prima kwaliteit en in een week een prachtige badkamer

Wij hebben onze badkamer laten renoveren door van Son installaties. het slopen ging vrij snel zodat de overlast tot een minimum werd beperkt. De tegelzetters leverden prima werk en alles ging steeds in goed overleg. Daarna volgde de montage van de badkamer meubels en toilet.

Prima vakwerk met een geweldig eindresultaat

Patrick met zijn team (vader,Wesley,de Braziliaanse tegelzetters,stucadoor en kitters en Patrick zelf)hebben in ruim een week tijd mijn zeer verouderde badkamer omgetoverd in een badkamer waarop men trots mag zijn. Door een strakke planning, die Patrick hanteert en goed op elkaar ingespeelde medewerkers is dit tot stand gekomen. Wij zijn zeer tevreden.Een dikke pluim voor van Son installatie. Ik kan iedereen aanraden gebruik te maken van hun diensten.

In 1 woord: geweldig

Patrick en z'n "mannen" (vader en nog een collega) hebben deze week een nieuwe douche geplaatst. Patrick communiceert snel en prettig en komt z'n afspraken hele goed na. Ze hebben met z'n drieën m'n oude douche afgevoerd en de nieuwe douche opgebouwd (en en passant nog een fout van de leverancier gecorrigeerd, superdank!). Al met al zeer tevreden of het werk (en de rotzooi die de mannen hebben afgevoerd, het zag er schoon uit toen ze weg gingen) en m'n nieuwe douche. Komt bij dat ze erg gezellig zijn én (hint!) van goede koffie houden!

Zeer nette, hardwerkende en meedenkende vakmensen die de afspraken tot in detail nakomen!

Onze badkamer is in 7 werkdagen zeer vakkundig omgetoverd in een ware welness, waar we enorm van genieten... Door onze persoonlijke omstandigheden hebben deze vakmensen ons geheel ontlast, netjes gewerkt en zelfs een geurende attentie voor ons achtergelaten.. We zagen best tegen deze verbouwing op maar we zullen in de toekomst echt weer voor "van Son" en zijn mensen kiezen!!!

Duidelijk text

Moet nog zien

Complete badkamer centrum Utrecht

Genoeg uitdagingen in ons project in het centrum van Utrecht: 3 verdiepingen hoog Parkeren is duur Oude badkamer eruit (met container) en alle nieuwe spullen erin Lastige ruimtes Andere werklui over de vloer. En toch: Top werk geleverd door Van Son Installaties! Patrick is goed bereikbaar ondanks dat het een drukke periode is. Het uitgevoerde werk is top en Patrick denkt graag mee in oplossingen. Zeker aangeraden!

Zeer professioneel bedrijf

Onze ervaringen met Patrick van Son en zijn medewerkers zijn erg positief. Anderhalf jaar geleden hebben ze binnen 8 werkdagen onze oude badkamer volledig gesloopt en afgevoerd en vervolgens een prachtige badkamer opgeleverd. Patrick denkt creatief mee. Door alle medewerkers wordt zorgvuldig gewerkt. Onlangs bleek een kitrand losgelaten en ondanks dat dit buiten de geldende garantie periode werd gemeld, heeft Patrick dit direct en adequaat opgelost.

Geweldig resultaat

De mannen van van Son werken snel, goed samen en leveren een geweldig eindresultaat. Door de goede planning was het mogelijk om in 1.5 week (van sloop tot stuccen) onze badkamer en toilet te renoveren. Duidelijke afspraken en vakmensen typeren de overeenkomst. Een groot compliment aan de tegelzetters die goed meedachten met onze wensen en gingen voor het beste resultaat ookal moesten ze daarvoor op woensdag morgen de dorpel in de badkamer plaatsen.

Kwaliteit in uitvoering en communicatie

Door een late instap in een nieuwbouwproject hebben wij enkele jaren geleden te snel enkele keuzes moeten maken over onze badkamer (door een ander bedrijf gerealiseerd), waardoor wij niet tevreden waren over het eindresultaat. Van Son Installaties heeft voor ons de gewenste aanpassingen (vervangen douchecabine, badmeubel, toilet & acc) gerealiseerd en wij zijn nu eindelijk volledig tevreden! Onze angst vooraf, dat al dit breken/vervangen in een nagenoeg nieuwe badkamer zou leiden tot zichtbare gaten of beschadigingen, bleek door de vakkundigheid van Van Son totaal onnodig. Naast de kwaliteit van het werk, waren wij tevens bijzonder tevreden over de communicatie van Van Son. Waar veel bedrijven in deze drukke tijden een flinke steek laten vallen op dit gebied, was Van Son snel, duidelijk en vriendelijk in de communicatie, zowel voor als achteraf. Nogmaals dank en bij toekomstige klussen weten wij precies wie te contacteren.

