Auto loopt niet goed bij volgas geven
Ik bel met jullie firma, om de distributie riem te laten vervangen, incl spanrol.
Krijg ik een heel betoog dat het belangrijk is om ook de waterpomp te laten vervangen.
Zit wat in, de boel ligt tenslotte tóch los.
Wat kost dat? ja dan moet je wel rekenen op 550 euro.
Ok ik maak vervolgens de afspraak.
Aangekomen staat op de werkorder, distributie vervangen incl spanrol, waterpomp controleren.
Ik zeg (met bovenstaande prijs in gedachten) vervang de waterpomp maar gelijk..
Het vervangen van de waterpomp kost aan "meerwerk" 97,50 euro, ( 4 boutjes losdraaien waterpomp en aftappen, incl vullen en ontluchten van koelsysteem, wat ik nogal veel vind gezien men er zo bij kon..
Wat mij vervolgens helemaal verbaasd is dat de opgegeven prijs bij lange niet gehaald wordt!
€753.55 incl. BTW, ipv rond de 550.
Niet echt een prettige ervaring!
De afspraak was eind van de dag klaar, prima.
Rond 16:00 uur telefoon, "wat had u afgesproken wat betreft ophalen van de auto?" Ik zeg hoezo? Hij is klaar, ik zeg ok mijn vrouw komt de auto halen.
Komt ze, krijgt ze het verzoek om gelijk af te rekenen, mijn vrouw zegt, hoezo, kan dat niet over gemaakt worden? Na wat wikken en wegen, werd er gezegd dat is goed, zolang het maar gebeurd!
Ik weet dat wij elkaar niet goed kennen, wij hebben deze auto destijds bij jullie in Veenendaal aangeschaft..
Maar het wantrouwen straalt er van jullie zijde vanaf!
Wederom een vervelende ervaring, vooral nadat tijdens de chat al mijn gegevens werden opgevraagd, NAW, tel nr, mailadres, eigenlijk zonder reden want van een overeenkomst was nog helemaal geen sprake.
En ook, (en ik begrijp dat dat voor jullie zijde ook vervelend is) jullie in geval van niet betalen, middelen zat in kunnen zetten op m alsnog betaald te krijgen.
Deze auto is mijn ding, en na jaren lang in Doetinchem klant geweest te zijn, heb ik daar onlangs afscheid genomen omdat ik niet meer tevreden was. Nu heb ik het gevoel dealer loos te zijn, en dit mijn laatste Alfa is...