Goed soepel een afspraak kunnen maken, en werkzaamheden netjes uitgevoerd. Calibratie kon niet bij henzelf uitgevoerd worden (specifieke software van merkdealer nodig), waarvoor ze netjes hebben afgestemd met de garage waar ik de week daarop een beurt had gepland om het daar uit te voeren
Er zitten gewoon bubbels in de gevulde ster
Vanaf 1e moment ging bedrijf meteen over tot actie en kon ik langskomen. Goed opgevangen, heerlijk concreet en direct en weer snel de weg op
Ik kon direct terecht en binnen een uur was het gemaakt.
Alles verlopen zoals was afgesproken
Professionele en vlot afgehandelde schade
Gewoon erg goed
Inmiddels voor de vijfde keer bij Hoefa Autoglasservice geweest voor ruitschade. Elke keer ben ik ontzettend goed en snel geholpen. De service is daar dus top!
Fijn contact bij afspraak, Uistekende service, Auto opgehaald, ruit vervangen, Auto netjes weer teruggebracht
had verwacht dat hele ster weg zou zijn
Hartelijk dank voor uw review en uw verbeterpunt. Uw verbeterpunt heb ik besproken met de hersteller. Of het sterretje na reparatie nog zichtbaar is hangt van een aantal factoren af. Onder andere de grootte van de ster, of er wat vuil in de ster zit en de vorm van de ster. Wij repareren uw ruit professioneel en uw ruit is na herstel weer volledig op sterkte. Indien u nog vragen heeft, mag u ons uiteraard altijd bellen of e-mailen. Met vriendelijke groet, Desiree, 123RUIT.nl
Snelle en nette afhandeling en zeer snel!
‘S Ochtends gebeld, kon ‘s middags direct geholpen worden. Vriendelijk geholpen.
Ik kwam voor sterretje in de voorruit van mijn camper. Sterretje vakkundig gerepareerd. Later bleek dat er nog twee kleine sterretjes in de ruit zaten die niet gezien waren ondanks het verzoek de ruit goed na te kijken. Standaard de ruit goed schoonmaken zoals ze bij Carglas doen geeft een beter gevoel en voorkomt onnodig terugkeren.
Beste meneer, Als eerste hartelijk dank voor uw review en uw verbeterpunt. Zoals telefonisch met u besproken ga ik uw verbeterpunt intern bespreken. U ontvangt binnenkort een attentie als bedankje voor uw verbeterpunt en voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Desiree, 123RUIT.nl
geen opmerkingen.
Zeer vriendelijke en snelle service!
Zeer vriendelijk personeel. Schade kon snel hersteld worden en men was vooraf en op de dag zelf duidelijk in wat ik kon verwachten.
Niet geheel duidelijk aangegeven op een industrie terrein bij Utrecht. Het bezoek duurde langer dan verwacht: ik was om 10:15 aan de beurt, maar pas om 14:10 klaar. Verse koffie, wifi en vriendelijk personeel; dat dan weer wel :-).
Beste meneer, Hartelijk dank voor uw review. Uw opmerking heb ik besproken met de hersteller. De kalibratie van de camera zat tegen waardoor het herstel langere tijd in beslag heeft genomen. Helaas is dit overmacht maar alsnog excuses voor de opgelopen vertraging. Met vriendelijke groet, Desiree, 123RUIT.nl
Het zat een beetje tegen, de te plaatsen ruit was ook gebarsten. Er werd creatief naar oplossingen gezocht.
Schade aan voorruit is snel en goed gerepareerd zonder problemen. Goede servies tijdens het wachten.
Snel een afspraak. Koffie staat klaar. Gezellige en hulpvaardig.
zie hierboven!
Netjes en vlot geholpen met verstandig advies tijdens vorstperiode
Snel en netjes gerepareerd
Prima eerste ervaring met 123RUIT. Snel en professioneel geholpen.
Boteyken 307
3454 PD Utrecht
123RUIT.nl is een initiatief van Stichting SZA (Samenwerkende Zelfstandige Autoglasspecialisten).