Prima niets op aan te merken

Vriendelijk, alles volgens afspraak Gewoon goed

Zeer correct en attent

Gewoon goed.

Snel en professioneel

Het aanmelden bij de balie ging vlot en ik werd vriendelijk te woord gestaan. De auto was snel weer klaar. De communicatie verliep vlekkeloos.

Zeer klantgericht

Prettige medewerkers

Snelle service, correct uitgevoerd

Afspraak was snel gemaakt op korte termijn

Gericht op nieuw voor oud bij reparatie

De afstandbedieningen van mijn Jeep Grand Cherokee functioneerden niet, ze waren volgens uw bedrijf stuk/versleten. Bij mijn eigen garage J.C. Dost Veenendaal waar ik de volgende dag was voor de APK die had ze opnieuw geactiveerd/ingeleerd en ze functioneren nu weer perfect. Geen kosten aan verbonden. Ik beveel uw bedrijf wel aan maar dan met uitdrukkelijk een kanttekening er bij.

Ik word goed geholpen, netjes te woord gestaan en je krijgt van alles te drinken enz. gezellig zitten boven bij Kien Velp. Maar 1 uur wachten boven bij Kien vind ik het maximale anders breng ik liever de auto en kom deze later weer ophalen. Als de reparatie langer duurt dan een half uur drie kwartier dat het dan vantevoren met telefonische afspraak aangegeven wordt. Dan kan ik de auto brengen en eind van de middag weer ophalen, zodat ik in de tussenliggende uren andere dingen kan gaan doen ipv wachten bij Kien, . Maar misschien had ik dit ook zelf vantevoren kunnen aanvragen. Maar voor de rest prima dealer en het allerleukste vind ik dat mijn auto wordt gewassen. Heerlijk als mijn auto er weer op en top uitziet. Dank daarvoor.

Prima maar toch wel een paar opmerkingen

Na oplevering volgende punten niet correct opgeleverd naar mijn mening: 1.) Motorkap bleek onderweg los te zitten en kreeg hem ook niet vast dus voorzichtig terug en uiteindelijk thuis met veel moeite weer dicht gekregen 2.) Stoel stond niet meer in z'n originele stand, vind ik persoonlijk heel vervelend. 3.) Radiozenders verdwenen op mijn radio en er stond een zender op van de monteur waarschijnlijk, SLAM, kostte wel moeite om alles weer opnieuw in te stellen. 4.) Klok had stilgestaan en was niet gereset. Bijna een afspraak gemist... Kleine zaken maar toch wel punten van aandacht, was een behoorlijk kostbare onderhoudsbeurt namelijk.

goede prettige service

Mijn auto binnen gebracht voor controle, prettig ontvangst, duidelijk afspraken vervangendvervoer goed geregeld. Goede uitleg van de controle punten, wil je weer in je eigen Jeep stappen staat deze er ook nog eens lekker fris gewassen bij top

Netjes en professioneel geholpen

De medewerker dacht netjes mee om tot een goede oplossing te komen voor de mankementen die mijn Fiat had.

prima service van Gerhart

Snelle service

Heel prettig en gezellig geholpen door mijnheer Gerhard,

Prettige, klantgerichte contacten en reparaties

Als altijd viel op, dat de medewerkers (Gerrit, Wouter) immer trachtten mij als klant een zo goed mogelijke service te verlenen.

Ben mee genomen in de te nemen werkzaamheden.

Ik ben steeds gebeld over te nemen stappen en de kosten die er bij kwamen. Ben gehoord en er is voor mij een oplossing gezocht omdat ik het niet fijn vond om in mijn eigen auto te blijven rijden ivm lampjes die gingen branden. Er is snel aan mijn auto gewerkt en ik had hem snel terug. Daar was ik blij mee ! Sadia

wat ze beloven wordt waargemaakt

wat ze beloven wordt waargemaakt

Dealer garage met de beste onderhoud voor 1 van de merken. Hierdoor iets duurder dan elders.

Kien kent in dit geval een Fiat auto van binnen en buiten. Ik had motorische problemen die ze snel hebben opgespoord en gerepareerd, hij rijd weer als een nieuwe. De prijzen zijn altijd wel hoog maar dit is geen probleem doordat de auto echt in top conditie word afgegeven.

uitstekend

goed en duidelijk geholpen

Oorzaak gevonden en hersteld

Jammer dat de leenauto een rokersauto was met een zware aftershave-lucht om dat iets te verbloemen.

Rampzalig en onbegrijpelijk

Perfect rijdende auto, zonder storingen, voor inspectie ivm bijgeluid bij Kien aangeboden. Auto door Kien afgeleverd met afgebroken sensor brandstofpomp. Auto reed niet meer! Wel een gepeperde rekening ivm inspectie zonder dat Kien een diagnose had gesteld. Kien om gesprek gevraagd ivm hoge rekening en defect aan auto. Defect is bij Kien ontstaan. Kien weigert, ondanks alle bewijzen, ieder overleg. Kwestie naar BOVAG. Kien levert commentaar dat bol staat van de onwaarheden. Alles door mij aantoonbaar. Alle aansprakelijkheid ontkennend, vergoedt Kien alsnog kosten vervanging brandstofpomp.

Als gewoonlijk

Prettig te woord gestaan. Overleg bij gevonden extra mankementen. Snelle afhandeling en goede communicatie.

Klantvriendelijk

Top!

Het digitaal inplannen werkt uitstekend. De punten die ik genoemd heb zijn opgelost. Gastvrij ontvangen, netjes en correct. Moest even wachten omdat de leenauto nog bevroren was, maar kreeg gelijk een lekker bakje koffie. Het ophalen eind van de dag ook prima!

Zeee positief

Gegaan zoalsafgesproken, ik was zelf te laat

Markweg 2

6883JM Velp

026-369 00 00 / 06 19 19 32 34

Over Kien B.V.

In 1999 begon de gepassioneerde Willem Kien zijn eigen Chrysler, Jeep & Dodge dealerbedrijf in Arnhem. Vandaag de dag behoort Kien Groep B.V. tot één van de grootste Alfa Romeo, Fiat, Fiat Professional, Jeep, Abarth & Dodge dealers en specialisten van Nederland. Ruim 40 medewerkers staan dag in dag uit met een lach voor je klaar bij de twee vestigingen in Velp (Arnhem) & Nijmegen. Op zoek naar vrijblijvend advies? De koffie staat klaar!