Vakkundig, goed afgeleverd werk

Patrick en zijn team hebben bij ons een oude stoomdouche weggehaald en een nieuwe geïnstalleerd. Het werk is snel en vakkundig uitgevoerd, en de oude douche plus alle overgebleven verpakkingen werden keurig afgevoerd. Kortom: we zijn zeer tevreden.

Mooie nieuwe badkamer!

Patrick en zijn team hebben in minder dan een week onze badkamer gerenoveerd. Er is zeer netjes gewerkt, alles wordt keurig afgeplakt en dagelijks wordt er opgeruimd. Zij hebben vakkundig werk afgeleverd en denken mee met de klant. Op basis van hun ervaring geven zij adviezen waar je wat aan hebt. Kortom wij zijn uitermate tevreden dat wij voor Van Son Installaties hebben gekozen.

Vakwerk

Onze badkamer is geheel verbouwd in deze vreemde tijd. Het resultaat is top. Goede communicatie tussen Patrick en ons als klant. Correcte slopers,tegelzetters etc. Kortom:Zeer tevreden over Patrick van Son en zijn team. Fam.Wientjes Utrecht

In zeer korte tijd volledig nieuwe badkamer!

Van een hele oude achterstallige badkamer weer een prachtig schone en super strakke badkamer gemaakt! Uiterst tevreden over de goede communicatie en snelle handelen. Iedere professie van slopers tot tegelzetters van montage tot reparatie super bekwaam. Hartelijk dank voor het prachtige eind resultaat!

Heel tevreden

Goede service, fijne medewerkers, goede prijs-kwaliteitverhouding

professional en toegankelijk

Ze werken netjes en doen wat ze zeggen

Goed uitgevoerd en zeer tevreden.

Goede service, ook na plaatsing.

Uitstekend.

Ik heb van bedrijf Van Son verdeeld over verschillende dagen diverse personen aan het werk gehad betreffende een totale toilet renovatie. Het waren stuk voor stuk uiterst beleefde personen, die hun vak echt verstonden. Er werd zeer netjes gewerkt. Ook de gemaakte rommel werd door hen keurig verzameld en weggegooid. Dit bedrijf beveel ik dan ook ten zeerste aan voor al uw sanitaire verbouwingen. U krijgt daar dan ook zeker geen spijt van.

goed werk geleverd, prachtige badkamer

Door bijzondere medische omstandigheden gevraagd of de badkamer naar voren kon worden gehaald. Hier hebben ze meteen actie op uit gezet en gezorgd dat dit kon. Fantastisch hoe ze hebben meegedacht. Daarnaast ook uitstekend werk geleverd. Werkt met goede onderaannemers die ook net werk hebben geleverd. Álles volgens afspraak klaar. Laten alles netjes achter. 1 tip laat met een appje weten hoe laat de mensen komen. Scheelt vroeg opstaan:-)

Top!

Van Son installaties levert hoge kwaliteit! Wij waren erg tevreden met het resultaat van onze toiletten en badkamer!

zeer tevreden over Patrick en zijn team

Wij zijn heel blij met onze gerenoveerde badkamer. Patrick en zijn team hadden hem in ruim een week klaar,ze werken zeer netjes en secuur. En alles gaat in goed overleg.( meerwerk was geen probleem). Wij zouden ieder die iets moet verbouwen Patrick zeker aanbevelen!

Uitstekend vakmanschap en duidelijke communicatie

Onze badkamer is vakkundig geplaatst. Alle leidingen zijn opnieuw gelegd. goede service en advies

Veelzijdig vakwerk onder één dak!

Patrick kwam ruim van tevoren de badkamer en toilet inspecteren om te beoordelen wat er precies moest gebeuren en stelde een helder plan op. Er kwamen een hoop werklieden over de vloer, maar het waren vaklui die hun eigen specialisme hadden en van aanpakken wisten. De veelzijdigheid van Van Son als overkoepelend aannemer maken dat ontstane probleempjes tijdens de werkzaamheden in overleg kunnen worden opgelost. Hard werken en plezier gaan hand in hand, wat het resultaat ten goede komt. Zijn vrouw Tessa ondersteunt Patrick administratief uitstekend om het goed te laten verlopen en dat is geen overbodige luxe in een bedrijf dat met veel partijen te maken heeft. Kortom; een prettig bedrijf om zaken mee te doen en voor de eerste klus -de verwarming- en in een later stadium het dak van de aanbouw, ga ik graag weer met dit bedrijf in zee!

Badkamer renovatie

In nog geen 2 weken is onze badkamer door Patrick en zijn team verbouwd. Er is hard gewerkt met een prachtig resultaat. Vragen werden zeer snel beantwoord en kleine probleempjes zo opgelost. Wij zijn zo tevreden dat wij hebben besloten om gelijk maar de opdracht voor de renovatie van ons toilet te geven.

Boekweitstraat 31

5025KP Tilburg

030-2072508

Over Van Son Installaties

Een nieuwe badkamer of een nieuw toilet laten realiseren? Dan staat Van Son Installaties uit Vianen graag voor u klaar. Wij zijn actief in heel de regio, waaronder in De Meern, IJsselstein, Nieuwegein en natuurlijk Utrecht. Gaat uw interesse uit naar een compleet nieuwe badkamer of toilet, in de vorm van een verbouwing, of wilt u de badkamer of het toilet laten renoveren? Wij staan met een ervaren team voor u klaar om u volledig te ontzorgen. In het team van familiebedrijf Van Son Installaties zijn specialisten op het gebied van design, trends en interieur aanwezig. Om u volledig te kunnen ontzorgen wordt ons team compleet gemaakt met tal van andere professionals, waaronder installateurs, loodgieters, stukadoors, schilders en tegelzetters.