Super servies en lekkere koffie

• Kwaliteit ruitherstel
  • Waar kent u 123RUIT.nl van? Via verzekering/lease maatschappij/ assurantie tussenpersoon

Prettig en vriendelijk geholpen

Afspraak maken voor ster reparatie ging gemakkelijk. Vriendelijk ontvangen met een bakje koffie. Ruit naar tevredenheid gerepareerd en factuur direct met de verzekering geregeld.

Als vanouds.

Wij komen (misschien afgelopen tijd te vaak) om de ruit te laten repareren. Goeie service!

Prima adres

Wij konden er zeer snel terecht wat een groot pluspunt is , kregen bij het wachten ook koffie.

was uitstekend

aardige mensen alles was zo geregeld top

• Kwaliteit ruitherstel

Zo wil ik wel vaker geholpen worden!!

Toen ik het sterretje in de voorruit van mn auto meldde bij de verzekeraar was het al avond. Ik zou de volgende dag teruggebeld worden om een reparatieafspraak te maken want er was geen sprake van nood. En ja, de Volgende dag werd ik gebeld voor een afspraak en na een paar vragen beantwoord te hebben vroegen ze of ik de zelfde dag nog geholpen wilde worden want t was vrijdag en misschien dat ik het fijn vond als ik het weekend met een gerepareerde voorruit in wilde gaan. Ik jon niet maar maandag wel. Prima, tot maandag om 1530uur. Ik kwam daar ongeveer 10 minuten eerder aan, leverde mn sleutel in, kreeg een kopje koffie en om exact 1530uur werd mb auto naar binnen gereden. Iets meer dan een half uur later was de auto klaar en kon ik verder. Super!!!

Perfect !

Zoek niet verder ! Professioneel, klantvriendelijk en maken het onmogelijke voor andere “bekende” reparateurs, wel mogelijk. Hopelijk niet tot snel maar als er wat is zal ik zeker terug komen en kennissen, vrienden hier heen verwijzen. Bedankt. Zeer tevreden klant.

Uitmuntend

Perfecte servicd

• Waar kent u 123RUIT.nl van? Is in de buurt

Uitstekend; goede service, fijne locatie

Sterretje in de ruit, kon makkelijk gerepareerd worden terwijl ik wachtte met koffie, WiFi en Netflix voor de kinderen.

gewoon goed

snel en goed

Kennis van zaken

Uitstekende service

Voorruit auto snel en vakkundig vervangen. Vriendelijke mensen. Veel wat beter dan een filiaal van een grote landelijke concurrent waar ik een aantal jaar geleden ben geweest.

professioneel

duidelijke uitleg professionele benadering prettig contact

Goede en vriendelijke service

Ik werd heel vriendelijk geholpen en de schade is goed afgehandeld. Ik was mijn afspraak vergeten (heel slordig) en werd toen gebeld en kon gelukkig alsnog op het eind van de middag terecht. Super.

Service gericht

Vriendelijk personeel wat graag met je meedenkt. Ik zou eigenlijk met de bus naar huis gaan. Toevallig moest een monteur dezelfde kant op en had aangeboden mij een lift naar huis te geven. Ophalen van de auto op een specifieke tijd was ook geen probleem. Kortom, een uitstekende service.

Goede mondeling contact

Goede afspraken

• Waar kent u 123RUIT.nl van? Via Google

Duidelijke afspraken fijn goed behandeld

Afspraken nakomen de tijd nemen om de klant goed te helpen. Prettige samenwerking en tevreden geholpen. Als ik weer ruit schade hebt zal ik zeker naar hun toe gaan!

Vriendelijk en kwaliteit werk

Met een bakje koffie mocht ik mee kijken het ruit werd binnen 1 uur vervangen heel erg netjes snel

• Waar kent u 123RUIT.nl van? Familie/ vrienden

Super service!

Met het oog op onze vakantie, hebben ze onze nieuwe ruit er met spoed in gezet. Dat was echt heel fijn.

Heel goed

Klant vriendelijk

Voor de tweede contact met Autoglas Pro Uden. Ze zijn super vriendelijk denken met je mee en zijn heel vakkundig. Ondanks dat ik uit het noorden van het land kom heb ik de camperruit er door hun in laten zetten.

uitmuntend

Goede service Deskundig

• Waar kent u 123RUIT.nl van? Is in de buurt

Zeer ontspannenwerksfeer

Goede samenwerking in een gemoedelijke en vakbekwame omgeving

• Waar kent u 123RUIT.nl van? Via Google

Prima service en net werk

Vanaf het eerste contact verliep de communicatie prima. Een nette bevestiging per mail. Auto gebracht en netjes een belletje toen hij klaar was.

Goed en vlot geholpen.

Autoruit vervangen is vlot en goed verlopen. Afspraak maken ging vlot. Keurig op tijd en binnen 1 uur gereed.

Oostwijk 1 C

5406 XT Uden

Over 123RUIT.nl - AutoglasPRO Uden

123RUIT.nl is een initiatief van Stichting SZA (Samenwerkende Zelfstandige Autoglasspecialisten).

Over 123RUIT.nl