Goed qua service minder qua prijs

Feitelijk ging ik alleen voor olie verversen, het betreft een camper van febr. 2020/13.000 km. Bandenspanning en ruitensproeier zouden ook worden meegenomen. moest uiteindelijk € 327,- betalen. Olie verversen was ook niet echt nodig gezien de km-stand. Maar deed dit vanuit preventief oogpunt. activeert niet echt het de volgende keer ook op deze wijze te doen. met vriendelijke groet, Edwin Prins

o

o

Heb hier een mini gekocht.. Auto gaf naar paar weken een storing aan.. ze hebben de auto weer piekfijn in orde gemaakt...dus zeker een aanrader auto kien ..goede service.. en aardige mensen

Misleidend en te duur

In eerste instantie was ik erg tevreden met name over het vriendelijke contact van de medewerker, maar vervolgens was de rekening veel en veel te duur en dit was niet in de offerte. Ik was bijzonder teleurgesteld en € 300 armer

prima service

Reparatie goed uitgevoerd

Duurde wel lang dat het onderdeel erwas

Moest een paar keer terug komen met de auto omdat het verkeerde onderdeel besteld was best wel een misser voor zo'n bedrijf.

Zoals altijd gewoon super

Zoals elke keer goede service eerlijk advies en prettig om te mogen komen voor onderhoud

zeer tevreden

zeer tevreden

Uitstekende service en kwaliteit

Altijd netjes geholpen door Jaap en / of Dylan Jongens van de werkplaats ook altijd erg netjes en service gericht als ze bij de wachttafel bij je komen. Koffie? Ga zo door, want wat extra service/ aandacht is voor mij de reden bij Kien te komen.

Reparaties naar behoren uitgevoerd.

De auto is door omstandigheden 6 dagen in de garage geweest (Mede door vertraging in de levering van onderdelen. Gedurende die tijd hadden we de beschikking over vervangend vervoer, voor "80-ers" natuurlijk belangrijk.

Zie onderstaand veld

Ik ben prima geholpen, maar de organisatie kwa voorbereidingen liet wat te wensen over en verdient verbetering. De communicatie vanuit de hoofdwebsite, waar ik mijn afspraak had gemaakt, was klaarblijkelijk onvoldoende bij uw vestiging aangekomen. Men had nog geen enkele gegevens van mij in het systeem staan, buiten de afspraak die er was gemaakt. Dit is ter plekke ingevoerd.

Wielen na wissel niet goed vast gezet

Na een paar weken na de wielenwissel (winterbanden naar zomerbanden) begon de auto vreemde geluiden bij de achterwielen te vertonen. Gelukkig kon ik snel bij een Euromaster vestiging terecht die mij vrij snel het slechte nieuws gaf dat het rechter achterwiel los zat, de bouten zaten niet vast. En ook de wielbouten van andere wielen zaten niet goed vast. Zeer ernstig. Dit had grote schade en zelfs een ongeluk kunnen veroorzaken als een wiel er af was gelopen. Euromaster heeft me aangeraden om de dealer te waarschuwingen voor deze grove fout. Ik zal hier ook nog over bellen.

erg vriendelijk

erg vriendelijk en niks is teveel

Volkomen volgens afspraak

Afspraak voor olie vervangen uitgebreid tot service beurt. Alles netjes uitgevoerd volgens afspraak.

Goede, snelle en flexibele service

Goede, snelle en flexibele service

Tot nu toe uitstekend

Vanaf dat je binnenkort, krijg je gelijk het gevoel dat je serieus genomen wordt. Verder is alles goed geregeld De koffie is ook perfect, na de Corona gaan ik daar weer gebruik van maken......

prettig en direct

Vakkundig en betrouwbaar

prettige atmosfeer tijdens het wachten met een heerlijk kopje koffie.

Leon Westerhof heb ik ervaren als een meedenkend en meelevend persoon. Wist wat ik wilde en heeft daarbij zijn uiterste best gedaan om dat te realiseren. Resultaat een abarth scorpioneoro automaat cabriolet. Een gifangel voor mij. Precies zoals ik wil. Bedankt Leon. Groeten Marja.

Wij worden altijd snel en vriendelijk geholpen

Onze ervaringen zijn positief, de medewerkers zijn vriendelijk en kundig. Duidelijke info vooraf en wij worden op de hoogte gehouden van de voortgang. Wij kunnen niets negatiefs melden.

schoon, strak, snel en uitleg

Prima service en duidelijke uitleg. APK meteen meegenomen, was vooraf niet besproken, maar zo bleek zou dat zeer binnenkort wel moeten. Ging dus binnen die 2 maanden. Was heel blij dat de auto bij aflevering gewassen was. Top.

normaal. nix speciaals

Wel jammer dat de dame die zat te wachten zeker 5x werd gevraagd of alles naar wens was en ondergetekende 1x. Maar toen ook de aangeboden koffie nooit heeft gekregen. Ook werd haar auto gewassen klaar gezet. Jammer, de mijne niet. Lekker die vingers op de velgen door de ook uitgevoerde bandenwissel.

Goede service.

Alles volgens afspraak uitgevoerd.

mijn ervaring is voldoende

Markweg 2

6883JM Velp

026-369 00 00 / 06 19 19 32 34

Over Kien B.V.

In 1999 begon de gepassioneerde Willem Kien zijn eigen Chrysler, Jeep & Dodge dealerbedrijf in Arnhem. Vandaag de dag behoort Kien Groep B.V. tot één van de grootste Alfa Romeo, Fiat, Fiat Professional, Jeep, Abarth & Dodge dealers en specialisten van Nederland. Ruim 40 medewerkers staan dag in dag uit met een lach voor je klaar bij de twee vestigingen in Velp (Arnhem) & Nijmegen. Op zoek naar vrijblijvend advies? De koffie staat klaar!