zeer goede uitvoering en bijzonder net personeel. Resultaat was boven verwachting

Super goed resultaat

• Ik beoordeel als Particulier
  • Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? tegelvloer reinigen

Super service en kwaliteit

Aan ons verzoek om spoedig een vlek te verwijderen werd snel voldaan. Vakwerk en goede service, zelfs op vrijdagavond.

• Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? Reinigen bank

Prima geregeld

Vriendelijk personeel en ze doen wat ze beloven

• Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? Schoonmaak stoelen

Eerlijk mooi op afspraak werken netjes zeer tevreden

• Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? Trap schoongemaakt

Eerlijk advies.

Wilden onze bank laten reinigen maar het advies is dit niet te doen daar anders de structuur en kleur sterk gingen vervagen. Dit vonden wij een eerlijk advies en bespaart ons een aardig bedrag. Daarbuiten is de heer Frenken een vriendelijke en joviale man waar wij het gelijk goed mee konden vinden. Peter, bedankt voor je advies en als we iets hebben bellen we zeker jou.

• Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? Geen

Zeer talentvolle specialisten aan het werk !!

Professionele inschatting van het probleem. Goede toelichting op de oplossingsrichting, met voorbeeldstuk. Snelle reactie voor het behandelen van de vloer. Snelle reactie voor de afhandeling van het papierwerk. Prachtig resultaat.

• Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? Natuurstenen vloer geïmpregneerd

Super!!

Heel blij met onze schone vloer Veel ergernis gehad van de vele vlekken, Deze waren door het professionele schoonmaken verdwenen als sneeuw voor de zon!! Echt heel blij mee ik raad mister kool’s iedereen aan!! Gr. Fam Verseput

• Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? Reinigen tegelvloer

Zeer goed en volgens afspraak

De eerste afspraak en de uitvoering van de offerte zijn snel, op tijd en volgens afspraak uitgevoerd. De mensen van Mister Kool's zijn vriendelijk en efficient qua werk. Als extra ook gedeeltelijk voegen bijgewerkt welke beschadigd waren !! Als verbeterpunt zou eventueel de offerte kunnen zijn mbt manuren etc maar ik begrijp dat het moeilijk is deze precies in te schatten.

• Ik beoordeel als Particulier
  • Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? Leistenen vloer + plinten reinigen en in coating setten

Weer verliefd op mijn vloer

De offerte ging vooral om de douche cel met getrommeld marmer. Daarbij zouden ze de gang vloer met Portugese tegels doen. De gang vloer is weer zo mooi geworden dat ik opnieuw verliefd erop ben. Bij de douche waren ze zo eerlijk om te zeggen dat het resultaat minder dan 70% zou zijn omdat 15 jaar intensief gebruik teveel vuil heeft achtergelaten. Eerlijkheid waardeer ik enorm, vandaar de 5 sterren. Ik kan mister kool door mijn ervaring echt aanraden. Groet, Rosalie.

• Ik beoordeel als Particulier
  • Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? Reinigen vloer gang en douchecel

Topservice; snel, vriendelijk en goed resultaat

Het tapijt is schoner geworden dan ik gehoopt en verwacht had. Heel blij mee, net als met de snelle service en vriendelijke medewerkers!

• Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? Tapijtreiniging

Alleen was er bij de offerte opmaken niet verteld dat het een getrommelde vloer was

• Ik beoordeel als Particulier
  • Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? Reinigen en behandeling van natuursteen vloer

Ben erg prettig geholpen

Alles is prima verlopen

• Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? Vloerbedekking schoongemaakt

helemaal TOP!!

Na jarenlange ergernis over onze leistenen vloer hadden we de hoop al opgegeven hier ooit nog blij mee te worden. Totdat deze behandeld was door Mister KOOL's. Geweldig!! Eindelijk na 20 jaar blij met onze vloer. Bedankt!!! Helemaal geweldig

• Ik beoordeel als Particulier
  • Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? reinigen en impregneren leistenen vloer

We zijn ZO tevreden dat we dit bedrijf zondermeer bij ieder kunnen aanbevelen

Er waren eerst wat misverstanden , maar het ging hier dan ook om een open-korrel grindvloer die voor het eerst in ruim 30 jaar een "dieptre-reiniging" zou ondergaan. Er was een na-reiniging nodig die deze keer erg zorgvuldig werd uitgevoerd met als resultaat een zo goed als nieuwe vloer .Al na één dag vrijwel GEEN GEUR meer . Het team dat bij ons werkte was beleefd en voorkomend en leverde werk af als of het voor henzelf was. We zullen echt geen 30 jaar meer wachten om het weer te laten doen .

• Ik beoordeel als Particulier
  • Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? totale reiniging van een grof-korrelige grindvloer ( o.a. vlekken verwijderen en diep-reiniging)

nette heren die het schoon maken van de vloer goed en netjes hebben uitgevoerd en alles schoon hebben achtergelaten.

• Ik beoordeel als Particulier
  • Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? marmeren vloer gereinigd.

We zijn zeer tevreden met de service en met het eindresultaat

zeer tevreden met het resultaat

• Ik beoordeel als Particulier
  • Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? schuren en lakken vloer

Tevreden.

Wat afgesproken is wordt keurig en prima klantvriendelijk afgewerkt.

• Ik beoordeel als Particulier
  • Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? Reinigen, polijsten en impregneren vloer.

Betrouwbaar en deskundig bedrijf.

Betrouwbaar en soepel in het maken van afspraken. Kwalitatief goed werk met resultaat boven verwachting. Prettig personeel om in huis te hebben.

• Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? Marmoleum vloer opknappen

super

Super klantvriendelijke, meedenkend, flexibel kortom top

• Ik beoordeel als Particulier
  • Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? vloer gereinigd

Prima!

• Ik beoordeel als Zakelijk klant
  • Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? Granito vloer wordt gereinigd

Tevreden.

Zeer goede ervaring . Goede planning en goede planner

• Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? Vloeronderhoud

Resultaat overtreft onze verwachtingen.

De werkzaamheden verliepen volgens afspraak. Mister Kool’s heeft keurig werk afgeleverd. Het graniet en marmer ziet er prachtig uit. De vloer is als nieuw. We zijn bijzonder blij met het resultaat.

• Ik beoordeel als Zakelijk klant
  • Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? Reinigen, polijsten en sealen stenen vloer.

Super klantgericht en vriendelijk.

Professioneel bedrijf met gevoel voor de klant!

• Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? Vloerreiniging

Onze 12 jaar oude vloerbedekking is weer helemaal mooi geworden!

De medewerker van Mr. Kool was heel consciëntieus in zijn werk. Aanvankelijk zaten er een paar (lucht) bulten in de vloerbedekking, maar na een dag waren deze weer glad getrokken. We zijn tevreden met het resultaat en hopen nu nog vele jaren vooruit te kunnen met deze vloerbedekking (wollen tapijt)

• Ik beoordeel als Particulier
  • Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? Reinigen het wollen tapijt in de woonkamer, serre en kantoor

Helemaal goed !

Onze marmeren vloer ziet er weer top top uit . We kunnen er weer jaren tegen met een glanzende goed onderhouden vloer De samenwerking was prettig en de mensen die het werk moesten doen waren super !

• Ik beoordeel als Particulier
  • Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? Polijsten vloer en vensterbanken

Stayerhofweg 3

5861 EJ Wanssum

Over Mister KOOL's

Sinds 1996 is Mister KOOL`s gespecialiseerd in het reinigen en onderhouden van vloeren en meubels voor de zakelijke en particuliere markt. Vernieuwing in techniek, uitvoer en kwaliteit staan centraal.