Vakkundig werk.

Nadat onze reeds nieuwe badkamer niet netjes afgewerkt was door de monteur hebben wij contact met Patrick opgenomen om de situatie te komen bekijken. Patrick is eerlijk geweest over de bevindingen en heeft goed advies gegeven. Wij hebben de herstel werkzaamheden door Patrick en zijn team laten doen. Met succes! Zij hebben de slordige zaken in badkamer aangepakt en alles op de juiste manier gemonteerd. Wij zijn zeer tevreden.

Patrick houdt zich aan de afspraak en heeft een prachtige badkamer opgeleverd

Wij hebben hele positieve ervaringen met Patrick van Son en zijn crew. Het zijn allemaal harde werkers en hebben in nog geen 8 werkdagen een complete prachtige badkamer opgeleverd inclusief slopen en afvoeren van de oude badkamer. Door zijn open houding is het gemakkelijke communiceren met Patrick en hij is altijd te bereiken. Patrick houdt zich aan zijn afspraken en is duidelijk in wat hij zegt. Het zijn vakmensen pur sang die zeer efficiënt werken en een uitstekende kwaliteit leveren. Tijdens de werkzaamheden kwam hij een lekkage tegen en zonder gedoe werd dat gewoon gerepareerd. De verbouwing van ons toilet laten we ook door Patrick uitvoeren. Wij zijn erg tevreden en wij kunnen u Van Son Installaties ten zeerste aanbevelen om uw plannen te laten realiseren.

Super!!

Onze badkamer renovatie is door Patrick en zijn team goed uitgevoerd. Het is heel mooi geworden (jammer dat ik geen foto kan plaatsen)! Ook hadden wij een aantal lastige punten (zoals een raam voor badmeubel, schuine wand) maar die heeft zijn team mooi en slim afgewerkt. De mannen werken zeer hard en vragen proactief hoe je het graag wilt hebben. Helemaal top Er was een kleine lekkage gekomen maar dat is goed opgelost

snel en voordelig..

Van Son installaties heeft de lekkage in de keuken snel gevonden en verholpen. Zeer aan te raden en de prijs was zeer fijn..

Prachtig eindresultaat door vakmannen

Badkamer en toilet volledig gerenoveerd door van Son Installaties. Goede communicatie en goed advies door Patrick. Na nette aflevering van de bestelde producten bij Sani4all is van Son gestart met de werkzaamheden. Alle vakmannen (slopers, tegelzetters, afkitters, stucadoor, schilder, opbouwers) zijn zeer vriendelijk, werken snel en super netjes. Echte hardwerkende vakmannen. Onze complimenten voor alle medewerkers die binnen 1,5 week voor een prachtig eindresultaat hebben gezorgd. En na oplevering nog een leuk kado ontvangen. Zeer attent. Wij zijn super tevreden en raden van Son installaties zeker aan voor badkamer renovaties.

Fijne samenwerking met Van Son en een prachtig resultaat!!

Al snel nadat ik aangegeven had te willen verbouwen werd contact opgenomen door Patrick om langs te komen. Uitgebreid kon ik al mn vragen stellen en werd er tijd genomen om alles door te lopen. Op de geplande datum werd er ook daadwerkelijk begonnen. Vanwege werkzaamheden was ik overdag niet thuis maar er werd direct via de mail op mijn eventuele vragen gereageerd, Elke dag werd er aan gewerkt en zelfs in het weekend kwam de stukadoor. Het resultaat is super en na 1.5 week was alles af. Één keertje nog langsgeweest om alle puntjes op de i te zetten en toen ik thuiskwam stond er ook nog een leuke attentie op me te wachten. Kortom.....fijne communicatie, alles keurig afgedekt, super netjes gewerkt en een prachtig resultaat. Zou zo weer voor Van Son gaan!

geweldig team

Wij hebben onze badkamer en toilet laten renoveren door van son installaties ( Patrick en zijn team) we zijn heel tevreden over hoe deze mannen het aanpakken, ze hebben het werk tempo er lekker in , niks is te veel gevraagd als er iets aangepast moest worden terwijl er iets anders besproken was, wij kunnen van son installaties zeker aanbevelen

Goeie kwaliteit met oog voor detail

We zijn heel tevreden met onze nieuwe badkamer, gemaakt door de mensen van Patrick. Van Son Installaties bestaat uit goeie vakmensen die prima kwaliteit leveren. Ze hebben oog voor detail en namen de tijd om onze nieuwe badkamer echt tot een fijne plek te maken. Ook goed was de flexibiliteit vanwege een nalevering van tegels en de radiator. Hierdoor moesten werkzaamheden worden opgeschoven, maar dit is naar onze tevredenheid opgelost. Fijne mensen!

Zeer tevreden!

