, maar de melding was op de een of andere manier niet goed doorgezet naar de gewenste vestiging. Daardoor wachtte ik op een telefoontje voor een afspraak die niet kwam. Zelf gebeld en daarna snel geholpen.
Alles verliep soepel, vriendelijke mensen
Snel en vriendelijk geholpen bij het repareren van mijn voorruit. De koffie kan wel wat beter.
Vriendelijk ontvangen, kon in alle rust verder werken terwijl de schade werd hersteld.
Snel en goed
Alles was goed maar het Dashboard lag vol met rotzooi
Beste mevrouw Ursula, Bedankt voor de tijd die u heeft genomen om een review achter te laten. Ik ben blij dat u tevreden bent over de afhandeling van uw ruitschade. Uw aanvulling over de rotzooi op het dashboard heb ik zojuist besproken met de hersteller als extra punt van aandacht. Zij gaan dit intern bespreken. Met vriendelijke groet, Amber, 123RUIT.nl hoofdkantoor
De service die ik heb gekregen was erg goed en de klantvriendelijkheid was uitstekend. Mocht ik één min punt mogen noemen dan is het de week wachten op een nieuwe (voor) ruit.
Het duurde wel even eerdat mijn Model Y voorruit was geleverd maar de communicatie hierover was goed. Toen eenmaal de ruit binnen was is deze zeer snel en goed geplaatst.
Vriendelijk ontvangst, en kundig advies en uitvoering.
Snel en deskundig geholpen
Fijn dat we de auto na 18.00 uur konden brengen en ophalen.
Zeer goede service en een leenauto was geen probleem vakkundig en netjes is de ruit geplaatst.
Vakkundig en snel
Prima en netjes afgewerkt.
Altijd topservice, vriendelijke mensen!!!
Erg vriendelijk personeel
Super service en een keurig eindresultaat!
Snelle service, vriendelijk personeel en koffie voor de ochtend.
ruit vervangen na een barst door steenslag. Gewoon keurig en volgens afspraak vervangen
Vriendelijk en snel geholpen lekker kletsen en ouwehoeren heerlijke
Prima en snelle service
Goede service, vriendelijke medewerkers!
Service gericht!
Netjes en correct geregeld
Copernicusstraat 4
6604 CR Wijchen
123RUIT.nl is een initiatief van Stichting SZA (Samenwerkende Zelfstandige Autoglasspecialisten).