Auto overgeleverd, gebeld in de middag dat de auto weer opgehaald kon worden. Snel en duidelijke communicatie. Bedankt 123RUIT
Zie beneden
Snel en fijn geholpen.
Vriendelijke en duidelijke te woord gestaan. Afspraak was snel en makkelijk gemaakt en het vervangen van de ruit is netjes en vakkundig gedaan.
Zoals hierboven vermeld. Prima bedrijf!
Netjes werk afgeleverd en zeer vriendelijk
snel en goed geholpen
Binnen een half uur was de reparatie al klaar!
Zeer presstig en goed geholpen door een ervaren deskundige
Leuk klein bedrijf en ik werd perfect volgens afspraak geholpen door de 2 vriendelijke eigenaren...
Super vriendelijk
Na wat mindere ervaringen met “de grote spelers” in autoruitenland vond ik de persoonlijke en kleinschalige benadering hier een verademing. Zelfs mijn Duitse milieusticker heeft ie van de ondergang gered. Scheelt toch weer €15. Mooie nieuwe voorruit, helaas geen originele Volvo ruit. Ziet er goed uit. Ben er blij mee.
Ik heb oprecht voor het eerst niks aan te merken op de service, dit was gewoon perfect. Alles is keurig optijd geregeld en communicatie was top. Bij aankomst is mij wat te drinken aangeboden en heb ik kunnen wachten in de wachtruimte. Dit is hoe het hoort!
snel, goed en flexibel.
Goed en snel
Mijn ervaring met 123ruit.nl is super. Communicatie is top, open en helder. Een doorlooptijd van de werkzaamheden wordt helder uitgelegd en je krijgt vervangend vervoer. Dit laatste is niet overal vanzelfsprekend.
Goed bereikbaar en keurige schadeafhandeling
Zie onderstaande beoordeling
Duidelijke informatie en afstemming
Mijn ruit is weer goed en snel gerepareerd. En de service was zeer goed
ik ben goed geholpen tijdens de reparatie
Snel een afspraak kunnen plannen op kort termijn.
Goed geholpen , snel en goed geregeld allemaal inclusief vervangend vervoer. Kortom, topservice.
Deventerseweg 9 C
2994 LE Barendrecht
123RUIT.nl is een initiatief van Stichting SZA (Samenwerkende Zelfstandige Autoglasspecialisten).