Communicatie

Wordt niet terug gebeld en meerdere e mails worden niet beantwoord.

prima service

prima service

Zie onder

Reparatie oké, afspraak maken zoals eigenlijk altijd onvoldoende.

Snel & vakkundig

Tevreden

Prettige behandeling

Duidelijke uitleg enprijsopgave vriendelijke behandeling en een brandschone auto. Zeer aangename ervaring

Persoonlijke benadering en prima en geholpen

Geen

Gaat

Onderhoud gehad had gevraagd om naar de remmen te kijken maar wielen er niet af gehad en remt nog net zo sponserig En we hadden voor een alfa mito een honingraat grill gevraagd maar na 2 dagen nog niets van gehoord Jammer!

voel me een gewaardeerde klant

Gastvrije ontvangst. Aandacht. Men herkent je en noemt je bij naam.

Zoals altijd: vriendelijk en goed

.............ik heb de factuur nog niet ontvangen, dus ik kan nog niets zeggen over de prijs-kwaliteit-verhouding.

Opgelegde druk

Onderhandeling moesten afgewerkt worden voordat we überhaupt een proefrit konden maken. Ook gaf de garage aan dat we snel moesten beslissen want de volgende klanten waren al onderweg. Hallo, we hebben het hier niet over een pak suiker! Het zou fijn zijn als je als klant niet opgejaagd wordt! Auto is hem niet geworden, maar voor ons zeker geen 2e bezoek deze garage.

Service gericht

1.5 uur na een telefoontje dat mijn accu kapot was kon ik al terecht voor vervanging

Goede service weer

Makkelijk snel en persoonlijk geholpen. Als ik bel weten ze meteen wie ik ben en wordt alles super georganiseerd.

Goed!!

Euvel kon direct worden gemaakt, hoefde niet opnieuw een afspraak te maken.

Goede prijs nieuwe talento

Op een advertentie deze fiat talento gezien, bij aankomst alles volgens advertentie. Enige puntje: op mail mag wat vlotter geantwoord worden. Verder aardige verkoper zonder haast

vriendelijk, snel en goed

zie hierboven

Keurig

Vriendelijk en snelle afhandeling van fabrieksterugroepactie.

Ik ben helemaal niet in de werkplaats geweest, waarom dan deze enquete.

Ik vind dat er veel fout gaat en langs elkaar loopt. Dat is jammer want ik had de firma echt hoger ingeschat. U bedoelt t vast allemaal heel goed, maar t komt er niet echt uit.

Zeer fijn geholpen klantvriendelijk en nette afhandeling in deze tijd

topbedrijf

Bij Kien wordt je altijd gastvrij en deskundig ontvangen. En na onderhoud bleek mijn auto ook nog eens spik en span gewassen te zijn.

Vanuit Breda ruim 119 km verder terecht gekomen bij Kien. Het is de moeite waard, goed ontvangst en keurige afhandeling van de inruil en aflevering. Ook na de aflevering houd men contact of alles naar behoren gaat.

Slecht

Ik voel me niet serieus genomen

Prima geholpen en geluisterd naar de problemen.

Goede en adequate Service.

Goed, professioneel en vriendelijk geholpen

Goed, professioneel en ontzettend vriendelijk geholpen

Vriendelijk, vakkundig en snel!

Wij hebben een Fiat 500e gekocht hier. Konden snel terecht voor een afspraak en proefrit, hierdoor konden we de wagen nog mooi snel kopen voor einde van 2021. Verkoper heeft ons goed geholpen naar het juiste model met de juiste pakketten.

Markweg 2

6883JM Velp

026-369 00 00 / 06 19 19 32 34

Over Kien B.V.

In 1999 begon de gepassioneerde Willem Kien zijn eigen Chrysler, Jeep & Dodge dealerbedrijf in Arnhem. Vandaag de dag behoort Kien Groep B.V. tot één van de grootste Alfa Romeo, Fiat, Fiat Professional, Jeep, Abarth & Dodge dealers en specialisten van Nederland. Ruim 40 medewerkers staan dag in dag uit met een lach voor je klaar bij de twee vestigingen in Velp (Arnhem) & Nijmegen. Op zoek naar vrijblijvend advies? De koffie staat klaar!