Ruit op professionele manier vervangen. Vriendelijk geholpen en zelfs de draad van de dashcam netjes weggewerkt. Top!
Een dikke 10
Je wordt correct geholpen en te woord gestaan.
Dank jullie wel
Ik had na de beoordeling uiteindelijk geen sterretje, maar was er een stukje glas uit mijn voorruit. Ik heb de auto zelf zo ontvangen. De expert gaf aan dat hij het een beetje op zou vullen om de scherpe randjes eraf te halen zodat de ruitenwisser niet zou beschadigen.
Goede service, vakmanschap en vriendelijkheid
Vriendelijk geholpen en goede service En een leen auto die klaar stond
Snel afspraak kunnen hebben. Deskundige service en lekkere koffie
Prima en vlot.
Goed en heel snel geholpen binnen juiste tijd weer met me auto weg gereden. Meneer aan de balie super vriendelijk
Even een leenauto gehad voor een paar uurtjes
Fijn ontvangen en kunnen werken in de wachtruimte terwijl de ruitschade snel werd gerepareerd
Gebeld, gelijk er naar toe, haalden bij andere zaak (dichtbij) de juiste ruit en die er netjes ingezet. Vriendelijk vakbekwaam personeel.
werd vriendelijk ontvangen, kon wachten met koffie en sterretje werd in no-time gerepareerd. Ziet er keurig uit
Telefonisch afspraak geregeld. Alles verlopen volgens afspraak. Tevreden!
Snelle telefonische reactie via 123 ruit en direct doorverbonden met de autoglasservice in Schiedam. Binnen korte tijd een tijdelijke ruit en binnen een week vervanging met lease auto. Zeer betrokken medewerkers, flexibel en zorgvuldig. Het plakband, waarmee ik de ruit had afgeplakt, was in de ruit en het rubber getrokken en moeizaam te verwijderen. De medewerkers hebben alles eraf gekregen, is waarschijnlijk behoorlijk wat werk geweest.
Online aangemeld, direct terug gebeld voor de bevestiging van de afspraak, vriendelijk en snel geholpen, ruitvervanging was zo klaar.
Snel en zeer vriendelijk geholpen
Goed geregeld
Simpel snel en aan huis
Heel goed geholpen bij de vervanging van mijn campervoorruit. Zelfs vervangende leenauto meegekregen. Top service.
Vriendelijk service, leenauto meegekregen
Goede service ging om de auto van de zonnebloem en werd zelfs opgehaald door de monteur
Neherstraat 4 8
3125 BV Schiedam
123RUIT.nl is een initiatief van Stichting SZA (Samenwerkende Zelfstandige Autoglasspecialisten).