Vakkundig en fijn adres

Mijn ervaring met autoglas pro in Uden is erg prettig geweest. Goede bereikbaarheid en snel geholpen. Gewoon Top !

Snelle en goede service

Ik ben goed ontvangen, en de kwaliteit die er is geleverd was perfect. Zeker een aanrader!!

Vriendelijk personeel

Tijdens het maken van de afspraak is besproken dat het maken van de ruit ongeveer 1,5 uur duurt en dat ik het beste daar kon blijven om te werken. Toen ik binnen kwam zag ik al direct dat er wel stoelen aanwezig waren, maar deze zijn niet geschikt om op te werken. Het personeel was verder heel vriendelijk en meedenkend, maar een stopcontact of tafeltje was handig geweest. Het personeel kwam vragen of ik koffie lustte en hier had ik net zin in. Helaas was het koude koffie.

• Kwaliteit ruitherstel
  • Waar kent u 123RUIT.nl van? Via verzekering/lease maatschappij/ assurantie tussenpersoon

• Kwaliteit ruitherstel

Goed bedrijf alleen jammer dat Daan zoveel loempia’s eet terwijl hij al overgewicht heeft.

• Waar kent u 123RUIT.nl van? Anders

Mensen die hun vak verstaan.

Xx

Super snel en professioneel

Vanaf het eerste tot het laatste contact super service! Na het eerste contact, dezelfde dag nog geholpen! Leen auto staat klaar en zeker de koffie of thee. Volgende dag was de auto al snel klaar om hem op te halen. Eenmaal thuis zag ik dat ze net iets meer hebben gedaan dan je bij andere organisaties mag verwachten! Hier staat klantvriendelijk en net dat ene beetje extra voorop.

Prima service.

Een snelle en deskundige reparatie reparatie. Zeer klantvriendelijk. Indien nodig is dit voor mij het adres voor een nieuwe autoruit.

• Waar kent u 123RUIT.nl van? Anders

Goede service, zelfs zonder afspraak

Wilde informeren of ruit gerepareerd kon worden, of vervangen moest worden. Er werd meteen naar gekeken en geprobeerd te repareren, en dat is gelukt. Nu niets meer te zien van de 2 sterretjes langs de rand in mijn voorruit.

• Bereikbaarheid voor schademelding N.v.t.
  • Waar kent u 123RUIT.nl van? Via Google

snelle en correcte service

Snel geholpen en snel afgehandeld.

Prima,top

top

Zeer klantvriendelijk

Snel geregeld , goede service !

Oostwijk 1 C

5406 XT Uden

Over 123RUIT.nl - AutoglasPRO Uden

123RUIT.nl is een initiatief van Stichting SZA (Samenwerkende Zelfstandige Autoglasspecialisten).

Over 123RUIT.nl