Snel en vakkundig
Bij aankomst een vriendelijke dame die me holp. En een leuke sfeer daar in Uden en werd netjes geholpen en dingen werden ook uitgelegd
Zeer plezierig geholpen met het toch wel moeilijkere sterretje in het ruit. Door de vakman keurig verholpen.
Keurig en snel geholpen en met mijn verzekering afgewerkt zonder dat ik zelf iets hoefde te doen
Goede service snel geholpen , vriendelijk personeel. Speciale ruiten nodig geen probleem .
Heb auto gebracht ruit was al besteld voor montage volgende dag ben vervolgens thuis gebracht, top service
Vriendelijke medewerkers en prettige communicatie. Reageren snel op mail/telefoon. Korte wachttijden.
Sterreparatie vakkundig uitgevoerd, met duidelijke uitleg over de reparatie die is uitgevoerd.
Heel goed
Snel geholpen en goede kwaliteit van werk ik raad iedereen aan!
correcte afspraak
De klantvriendelijkheid was top. Helaas is het sterretje nog wel een beetje zichtbaar. Dit is deels mijn schuld omdat ik te lang gewacht heb met de reparatie blijkbaar.
kwaliteit werk. niet meer te zien waar de schade heeft gezeten. snel geholpen onder het genot van een kop koffie.
Snelle en vakkundige hulp!
steentje, barst, telefoontje, ruit besteld, reparatie, vriendelijke dame. alle lof, bedankt
Ik heb echt gooie ervaren
KWALITEIT, SNELLE AFHANDELING
Mijn ervaring met autoglas pro in Uden is erg prettig geweest. Goede bereikbaarheid en snel geholpen. Gewoon Top !
Oostwijk 1 C
5406 XT Uden
123RUIT.nl is een initiatief van Stichting SZA (Samenwerkende Zelfstandige Autoglasspecialisten).