Een bedrijf die vakmansschap levert!!
Prima indruk, ontvangst met koffie en snelle afhandeling van de schade.
Goed geholpen bij de ster in de ruit
Nadat de afspraak gemaakt is word je netjes ontvangen met evt een bakje koffie of chocomel De auto word de werkplaats ingereden en de ruit word met veel zorg vervangen en ook netjes Kortom ik ben tevreden
Snelle service met extra aandacht voor details
GOED EN SNEL
Fijn bedrijf Deskundige mensen
Snelle service, vriendelijk te woord gestaan!
Een erg positieve ervaring voor zowel het plannen van de afspraak, contact met de medewerkers, de locatie en de reparatie (vervanging voorruit auto).
zeer vriendelijke man en dit bedrijf is oorecht een aanrader. snelle service
Bij aankomst vriendelijk ontvangen en verwezen naar de wachtruimte met een kopje koffie. Daarna snelle afhandeling van de schade (vervanging voorruit) en uitleg.
Fijne ervaring gehad bij het vervangen van mijn voorruit, rustig kunnen werken in een kantoortje daar terwijl de raam vervangen werd!
In ben zeer tevreden het was snel het had nog sneller gekund als ik de hendel van de motorkap niet had meegenomen ;) maar goed ik ben zeer tevreden en ze zijn ook super vriendelijke het lijkt net als of we elkaar al jaren kenden echt super
Voorruit van mijn integraal camper laten vervangen na steenslag en doorscheuren. Het koste wat moeite om de juiste ruit te vinden maar deze is keurig geplaatst.
Vriendelijke receptioniste en zeer goed geholpen. Reparatie zo goed als niet zichtbaar.
Prima, netjes geholpen en vakwerk geleverd.
We zijn snel en super vriendelijk geholpen.
Sterretje in de voorruit werd gerepareerd, en voordeur ruiten getint. De service was snel, professioneel en scherp geprijsd. Warm aanbevolen
Ik ben helemaal tevreden!
Snel een afspraak kunnen maken en heel vriendelijk en professioneel geholpen .
Ik kon direct een afspraak maken, de ruit werd dezelfde dag vervangen. Ik kon de auto ook na sluitingstijd nog ophalen. Vriendelijke medewerkers, prima service!
Bovenstaand zegt het allemaal.
Netjes en goede service voor de voorruit van mijn auto
Oostwijk 1 C
5406 XT Uden
123RUIT.nl is een initiatief van Stichting SZA (Samenwerkende Zelfstandige Autoglasspecialisten).