Zeer tevreden + uitstekende service

Kom hier al een paar jaar voor het onderhoud aan mijn auto. Erg tevreden over de service. Contact gehad met Dylan en hij is enorm vriendelijk en denkt graag met je mee. Als er iets is, wordt je op de hoogte gebracht en ik ben ervan overtuigd dat ze eerlijk zijn. Ik raad deze zaak zeker aan.

Goede service! Efficiency kan beter.

Erg vriendelijk personeel en zeer goede service. Minpuntje was dat eerst pas bij bandenwissel bleek dat 2 banden vervangen moesten worden. Hierdoor kon de APK niet doorgaan en moesten we nogmaals terug komen ivm banden niet op voorraad. Die besproken met medewerker. Misschien is het handig de banden vanuit het bandenhotel te checken voordat de bandenwissel plaats vindt. Is ook efficiënter voor de medewerkers in de garage. Achteraf viel ook nog op dat op de factuur staat reiniging wielen, maar dat is niet gebeurd. Verder erg fijn bedrijf!

Ik voelde me altijd welkom bij Kien Nijmegen. Ik ben benieuwd os dat zo ook is in Arnhem

Eerste maal voor onderhoud. Goede ontvangst en prima service de gereserveerde leenfiets stond klaar. De melding op mijn telefoon dat de auto gereed was. Perfect.

Fijn geregeld allemaal

Auto voor beurt en klein parkeerschade reparatie gebracht. Alles fijn geregeld en auto weer keurig thuis gebracht.

Na een slechte ervaring en een goed telefoongesprek met Kien

Nadat ik een slechte review had geschreven en hierin ook had vermeld hierover niet gebeld wilde worden, nam Kien toch contact met mij op. Precies op het moment dat ik mijn Renegade stapte om met onze “sleurhut” van het weer te gaan genieten in Zuid Frankrijk. Na een goed gesprek werden er afspraken gemaakt en excuses aangeboden. Dat vond ik al heel wat want de meeste autobedrijven geloven het allemaal wel. Tijdens de rit begon er een onbekend lampje te branden en direct gebeld met Kien en ik werd 2 keer teruggebeld en goed geholpen. De andere afspraken werden bijna allemaal nagekomen en hierdoor ben ik weer redelijk tevreden over Kien en hun services.

accuraat en snel

x

Echt een aanrader komen hun afspraken na

Hun komen hun afspraken na en de auto was mooi afgeleverd volgens afspraak we werden goed ontvangen door de verkopers echt vriendelijke mensen ook daarna werden we nog gebeld hoe de auto bevalt ik zou zeggen mensen als u een auto zoekt ga daar gerust een kijkje nenen. Echte aanrader ik zou zeggen ga zo door super hoor

vriendelijke mensen, snelle service

Voor APK en grote beurt op locatie gewacht. Keurig binnen de eerder aangegeven tijd afgerond

Mensen met passie voor auto's.

Afspraken worden goed nagekomen.

Service is goed geregeld

Helaas heb ik tot op heden te veel technische problemen met mijn Giulia die ik vorig jaar heb als 5 jaar oude occasion aangeschaft. Dit betreft zowel elektronica als motorisch. De laatste keer heeft mijn auto 9 weken bij garage doorgebracht, hetgeen niet goed is voor mijn vertrouwen in de auto. Over de garage ben ik wel positief qua service. Alles wordt netjes onder garantie opgelost en heb het gevoel dat ze weten wat ze doen. Ook had ik de beschikking over dezelfde huurauto wat de pijn enigszins verzachtte de afgelopen weken. Maar hoop nu vooral een tijd onbezorgd te kunnen genieten en de garage even niet meer te zien.

top service en garantie

garantie voor mijn navigatie en scherm

probleem weer prima opgelost, de Alfa Romeo rijd weer perfect.

De Multiair unit is vervangen en Giulia rijd weer zoals het hoort !

Probleem snel opgelost en fijne service!

super goed geholpen

Wat een fijn bedrijf, goede service! Niks is teveel, auto opgehaald en netjes (zelfs gewassen) teruggebracht.

Zoals altijd perfect

ontevreden

ik verwijs naar de e-mail die ik naar dylan van de wall heb gestuurd.

Goed.

Zoals altijd een goed en snel contact met Dylan.

Eerste en laatste keer

In de offerte 29,90 opgegeven voor het in en uit de camper plaatsen van een losstaande butaangastank i.v.m. APK afkeur. Ik heb gemeld dat er een sjorriem in het gastank compartiment aanwezig is die je aan kunt trekken. De tank staat dan vast.... klaar. Krijg ik op de factuur een bedrag van 59.90 om de gastank in en uit de camper te plaatsen. Als ik daar dan vragen over stel wekt dat meteen irritatie bij de medewerker en krijg ook nog een rare opmerking naar mijn adres. Met gemopper wordt de factuur aangepast naar 29,90 zoals geoffreerd. De rekening in zijn geheel voldaan maar thuisgekomen zie ik dat de tank gewoon zoals ik aangegeven had met het riempje is vastgezet. Dus ook de 29,90 voor het in en uit halen van de tank is onterecht in rekening gebracht. Onze andere campers en auto's gaan zeker niet naar Kien en de mooie blauwe Fiat Spider die daar in de showroom staat we ook maar niet kopen. Way to go garage Kien.

Jammer, dat men bij het uitlezen van de eerste keer niet de foutmelding had ontdekt, maar een paar dagen later prima opgelost.

Snelle, vakkundige service

Ik kon snel terecht met mijn auto. Kreeg duidelijke uitleg en werd op de hoogte gehouden van het verloop van het herstellen van mijn auto. Prima service!

Correct en zeer vriendelijk personeel.

Duidelijke uitleg gekregen op al mijn vragen.

Gewoon tot in de puntjes geregeld

Verder niks aan toe te voegen. Jaap en collega's bedankt.

Markweg 2

6883JM Velp

026-369 00 00 / 06 19 19 32 34

Over Kien B.V.

In 1999 begon de gepassioneerde Willem Kien zijn eigen Chrysler, Jeep & Dodge dealerbedrijf in Arnhem. Vandaag de dag behoort Kien Groep B.V. tot één van de grootste Alfa Romeo, Fiat, Fiat Professional, Jeep, Abarth & Dodge dealers en specialisten van Nederland. Ruim 40 medewerkers staan dag in dag uit met een lach voor je klaar bij de twee vestigingen in Velp (Arnhem) & Nijmegen. Op zoek naar vrijblijvend advies? De koffie staat klaar!