Super fijne service

Snel en goed geholpen en zelfs de auto gewassen, top!

Niet alles is verholpen

Naar aanleiding van de 30.000km beurt en garantie-afhandeling het volgende: - ik heb nog steeds een haperende motor bij koude start en een start/stop-systeem wat vervolgens niet meer functioneert - mijn DNA systeem werkt niet meer, de DNA-knop is functieloos - er is geen opgave en/of reparatie gedaan van de beschadiging rechtsvoor - de motorkap "zweeft" nog steeds bij hoge snelheden Monteur doet een en ander af als "producteigenschappen" van een AR . . . . )-:

Hele fijne garage die met de klant mee denkt

Behulpzaam en snel

Goed genoeg

Procedure voor online boeken van een afspraak kan korter, zijn nu veel handelingen. Sommige dealers hebben haal/breng service en vervangend vervoer kosteloos beschikbaar. (Excl brandstof uiteraard)

Keurige service en vriendelijk behandeld

Onderhoud voor mijn lease auto, Vriendelijk geholpen en auto weer net klaar tot aan de volgende beurt. Auto netjes gewassen als service!

Goede service en de auto weer netjes gewassen afgeleverd

Super service en top advies

Van a tot z hebben wij een goede begeleiding gehad en zijn gedurende het gehele proces goed op de hoogte gehouden. Daarnaast een hele mooie bus afgeleverd.

Zeer klantgericht en prettige contacten.

We hebben een nieuwe Fiat 500E aangeschaft. Zeer fijne en deskundige begeleiding tot de verkoop. Alles is er aan gedaan om op korte termijn afspraken in te plannen zodat we auto nog in 2021 konden kopen

Goede service, lekkere koffie :-)

Goede service, men luistert goed, blijven wachten is goed geregeld.

services gericht

Op Kien kun je bouwen. Vertrouwd, simpel en snel. Geen poespas

Meedenkend, sociaal, goede service, kwaliteit

Uitstekende locatie om nieuwe winterbanden en velgen te kopen.

Modern bedrijf, goede informatie.

Hoewel ik geen gebruik heb gemaakt van vervangend vervoer, was het een minpuntje dat de auto na Grote Beurt en A.P.K. niet is gewassen.

Gewoon goed

Gewoon een goede garage welke meedenkt. No nonsens garage waar ik graag mijn auto in onderhoud heb.

tevreden

alleen jammer dat onderdeel besteld moest worden en niet op voorraad terwijl klacht vtv bekend was en medewerker vermoeden had wat oorzaak zou kunnen zijn, maw extra terugkomen wat mijn inziens niet nodig geweest zou zijn ?? Ook extra handelingen voor u. Maar de koffie smaakte goed

goede samenwerking uitstekende service en goede koffie

uitstekend prima geholpen

Top onderhoud

Gewoon de beste jeep dealer met echte ervaring

Prima gedaan

(Jammer dat ik een uurtje extra moest wachten vanwege de Apk test

Prima geholpen

Vlot, vriendelijk en deskundig geholpen

Klantvriendelijke en deskundige afhandeling

Adequate intake, Goed overleg over voorgestelde aanpak,

zie onder

Prettig in alle opzichten ,persoonlijke benadering .

Service zoals je verwacht, maar dat kom je niet vaak tegen.

Gewoon goed afspraak is afspraak en Jaap Terpstra de smeerolie tussen Jeep, klant en Kien.

Twee afspraken waren niet nodig geweest

Ik had een afspraak voor een onderhoudsbeurt en wisselen van zomer/winterbanden. Aangekomen bij de garage bleek dat de onderhoudsbeurt niet in de agenda bleek te staan en na een uur wachten kreeg ik te horen dat de verkeerde maat banden waren besteld. Kortom: teleurstellend. De tweede afspraak is alles conform verwachting verlopen: onderhoudsbeurt uitgevoerd en banden gewisseld. Toch is dit niet de service die je mag verwachten. Gewoon slordig en veroorzaakt bij mij veel frustratie omdat je denkt dat je alles goed geregeld hebt.....

Laagdrempelig en professioneel

Ik ken Kien (Willem) al vanaf 1999 toe hij gestart is in Arnhem Zuid. Sinds dien min of meer altijd wel een Jeep achtige gehad en altijd tot volle tevredenheid. De toegang is altijd laagdrempelig en je kan snel tot zaken komen.

Markweg 2

6883JM Velp

026-369 00 00 / 06 19 19 32 34

Over Kien B.V.

In 1999 begon de gepassioneerde Willem Kien zijn eigen Chrysler, Jeep & Dodge dealerbedrijf in Arnhem. Vandaag de dag behoort Kien Groep B.V. tot één van de grootste Alfa Romeo, Fiat, Fiat Professional, Jeep, Abarth & Dodge dealers en specialisten van Nederland. Ruim 40 medewerkers staan dag in dag uit met een lach voor je klaar bij de twee vestigingen in Velp (Arnhem) & Nijmegen. Op zoek naar vrijblijvend advies? De koffie staat klaar!