Heel prettige ervaring

Mijn klachten werden meteen serieus genomen en zijn vlot verholpen

Super service

Gemakkelijk en direct een afspraak gepland. Auto is volgens afspraak gereed. Communicatie is effectief en vriendelijk.

Respectloos.

Vanaf half april moeten wachten op het onderdeel. Via klantenservice Italië is het eindelijk gelukt. Volgens Italië stak firma Kien hand in eigen boezem, maar niet naar mij toe. Op het antwoord op mijn vraag ( of ik mee mocht kijken in de werkplaats) heb ik ruim een uur moeten wachten. De reparatie zou ongeveer 2 , maximaal 2,5 uur duren. ( volgens mijn eigen garage veel korter, maar garantie..schrijven veel merkbedrijven meer) Na 3 koffie en 3 uur kon ik gelukkig weg van dit bedrijf. Bij mijn vorige reacties heb ik aangegeven dat iemand van Kien mij mocht bellen. Nooit gebeurd, zal nu ook vast niet gebeuren. Van de mensen in de werkplaats heb ik een positief beeld! De rest speelt wat met zijn/haar telefoon, wandelt wat op en neer, begint om 11.00 uur alvast achter zijn bureau aan de lunch. Twee dames, dit keer, achter de ontvangstbalie. Stel ik een vraag aan de één, geeft de ander antwoord. Niet kies om je collega te passeren. Qua prijs bleek Kien bij drie verschillende reparaties/ inbouw DRIE keer DUURDER dan mijn eigen garage. Uitsluitend omdat dit een terugroepactie was ben ik terug gegaan naar Kien.

Heerlijk als er meegedacht wordt

Super… denken in oplossingen ipv problemen… top!!!

vertrouwd goed!

persoonlijke aandacht en contact worden perfect nagestreefd

Top service zoals altijd

Goed geadviseerd en snel kunnen handelen. Binnen 24 uur reed ik in mijn nieuwe Jeep.

afspraak is afspraak

Afspraak is afspraak dit in combinatie met een persoonlijk tintje.

Top service!

Niks op aan te merken. Netjes en op tijd.

Goed geholpen

De punten die ik had, naast de apk, zijn netjes afgehandeld en telefonisch besproken wat ik erg prettig vond.

Top service

Op een zeer vriendelijke manier gedaan wat er afgesproken is

Klant vriendelijk

Prettige samenwerking

Zie hieronder

Al jaren kom ik bij Kien, vriendelijk personeel

Top dienstverlening

Top dienstverlening, gemaakte afspraken worden keurig en professioneel uitgevoerd.

Prettig vriendelijk en mee denkend

Ze zoeken graag mee naar een goede oplossing ook financieel dat is erg fijn zo betaal je nooit teveel

helemaal prima

Helemaal goed, jammer dat hij niet gewassen was haha

Hartelijk ontvangen, goede uitleg van de uitgevoerde werkzaamheden

Zag er weer keurig uit

altijd super goede service

Bij Kien loopt het altijd gesmeerd. De service gaat vlot en goed en er wordt vooraf gecommuniceerd wat er zoal moet gaan gebeuren, om akkoord te vragen. Heel prettig.

Kwaliteit onderhoud fantastisch

Kreeg alleen een leenauto mee, Fiat 500 elektrisch, die niet harder wou dan 80, gelukkig kon ik hem omruilen voor een Fiat twin air. Probleem opgelost. Bedankt Jeep dealer, Met vriendelijke groet J. Put.

Veel te veel moeite voor iets klein

In mei heb ik bij Kien een bedrijfswagen gekocht. Ook ontbrak een reserve sleutel. Deze zou nagestuurd worden. Dit duurde even en kosten wat belletjes De reserve sleutel heb ik daarna op kosten van Kien bij een lokale dealer kunnen laten inlezen. Dit na dat ik aangaf dat het wel erg veel tijd en moeite voor zoiets kleins was en ze ook wel begrepen dat het lang geduurd had.

Conform afspraak

Volgens afspraak, alles prima

Geen gezeur, heldere en duidelijke afspraak, flexibel.

Auto gaf aan "motor laten controleren" Afspraak gemaakt op de door mij gewenst tijdstip. Vlotte terugkoppeling probleem en opties om dit op te lossen. Auto later opgehaald dan gepland wat geen enkel probleem was.

Prima service snel geholpen

Afspraken prima nagekomen.

Altijd vriendelijk, prima service.

Ik vind oprecht dat de service en hospitality top is. Ook de randservice zoals de KIEN servicepas bevallen mij tot nu toe en ik zie dit niet vaak terug bij andere ondernemingen. Ik heb eigenlijk niks verkeerds te melden.

Markweg 2

6883JM Velp

026-369 00 00 / 06 19 19 32 34

Over Kien B.V.

In 1999 begon de gepassioneerde Willem Kien zijn eigen Chrysler, Jeep & Dodge dealerbedrijf in Arnhem. Vandaag de dag behoort Kien Groep B.V. tot één van de grootste Alfa Romeo, Fiat, Fiat Professional, Jeep, Abarth & Dodge dealers en specialisten van Nederland. Ruim 40 medewerkers staan dag in dag uit met een lach voor je klaar bij de twee vestigingen in Velp (Arnhem) & Nijmegen. Op zoek naar vrijblijvend advies? De koffie staat klaar!