Wij komen al meer dan 30 jaar bij Groenewegen optiek en zijn zeer tevreden over service en behulpzaamheid.
snel en professioneel
Ze zíjn vakbekwaam, klantvriendelijk en staan altijd voor je klaar; níets is teveel. Ik ben dan ook zeer tevreden.
Altijd zeer vriendelijke en cordaat geholpen met de juiste adviezen en service.
Zie hierboven mijn ervaringen. Zeer tevreden over de behandeling en de bril.
Ben een tevreden klant
Zeer tevreden,nemen de tijd voor je 👍
Top opticien die de tijd en moeite neemt om een goed advies te geven.
Ik kan altijd mijn wensen en op/aanmerkingen kwijt. Word naar tevredenheid geholpen. Ervaar het als zeer positief dat ik altijd bij een en dezelfde persoon terecht kan.
Nemen de tijd, om de juiste contactlenzen aan te meten en aan te bevelen.
Goede behandeling en goede service
De opticien geeft duidelijk uitleg over de resultaten van de oogmeting die ik daar heb mogen ondergaan. Zonder aarzeling verklaar ik dat ik daar vaste klant wil blijven.
Ik ben prima geholpen bij Groenewegen. Het gaat bij dit bedrijf niet om zo veel mogelijk verkopen maar om zo veel mogelijk klanttevredenheid
Even over "aanbevelen": ik beveel nooit aan en vertel wel op verzoek mijn ervaring/beleving met een zakelijk contact
Telkens zeer vriendelijk en goed geholpen
Al jaren klant tot volle tevredenheid
Werd heel goed en vriendelijk geholpen ,
alles is perfect
Perfekte professionele behandeling. Zeer klantvriendelijl
Top winkel👌
Wij kunnen ze op dit moment niet verzinnen.
niets veranderen, alles zo houden
Goede ervaring al ongeveer 35 jaar
In de Fuik 50