Het was weer een genoegen!

De service is top! Er wordt goed voor de Abarth gezorgd en mijn vragen worden goed beantwoord. Graag tot een volgende keer.

Valt een beetje mee en vooral tegen.

Ik had een vervanging mbt de remmen gepland staan en daar kwam een steenmarterschade bij (totaal 1288 euro). De reparaties zijn tot tevredenheid uitgevoerd. De korting op de remmen (offerte september 2021) is niet doorgevoerd - er is mij niet verteld dat die korting alleen in september zou gelden. Vanochtend melding 'laat brandstoffilter controleren' - filter is in september 2021 vervangen, daarna alleen naar/van stalling gereden.; daar is deze week geen tijd meer voor (en nieuw filter en zojuist 1288 euro afgerekend). Melding komt inmiddels niet meer, nu maar hopen dat er geen problemen ontstaan, geen fijn gevoel!

Vlekkeloos

perfecte service. Goed geholpen. Probleem van de veer ook nog niet terug gekomen. Enige verbeterpunt is de herinnering mail die verkeerde data doorgaf voor mijn afspraak de dag daarvoor (gaf aan dat ik een afspraak had op dinsdag 26-04-2022 en daaronder stond weer maandag om 25-04-2022 om 11:00 terwijl ik wist dat ik om 8 uur op maandag terecht kon).

In goed overleg.

Mijn ervaring met Kien in Velp was zeer prettig en goed. Volgende keer in goed vertrouwen mijn auto weer naar Kien. Dank Heren en dames van Kien.

Keurig geholpen; auto doet het prima

Alleen merkwaardig dat ik bij het ophalen van de auto geen uitleg kreeg over de rekening (die ik inmiddels heb betaald)

goede service en geweldig meedenkende mensen

Ik kwam met mijn camper voor een dure reparatie.(3000,= euro).Vervolgens werd ik gebeld met het advies om de reparatie niet uit te voeren omdat de camper een een zodanige staat was dat hij niet door de keuring heen zou komen . Naast die 3000,- euro reparatie zou er nog eens een hele grote kostenpost zijn om goed gekeurd te worden.Wij hebben dit advies opgevolgd en hebben nu weer een jonge camper gekocht waarbij we de niet gemaakte kosten hebben kunnen besteden bij de aankoop van de nieuwe camper.

Auto laten halen en brengen en helemaal schoon terug gekregen heel fijn

snel en vriendlijk

klant vriendelijk

Goed geregeld en snel

Prima geholpen

Prettige aankoop, goede uitleg, prima proefrit, reële planning aflevering en prima aflevering.

Fijne eerste ervaring van aankoop tot aflevering. Had zelf nog wel ff de koppeling met app op telefoon uitgelegd willen krijgen, maar dat komt later wel met als wat andere praktische zaken.

De beurt naar behoren uitgevoerd.

Een forse prijs betaald voor een kleine onderhoudsbeurt

Goed geholpen

Altijd leuk om een nieuwe auto op te halen . Stond mooi gepoetst onder een hoes klaar. Alles prettig verlopen en met een goed gevoel huiswaarts

Chapeau!

Sinds een week heb ik mijn Fiat 500. Ik ben er heel blij mee. Wat een vriendelijke mensen allemaal en wat een geweldige service.

Heel netjes en goed geholpen

Heel netjes en correct geholpen, altijd overigens. Vriendelijk personeel en goede info Alles volgens afspraak, ook de leenauto stond klaar. Super

Super service

Bleek uiteindelijk onderhoud nodig te hebben. Uitgevoerd en zelfs nog de auto gewassen terug gekregen. Ook een leenauto in tussentijd. Dus helemaal top geregeld en super service!

Prima en sel geholpen

Service kon niet beter. Donderdag defect aan stuurbekrachtiging.Auto opgehaald en vrijdag tegen de middag teruggebracht en reparatie prima uitgevoerd Subliem.Groet Hans Westhof.

Goed met wat rafelranden

Hoofdzaak keurig geregeld, maar wat bijkomende werkzaamheden vergeten uit te voeren.

Het gehele traject is op een prettige wijze verlopen

Nog een verzoek: Als een monteur een andere radiozender instelt graag weer terugzetten in de oorspronkelijke stand. Ik vind het sowieso vreemd dat een monteur voor zo'n kort ritje naar de werkplaats een andere zender op moet zetten.

Helder en vriendelijk

Onderhoud ok,

Maar doordat er bandenproblemen waren kon ik mijn auto pas later ophalen en nu moet ie nog een x terug. En dan twee uur voor wat uitlijnen en balanceren dan weet ik niet meer zo goed waar een monteur mee bezig is en waarom? Want die uurtjes moet ik natuurlijk wel gewoon betalen (net zoals dadelijk het brengen en halen dus een minder prettige ervaring)

Dikke duim ( omhoog )

Wat de factuur betreft deze heb ik nog niet gezien maar ga er van uit dat prijs kwaliteit oké is zoals anders.

Gewaardeerd als kleine klant

Ik voel me gewaardeerd ondanks dat ik geen dikke dure auto heb en kan aanschaffen. Dat geeft me een goed gevoel en heldere communicatie met de werkplaats

Vertrouwen weer hersteld

Na een mindere ervaring een tweede kans gegeven en uitstekend geholpen door dhr. Groen.

Fijn en welkom gevoel.

Heerlijk koffie Alles volgens afspraak en toch leuk als de verkoper je gelijk herkend.

Perfecte organisatie en vakbekwame garage.

Echter één punt ontevreden: Dat is de upgrade van mijn u connect en navigatie systeem. Ligt niet aan Garage Kien maar aan het systeem.

Markweg 2

6883JM Velp

026-369 00 00 / 06 19 19 32 34

Over Kien B.V.

In 1999 begon de gepassioneerde Willem Kien zijn eigen Chrysler, Jeep & Dodge dealerbedrijf in Arnhem. Vandaag de dag behoort Kien Groep B.V. tot één van de grootste Alfa Romeo, Fiat, Fiat Professional, Jeep, Abarth & Dodge dealers en specialisten van Nederland. Ruim 40 medewerkers staan dag in dag uit met een lach voor je klaar bij de twee vestigingen in Velp (Arnhem) & Nijmegen. Op zoek naar vrijblijvend advies? De koffie staat klaar!