In 2019 hebben Patrick en zijn team een nieuwe badkamer voor ons gerealiseerd. We zijn nog steeds erg blij met het resultaat. Ook als er dingen mis gingen werd het altijd opgelost. Zelfs na het verstrijken van de garantietermijn heeft Patrick ons nog kosteloos geholpen. Een belletje was genoeg. Dankjewel Patrick!

Fantastisch! De klus is geklaard naar volle tevredenheid, door Van Son installaties.

We genieten nu iedere dag van een prachtige badkamer en twee keurige toiletten. Ik heb drie aannemers gesproken voordat ik mijn keuze voor Van Son heb gemaakt. Zij kwamen als beste uit de bus wat betreft de intake, het voorgesprek en de offerte kwaliteit/prijs verhouding. De aanpak van onze badkamer is snel en kwalitatief goed uitgevoerd. Ik heb veel geleerd van dit renovatieproces waar zoveel specialismen samenkomen. Ik heb van dichtbij gezien hoe hard er gewerkt wordt door de slopers, de opbouwers, de tegelzetters, de stukadoors, de kitter en de schilder. En dat tempo is belangrijk omdat je graag zo snel mogelijk uit de rommel en het stof wilt zijn. Binnen 1,5 week was de klus geklaard en genieten wij nu volop! Hartelijk dank Van Son Installaties en daarbij ook aan hun netwerk van specialisten die ook keurig werk hebben geleverd!

Erg positieve ervaring met een mooi resultaat!

Van Son heeft mijn badkamer verbouwd. Ik ben zeer tevreden over het resultaat! Goed geinstalleerd en het ziet er mooi uit. Zeker een aanrader!

Vakkundige badkamer renovatie

Badkamer gerenoveerd door van Son. Van te voren offerte gemaakt en datums afgesproken met Patrick. Verschillende ploegen hebben de badkamer afgemaakt. Braziliaanse tegelzetters (waar haalt die ze vandaan) zijn leuke jongens en werken hard door. Over het algemeen straalt van Son vakmanschap en rust uit. Ook al liep het door leveringsproblemen wat langer uit bleef Patrick altijd rustig. Is soms wat moeilijk bereikbaar maar reageert op e-mail altijd en snel. Zeker aan te bevelen

Pima werk

Patrick van Son en zijn team hebben in mijn badkamer een inloop douche op vakkundige wijze gemaakt. Ben zeer tevreden over het mooie resultaat. Kan van Son installaties aanbevelen, zijn zeer vriendelijk en correct.

professionals met flexibiliteit

Ze komen hun afspraken goed na, de vaklui voor de afzonderlijke onderdelen leveren uitstekend werk; de mensen denken mee met jou als opdrachtgever. Het eindresultaat is van topkwaliteit.

installatie badkamer snel en goed

Nadat een ander bedrijf onze badkamer na begonnen te zijn niet verder heeft afgemaakt heeft van Son installaties de klus aangenomen. Ondanks dat men het erg druk had heeft men toch binnen korte tijd de installatie van onze badkamer kunnen uitvoeren. Resultaat mag er zijn. Bedankt Van Son installaties

Kwaliteit staat hoog in het vaandel

Onze badkamer renovatie is door Van Son Installaties op zeer vakkundige wijze uitgevoerd. Ook het team van tegelzetters was erg vriendelijk en leverde echt top tegelwerk. Ook de kitter aan het eind van de klus was snel en kundig. Alle data voor de renovatie waren keurig in een planning vooraf aan ons medegedeeld. Ondanks het feit dat wij in een hoog appartementencomplex wonen heeft de renovatie nauwelijks overlast voor de andere bewoners veroorzaakt. Helaas kregen wij wel te maken met veel problemen bij het aanleveren van de benodigde materialen door Sani4all. Patrick heeft zijn planning direct aangepast en bij het plaatsen de problemen snel opgelost zodat de badkamer uiteindelijk met weinig vertraging opgeleverd kon worden. Onze dank daarvoor.

Boekweitstraat 31

5025KP Tilburg

030-2072508

Over Van Son Installaties

Een nieuwe badkamer of een nieuw toilet laten realiseren? Dan staat Van Son Installaties uit Vianen graag voor u klaar. Wij zijn actief in heel de regio, waaronder in De Meern, IJsselstein, Nieuwegein en natuurlijk Utrecht. Gaat uw interesse uit naar een compleet nieuwe badkamer of toilet, in de vorm van een verbouwing, of wilt u de badkamer of het toilet laten renoveren? Wij staan met een ervaren team voor u klaar om u volledig te ontzorgen. In het team van familiebedrijf Van Son Installaties zijn specialisten op het gebied van design, trends en interieur aanwezig. Om u volledig te kunnen ontzorgen wordt ons team compleet gemaakt met tal van andere professionals, waaronder installateurs, loodgieters, stukadoors, schilders en tegelzetters.