Heel klantvriendelijk

Iedere keer als ik kom word ik zeer gastvrij ontvangen Meedenkend personeel , top!

Heel goed.

Monteur kwam er naar een proefritje van een paar honderd meter al achter waar de rammel in de auto vandaan kwam. Top. reparatie kon gelijk gedaan worden. bedankt voor de uistekende service

Goede ervaring!

Bij Kien onlangs mijn 2e RAM aangeschaft. Prettig contact en dito aflevering. Zoals het hoort!

Droomauto mogelijk gemaakt door Kien

Ik ben sinds zaterdag 12 oktober trotse rijder van mijn droom auto ,Dodge ram Rebel uitvoering. De verkoper Abel heeft mijn droom uit laten komen en zo ook het hele Kien team. Uitstekend geholpen en mocht mijn Cadeau ook uitpakken :-). Hij stond onder een mooie rode deken. Superblij en hij rijd fantastisch!!!!! Bedankt voor de goede service en het rijplezier. Groetjes Ed Keukenmontage West

logistiek prima en vriendelijke ontvangst

afspraak op initiatief van Kien; keurig op tijd voor jaarlijks onderhoud

De auto voor een servicebeurt gebracht, terwijl gewacht wordt rustig kunnen werken en daarna een gewassen auto meegekregen.

Een fijne en deskundige garage

Ik vind het een prima garage met deskundig personeel en ook nog eens zeer vriendelijk, vooral de dames die in de entree aanwezig zijn, als ik kom kijk ik eerst even rond of ik Dylan zie, met hem kan ik goed door 1 deur. Geeft altijd een goede uitleg over de nota's.

Storing is snel verholpen.

Vriendelijke ontvangst bij de werkplaats receptie, daarna was mijn auto sneller gereed dan ik had verwacht.

Nog nooit zo mooi gereinigd en gepoetst. Als nieuw...

Vakkundige reparatie

Heel goed gedaan

goed en snel

alles volgens afspraak

Goede service!

Ontzorgen op topniveau

Advies en prima onderhoudswerkzaamheden.

Zeer goede verkoper die precies aanvoelde hoe hij moest handelen!

Dylan en team uitstekende service

beoordeling een 10

Alles goed geregeld

Goede afspraak met een goede resultaat

Snel, vriendelijk en vakkundig

Snelle vakkundige mensen die hun afspraken nakomen. Zeer vriendelijke en klantvriendelijke ontvangst.

Volgens afspraak om 08.00 uur aanwezig. Na het nuttigen van een heerlijk bakje cappucino was de auto binnen het uur alweer klaar.

Zeer onplezierige ervaring

Na het kopen van een gebruikte auto bij de "vakgarage" waarbij een nieuwe servicebeurt uitgevoerd zou worden, kreeg ik enkele weken later een bericht dat de auto nog een lekkage op de turbo zou hebben. Een gebrek wat niet benoemd was bij het afhalen of bij de koop. Klopt dus niet helemaal denk ik. Ik had de auto dan ook niet gekocht als ik hiervan op de hoogte was geweest. 2 dagen zou dit duren. Het werden 2 weken doordat onderdelen kapot gingen tijdens montage van een nieuwe turbo. Een dag na het ophalen van de auto wederom storing. Vervuiling van de sensor doordat de olieresten van deze "kleine" lekkage niet verwijderd waren. Heel slordig. Weer 2 weken de auto weg. Nu enkele maanden later olie in het luchtfilter. Volgens de contactpetsoon van de vakgarage de carterontluchting los. Verder geen informatie. Dit was 1 dag voor onze geplande vakantie. Hierdoor een auto .moeten huren voor eigen rekening bij oscar omdat ik met een gezin niet in een fiat 500 op vakantie kan. Zeer ontevreden. Ook apart dat ik een auto voor herstel naar de vakgarage moet brengen en dat deze dan een deur verder bij wassink hersteld gaat worden. Ik zou graag in contact komen met iemand anders dan dd vakgarage om dit eens te bespreken. Bovag garantie had ik mij anders voorgesteld. En zelf kosten moeten maken omdat de auto ofwel weer kapot is of het herstel slecht is uitgevoerd is in mijn ogen slechte service. Met vriendelijke groet, Mario Lai

Niet meer zoals het was

In de afgelopen 2 jaar is er telkens wat mis gegaan rond de jaarlijkse onderhoud beurt. Ik ben al een aantal jaren bekend met Kien en altijd tevreden geweest maar dit gevoel is nu helemaal weg.

goede service, kwliteit.

goed.

Ik ben tevreden.

Ik herhaal, wat ik hierboven schreef: ik ben 'n tevreden klant.

Prima kwaliteit zoals altijd.

Afspraak op tijd, rustig kunnen werken op een prima plaats en Alfa na afloop weer in prima conditie.

Perfect match

Ik lease al zo'n 17 jaar bij Kien en blijf dat lekker doen.

Markweg 2

6883JM Velp

026-369 00 00 / 06 19 19 32 34

Over Kien B.V.

In 1999 begon de gepassioneerde Willem Kien zijn eigen Chrysler, Jeep & Dodge dealerbedrijf in Arnhem. Vandaag de dag behoort Kien Groep B.V. tot één van de grootste Alfa Romeo, Fiat, Fiat Professional, Jeep, Abarth & Dodge dealers en specialisten van Nederland. Ruim 40 medewerkers staan dag in dag uit met een lach voor je klaar bij de twee vestigingen in Velp (Arnhem) & Nijmegen. Op zoek naar vrijblijvend advies? De koffie staat klaar!