Prima geholpen

Jammer dat er na aflevering nog een lamp kapot was waardoor ik terug moest komen.

goed, de olie kan om de twee jaar vervangen worden.

Goede service, doen niets wat niet nodig is of zonder overleg.

Afgelopen week was mijn auto weer klaar voor een APK en beurt. Vooraf afgesproken dat ze niets mochten doen zonder overleg en zo is het ook gebeurd. Ook geen dingen voorgesteld die niet van belang waren, de beslissing bij mij gelaten. De auto werd zelfs nog even netjes gewassen voordat hij weer voor me klaar stond. Het personeel in Velp is altijd even vriendelijk en er is ook altijd een prettige ruimte om te wachten, werken, kop koffie te drinken, tot je auto klaar is.

Goed begonnen, slecht geeindigd

Al wat jaren gebruik gemaakt van jullie diensten en services, echter de 2 laatste reparaties zijn mijn inziens beetje vreemd verlopen en ik heb er dan ook een slecht gevoel asn over gehouden wat me heeft besloten om niet meer bij jullie garage te komen voor APK en andere reparaties

efficient en vriendelijk

Ik laat mijn voertuig door u sinds de aankoop uitvoeren

Ik dacht goed!

In het begin dacht goede service. Service pas van KIEN wel betaald geen pas nabellen dat gaat digitaal staat niet op de factuur en is ook niet verteld. Zijn duurder dan FCA Nederland voorschrijft (pakket deals) ruim €60,00 dan voel ik mij gepiepeld. Gebeld hierover simpel antwoord daarvoor kunnen wij het niet voor doen! Software ze weten niet een welke update ze hebben gedaan en welke versie. Word niet bijgehouden en dan vraag ik mij wel af wat er wel wordt bijgehouden. Voor de 1e keer een onderhoud laten uitvoeren ruim € 1500,00 betaald en als je om info vraagt weten ze niets. Ze zijn wel aardig dus die training is wel gelukt of ik weer zou komen voor de volgende onderhoudsbeurt... Ik denk nu van niet.

Helaas zeer ontevreden over service

Naar Kien Nijmegen gegaan ivm een update van mijn auto software die nodig was. Na 2,5 uur wachten, niet de goede update gekregen en wel een dure rekening. Meermaals hulp en een oplossing gevraagd bij Kien maar ze wilden niet meedenken. Hulp gevraagd bij een andere fiat dealer die mij wel goed en klantgericht kon helpen en direct een oplossing gaf. Daar kwamen ze er namelijk al snel achter dat ik bij Kien een verouderde update heb gekregen waardoor het niet goed werkte. Geld dus voor niets betaald. Bij Kien kom ik dus helaas niet meer terug. Geen probleem als je iets niet weet maar probeer het dan wel op te lossen en mee te denken met de klant.

Goede service, vriendelijk, op tijd.

Of de service in technisch opzicht goed was, kan ik niet beoordelen

Prima klantvriendelijke en betrouwbare service

Afspraak maken en service prima

Klantvriendelijk geholpen

Klantvriendelijk geholpen, maar het viel me tegen wat ik voor zo’n eerste beurt moest betalen!

Goed geholpen, afspraak maken ging goed. Duidelijke en goede communicatie

Meedenkend en goed

Bij het eerste onderzoek bleek al dat ze de issues serieus namen en graag wilde helpen. Bij het ophalen

Snelle service en deskundigheid

top service

Meteen geholpen met reparatie. Vriendelijk personeel.

prima geholpen

Prima geholpen, vooraf duidelijkheid wat er ging gebeuren en wat het ging kosten. Waren alleen vergeten de bandenspanningmeter te resetten i.v.m. vervangen accu, een kleinigheid. Ben tevreden.

top service, alles klopt

Alles is conform afspraak gegaan op een zeer prettige en vriendelijke manier

Goed geholpen, zijn vriendelijk en willen graag alles uitleggen en met je bekijken.

Vooraf was de garage niet bekend bij ons omdat we woonachtig zijn in een andere regio. Maar achteraf is het een goede keuze geweest om de auto bij Kien te kopen. De auto is naar volle tevredenheid afgeleverd.

Super tevreden

Ik ben super blij met mijn nieuwe Jeep. Ik ga regelmatig karten, suppen en wandelen met mijn grote hond. Ik kan alles kwijt in de koffer. Kien is een goede dealer - vriendelijke, altijd klaar om te helpen- hier ben ik ook heel tevreden. Bedankt Team Kien voor goede service!

Top service

Snel, klantvriendelijk, flexibel en de juiste persoonlijke aandacht

Zoals gewoonlijk: perfect

Gewoon

De ervaringen zijn normaal gesproken perfect met kien. Echter bij een kleine onderhoudsbeurt bleken geen remschoenen op voorraad. Verder geen probleem. Bij ons op het werk is er ook wel eens niet wat Maar houd wel in dat ik na 1500 kilometer een 2e afspraak moet maken wat wel een gedoe is voor simpele standaard remschoenen

banden op velgen niet goed gewisseld

De ventielen die waren overgezet van de velgen waren niet goed aangedraaid waardoor ik 1 lekke band heb gekregen. Gisteravond via Alfa hulpdienst ANWB erbij gekregen en die trok conclusie dat het ventiel niet goed vast was gezet waardoor ik RV een lekke band had gekregen. De keurige ANWB man heeft ook even de andere ventielen gecontroleerd en LA zat ook niet goed vast dus die was ook lek gegaan volgens hem. Daarnaast blijft nog steeds het lampje van het TPS branden dus lijkt nog steeds niet helemaal 100%. Ik heb al overleg gehad met Jaap en kijk het even aan, hopelijk reset het systeem zich nu met goede bandenspanning wel. Ik wil wel expliciet aangeven dat Jaap een ontzettend aardige en correct vent is en dat hij mij altijd heel goed heeft geholpen. Ik heb hem vanmorgen ook even gebeld en op de hoogte gebracht en hij vond het heel vervelend dat dit is gebeurt.

Snel en betrouwbaar

Nieuwe achterruit snel geleverd, kon erop wachten helemaal goed!

Altijd goed en vriendelijk

Altijd vriendelijk, behulpzaam en ik werd goed op de hoogte gehouden

Markweg 2

6883JM Velp

026-369 00 00 / 06 19 19 32 34

Over Kien B.V.

In 1999 begon de gepassioneerde Willem Kien zijn eigen Chrysler, Jeep & Dodge dealerbedrijf in Arnhem. Vandaag de dag behoort Kien Groep B.V. tot één van de grootste Alfa Romeo, Fiat, Fiat Professional, Jeep, Abarth & Dodge dealers en specialisten van Nederland. Ruim 40 medewerkers staan dag in dag uit met een lach voor je klaar bij de twee vestigingen in Velp (Arnhem) & Nijmegen. Op zoek naar vrijblijvend advies? De koffie staat klaar!