Snel en persoonlijk. Tip: de wachtruimte is bij de balie. Om tijdens wachttijd eventueel te werken is het een te drukke ruimte. Een aparte ruimte om te wachten is een aanbeveling.
Mooie nieuwe ruit, zeer vriendelijk personeel.
Ideaal, tijdens reparatie even hardgelopen in de omgeving. Toen ik terugkwam stond hij weer op de parkeerplaats.
Goede afhandeling
Netjes en vriendelijke geholpen. Alles op tijd en netjes.
Hoefa Autoglasservice was erg behulpzaam en heeft de schade snel hersteld.
Het was n lastige en langdurige reparatie maar ik werd heel vriendelijk ontvangen en geholpen, voortdurend op de hoogte gehouden en ze gingen net zo lang door tot ze het probleem hadden opgelost. Aanrader!
Kon meteen tussen de bedrijven door geholpen worden snel en vakkundig weer voorzien van nieuwe ruit en ook niet onbelangrijk ook nog aardige gasten
Goeie service ik ben zeer tevreden
Snel klaar, vriendelijk personeel. Top service.
Vrijdag gebeld en ik kon maamdag al terecht. Ruit is zeer netjes gerepareerd.
Na mijn telefoontje kon ik direct bij Jeroen van 123ruit in De Meern terecht. Omdat de auto even in de garage moest blijven voor reparatie kreeg ik een lift naar huis en werd daar vervolgens ook weer opgehaald. Hij heeft de auto snel en netjes hersteld. Ouderwets goede service, helemaal top!
korte lijnen, doen wat ze beloven, en geen poespas
Flexibel in afspraak maken, snelle service en vriendelijk
Erg vriendelijk. Behulpzaam. Snelle en goede service.
Niet opgemerkt sterretje in de voorruit werd een scheur. Ik kon via 123ruit snel terecht bij Hoefa, ondanks het feit dat het daar druk was. Daar prettig te woord gestaan en de ruit is professioneel vervangen. Niet “even snel”, maar ivm de vrieskou eerst de auto binnen op temperatuur laten komen, als je het mij vraagt: vakmensen.
De auto ook netjes uitgezogen en alle glasresten verwijderd. Fijn!
Ik heb 's avonds rond 19 uur het onlineformulier ingevuld en werd een half uur later teruggebeld. We hebben in overleg voor vrijdag een afspraak gemaakt. De ruit is keurig vervangen terwijl ik gratis met de vervangende auto thuis door kon met werken.
Mijn ruit was ingeslagen en toen is iemand na werktijd nog naar de zaak gekomen om mij te helpen
zeer klantvriendelijk
Perfecte ervaring.
Vriendelijke ontvangst, snel geholpen en perfect resultaat. Ondertussen aan tafel kunnen doorwerken en daarna weer op weg. Geen papieren gedoe. Zelf afspraak online maken
de auto werd om half 2 opgehaald en om 4 uur alweer terug gebracht ruit schade goed gerepareerd!
De medewerkers begonnen meteen met hun werk , iedereen had een taak. Dossier opbouwen enz. Het ruit is volgens mij netjes geplaatst en netjes schoongemaakt.
Boteyken 307
3454 PD Utrecht
123RUIT.nl is een initiatief van Stichting SZA (Samenwerkende Zelfstandige Autoglasspecialisten).