Top service en positief verrast

Einde van de ochtend gebeld ivm een motorstoring. Ik kon smiddags nog terecht. Problemen zijn dezelfde dag nog opgelost en de Abarth rijdt weer als een zonnetje. Achteraf bleek er nog een kapot lampje te zijn bij de kentekenverlichting. Ook deze hebben ze nog snel vervangen. Kortom … top service en zeer vriendelijk en professioneel geholpen.

Matig

Nadat de deal is gemaakt is service aan de klanten niet relevant meer.

Prima gegaan n gedaan

Bedankt weer!

Prettig en professioneel

Goede ontvangst, kennis van zaken, inleving in persoonlijke problemen, hulp bij noodzakelijke reparatie

Tijdens controle service beurt, onderdelen die voor reparatie werkzaamheden noodzakelijk waren ontdekt. Werkzaamheden zijn door dealer uitgevoerd onder garantie voorwaarden ;)

Zoals altijd snelle, vakkundige en vriendelijke service.

super tevreden

Zoals gewoonlijk was de service erg aardig, en het werk werd snel en naar mijn wensen uitgevoerd. Kien Nijmegen is een aanrader en ik zou hem aan al mijn vrienden aanraden. Ik ben heel tevreden

Goede service.

En altijd prima vervangend vervoer bij een onderhoudsbeurt.

Vriendelijk en deskundig telwoord gestaan

Telefonisch contact was correct, onderhoud aan het open dak is snel en accuraat opgelost. Contacten met de medewerkers waren vriendelijk en ze hebben heerlijke koffie en een mooie voorraad Italiaanse auto,s.

Goed geholpen. Reparatie nam veel tijd in beslag.

Afspraken werden niet altijd nagekomen. Resultaat lijkt goed.

Netjes en vlot geholpen

Alles prima in orde, alleen was ik niet op de hoogte van de breng- en haalservice. Had een optie kunnen zijn i.p.v. wachten op locatie. Vervangend vervoer, tegen huurprijs/betaling, is wel aan de orde gekomen.

Heldere communicatie, goed werk en waardering voor de klant

Werd uitgebreid geattendeerd op het verlopen van de apk over een tijdje. Afspraak gemaakt en gecombineerd met een reparatie/diagnose. Zoals altijd fijne plek om te bezoeken, kopje koffie te doen en rond te kijken. Auto was aan het eind van de dag klaar, klein afkeurpuntje kon direct in overleg verholpen worden. Leuk extraatje gekregen. Hier blijven we terug komen

goed vooruit kijken op eventuele reparaties

rustig en goede uitleg van de reparaties een nadeel reparatie moet in twee delen gebeuren de auto ben ik dus 2x kwijt.

Gemiste kans

Zelf gebeld naar aanleiding van een mailing van Jeep voor easy care abonnement. Na enig doorschakelen vriendelijk te woord gestaan, mocht zelf de tarieven doorgeven die in de brief stonden. Wacht nog op bevestiging.

Conform de afspraak

Goede diagnose en afspraak

Prettig en snel geholpen

Snelle service, prettig contact

Perfecte service

Alles zoals verwacht en nog beter. Goede ontvangst, alles duidelijk.

Goede servive

snel en correct

Mooie garage met gemotiveerde, enthousiaste, deskundige mensen.

Een aantal weken geleden kocht ik bij Kien een gebruikte Alfa Romeo Giulia. Verkoper Jibbe. Hij bleek merk-enthousiast en deskundig. Aflevering van de auto was leuk verzorgd met daarbij de leuk cadeau. Bij latere contacten, al dan niet telefonisch, stuitte ik steeds op attente en enthousiaste mensen met hart voor de zaak!. Jammer vond ik dat ik voor een kleine onvolkomenheid 3 keer vanuit Eindhoven naar Velp moest komen. Desondanks heb ik een goed gevoel bij garage Kien overgehouden, met name door het merk-enthousiasme en klantgerichtheid/klantherkenning door de medewerkers.

Goed en vlot geholpen

Afspraak voor APK en olie en filter wisseling. Ook na keuring en overleg nog even een gloeispiraal gewisseld.

Een professioneel welkom voor onderhoud van je leaseauto.

Fiat 500 X via zakelijk lease hier aangeboden voor onderhoud. Jaren vaste klant geweest bij de zeer klantvriendelijk Fiat dealer in Veghel. Zij hebben het helaas niet gered door Corona. Dus nu voor Kien Nijmegen gekozen. De man die het onderhoud regelt en inplant kende ik al. Service gericht en vriendelijk persoon. Ik vreesde echter een beetje omdat ik wel een slechte ervaring heb met het verkoop team. Maar het onderhoud en de communicatie eromheen is prima verlopen. Thanx tot de volgende keer.

Prettig

Heel goed.

Zorgvuldig en prettig.

Afspraak is afspraak zonder gedoe.

Bij Kien in Nijmegen is afspraak een afspraak zonder gedoe

kleine storing meteen verholpen

Zonder afspraak binnen gekomen en binnen 30 minuten na een bak koffie weer mobiel.

Markweg 2

6883JM Velp

026-369 00 00 / 06 19 19 32 34

Over Kien B.V.

In 1999 begon de gepassioneerde Willem Kien zijn eigen Chrysler, Jeep & Dodge dealerbedrijf in Arnhem. Vandaag de dag behoort Kien Groep B.V. tot één van de grootste Alfa Romeo, Fiat, Fiat Professional, Jeep, Abarth & Dodge dealers en specialisten van Nederland. Ruim 40 medewerkers staan dag in dag uit met een lach voor je klaar bij de twee vestigingen in Velp (Arnhem) & Nijmegen. Op zoek naar vrijblijvend advies? De koffie staat klaar!