Snelle diagnose en nog snellere reparatie!

Binnen gelopen met een vraag om even naar een mogelijk probleem te kijken. Direct geholpen en afspraak gemaakt i.v.m. onderdelen die besteld moesten worden. Binnen 3 dagen geholpen, één uur gepland voor de reparatie, goed ontvangen en binnen het uur weer vertrokken, reparatie prima uitgevoerd en duidelijke uitleg gekregen over het probleem en waardoor zo'n probleem kan ontstaan. Super service!

Accu stuk Dodge Ram.

Accu stuk.

Betrouwbaar, snel en deskundig

De gebruikelijke goede service bij Kien! Vriendelijke medewerkers, snelle afhandeling en eerlijke prijzen. Zeer tevreden.

Top service

Mijn auto voor een grote beurt langs gebracht. Na controle alleen de remmen. Gelijk besteld en met een leen auto naar huis gegaan en de volgende dag is mijn auto netjes weer thuis gebracht door Dylan en heeft hij een andere auto van ons meegenomen. Dank je wel!

Super gastvrij en vriendelijk personeel

Super fijne ervaring om hier een auto te mogen kopen

repareren van een auto

Ik nam contact met hem op over het repareren van een auto met een gasinstallatie. (de auto verbruikt veel benzine). We hebben een test gedaan, maar het probleem is niet opgelost omdat we de geïnstalleerde gasinstallatie niet konden testen. Werd gedwongen 133 euro te betalen voor testen. Ik geloof dat de aan mij geleverde dienst erg duur was. Ik wil uitleggen waarom. De gasinstallatie is geïnstalleerd door een erkend Europees bedrijf. Omdat uw apparatuur deze gasinstallatie niet kan testen, heb ik geen hulp gekregen bij het oplossen van mijn probleem. In dit verband is de van mij afgeschreven betaling niet gerechtvaardigd. Als u niet over voldoende apparatuur beschikt en daarom mijn probleem niet kunt oplossen, moet ik niet voor de service betalen of moet ik met 50% korting betalen. Ik ben zeer tevreden over de houding en professionaliteit van het personeel. Met vriendelijk, groet Andrii

Keurige ontvangst en de klus vlot geklaard

Mijn eerste ontmoeting met Kien verliep erg soepel. Een afspraak maken ging vlot en de communicatie was goed. Op het afgesproken tijdstip werd er aan de onderhoudsklus begonnen en die was binnen de geplande tijd klaar. De wachtruimte is comfortabel en de koffie goed. Personeel is correct en vriendelijk. Het zal niet bij deze ene keer blijven.

Goed onderhoud en snel een extra probleem op gelost

Geweldig bedrijf

Goede communicatie en snelle afhandeling perfecte aftersales

Snel en vakkundig

Zoals altijd komt de werkplaats heel snel met een offerte voor de aanbevolen werkzaamheden. Wordt allemaal netjes afgestemd. Prima advies over welke zaken nu te doen en wat nog even kan wachten tot de volgende beurt.

Super, alles zoals besproken!

Mijn versnellingsbak helft laten vervangen. Alles is vakkundig gedaan volgens afspraak. Super!

Slecht

Ik heb de directeur een bericht gestuurd en geen reactie ontvangen: slecht dus

Accu snel vervangen

Na bellen konden we binnen een paar uur terecht.

Meer als klantvriendelijk!!!

Mijn eerste ervaring met Kien B.V. We hadden een voorraadauto gekocht en wilde achteraf toch liever een andere kleur. Was niet op voorraad maar kosten noch moeite werden gespaard om onze keus elders te vinden . Chapeau team Kien. De aflevering was een verrassing. Goede uitleg en er werd alle tijd voor ons genomen.

Vriendelijke, efficiënte medewerkers.

Positieve ontvangst, snelle afhandeling en ruim op tijd auto weer gereed.

Prima maar vandaag 2 dagen na de beurt ging het olie lampje branden. Moet de olie al weer ververst

Worden? Laten jullie me even weten wat te doen?

Top geregeld.

Mijn auto is na stilvallen afgesleept en er was voorlopig geen tijd, een monteur die vroeg begonnen was heeft de auto toch even uitgelezen en de fix bleek relatief simpel en is tussen door gedaan, super service.

Kwaliteit van onderhoudsservice is niet te beoordelen, maar ik ga er vanuit dat het goed is.

Zeer klantvriendelijk

Er word goed meegedacht over de mogelijkheden wat betreft de uit te voeren werkzaamheden en de te bestellen materialen.

Prima zoals altijd.

Transparant en servicegericht.

Heel erg tevreden!

Fijne mensen! Terug koppeling is meer dan goed!

Hele goede service!

Altijd vriendelijk, goede service en deskundigheid!

Top service

Super, niks te klagen

Prima contact en service, inhoudelijk goed

Inhoudelijk goed werk, maar het Alfa DNA verdwijnt naar de achtergrond/ is minder zichtbaar.

Super vriendelijke medewerkers en mooie showeoom

Vriendelijk, professioneel en denken met je mee.

Markweg 2

6883JM Velp

026-369 00 00

Over Kien B.V.

In 1999 begon de gepassioneerde Willem Kien zijn eigen Chrysler, Jeep & Dodge dealerbedrijf in Arnhem. Vandaag de dag behoort Kien Groep B.V. tot één van de grootste Alfa Romeo, Fiat, Fiat Professional, Jeep, Abarth & Dodge dealers en specialisten van Nederland. Ruim 40 medewerkers staan dag in dag uit met een lach voor je klaar bij de twee vestigingen in Velp (Arnhem) & Nijmegen. Op zoek naar vrijblijvend advies? De koffie staat klaar!