goed bedrijf

tevreden

Teleurgesteld!

Ik heb ruim voldoende aangegeven dat de achteruit rijverlichting vanaf dag 1 dat ik de auto heb niet werkt! We zijn nu ruim een half jaar verder en het is nog niet opgelost. Terwijl ik zelf al aan geef dat het de sensor is in de versnellingsbak het is . De auto was om 14:00uur klaar voor de beurt. Dan was er nog tijd genoeg om dat even te fixen.

Goed maar te duur.

Prima service. Echter vind ik persoonlijk dat er te veel geld word gevraagd voor bepaalde werkzaamheden. Dus betreffende dat ik het persoonlijk te duur vind, beveel ik Kien niet aan. Mocht prijs je niks uitmaken... dan prima service en vriendelijkheid.

Vertrouwd en professioneel

Zelfde gezichten als in Nijmegen (Jaap; Dillen) Betrouwbaar; veilig en comfortabel tot en met de volgende onderhoudsbeurt.

Mooi bedrijf, aardige medewerkers.

Verzorgd bedrijf, grote voorraad auto's. Ademt goede sfeer uit, lekker kopje koffie. De rest moet ik allemaal nog ervaren. Het is wel leuk dat er een aantal dagen na de aflevering nog even telefonisch wordt geïnformeerd of de auto bevalt.

geen opmerking, maar de prijs valt altijd tegen.

Praktisch en snel, verstand van zaken.

Deal snel gesloten (See, Buy, Drive). Fijne auto voor een goede prijs met duidelijke onderhoudsgeschiedenis. Het See, Buy, Drive concept voelt echter een beetje 'eigenwijs'. Prijs stond vast, proefrijden kon pas nadat aangegeven werd dat de auto waarschijnlijk gekocht zou worden en er kon niets meer aan de auto gedaan worden qua onderhoud. Verder wel een mooi pand en vriendelijk personeel.

Afspraken zijn helder en worden nagekomen

Afspraken zijn helder en worden nagekomen.

snel en volgens afspraak

volgens verwachting

Goede afspraken en perfecte service

Zoals altijd vriendelijk en netjes geholpen door de Kien. Dat geeft vertrouwen in hun werk en ook het gevoel er als klant te worden gewaardeerd.

Super gegaan

Goed geïnformeerd.

Een prachtig bedrijf met liefde en passie voor hun merken

Zeer vakkundig persoon weet precies waar ze het over hebben mooi bedrijf met goed opgeleide mensen zeker een aan rader

zeer tevreden .dankjewel

goede service

perfect

een uitstekende reparatie en een plezierig wachten, de prijs blijft altijd weer even schrikken

goede service en alles volgens afspraak. Jaap is top!

goede service en alles volgens afspraak. Jaap is top! over de expertsie en vakmanschap kan ik niet oordelen.

Goede intenties, maar niet de verwachte ondersteuning.

De situatie met mijn auto is niet eenvoudig. De vriendelijkheid en service bij mijn probleem waren in eerste instantie heel goed, maar van een officiële Alfa Romeo dealer had ik meer verwacht in het kunnen maken van een plan om deze complexe situatie verder te brengen. Nu heb ik de auto laten ophalen door een andere garage en dat had ik liever voorkomen.

Helder, duidelijk en tijd netjes

Duidelijke communicatie en prima vakmensen

Snelle service gelevetd

Goed contact met de garage in Nijmegen. Heel jammer dat deze dicht gaat.

Nagekomen wat was afgesproken

Naar tevredenheid geholpen

Fijn dat Kien nog even na sluitingstijd open bleef, zodat ik mijn leenauto kon inleveren en mijn keurig gepoetste eigen auto kon meenemen.

altijd goed

Zeker door Jaap, die ontvangt je zoals het moet.

matig

ik weet niet wat er gedaan is

Markweg 2

6883JM Velp

026-369 00 00 / 06 19 19 32 34

Over Kien B.V.

In 1999 begon de gepassioneerde Willem Kien zijn eigen Chrysler, Jeep & Dodge dealerbedrijf in Arnhem. Vandaag de dag behoort Kien Groep B.V. tot één van de grootste Alfa Romeo, Fiat, Fiat Professional, Jeep, Abarth & Dodge dealers en specialisten van Nederland. Ruim 40 medewerkers staan dag in dag uit met een lach voor je klaar bij de twee vestigingen in Velp (Arnhem) & Nijmegen. Op zoek naar vrijblijvend advies? De koffie staat klaar!