Er werd netjes gewerkt de muren zijn afgeschermd, de vloer heeft weer de uitstraling van een nieuwe vloer. Helaas zijn niet alle resten weg van de oude keuken, op een aantal plaatsen is dit wel gelukt maar niet overal. De plinten van de oude keuken waren van dezelfde leisteen en op sommige plaatsen is de aanhechting nog zichtbaar.
Goed voorwerk en meteen een offerte aan huis, we zijn tevreden over het resultaat van de reiniging
Onze natuur stenen vloer van getrommeld marmer is zo mooi geworden. Dit is boven verwachting. Ik was erg kritisch op het werk van de mannen ( dat is wie ik ben, ze deden het prima) maar René heeft hier heel fijn op gereageerd en mij meegenomen in het proces. Wij zijn een meer dan tevreden klant en het resultaat mag er zijn!
Onlangs onze karpetten laten reinigen door Michel en team. Naast dat de reiniging goed is gedaan, was de service ongekend goed: transparant, eerlijk en flexibel. Voor aanvang van de werkzaamheden hebben ze een realistische indicatie gegeven in hoeverre de gebruikte karpetten te reinigen waren en tegen welke kosten. Door o.a. ons tussentijds op de hoogte te stellen van de vorderingen en in overleg te bepalen of het gewenste resultaat behaald was, hebben we een zeer positieve ervaring opgedaan. Zeker aan te raden voor een volgende klus.
Onze vloer laten reinigen in de zomer 1e keer niet goed gebeurd! 2e keer terug gekomen nog slechter gebeurd! Onze vloer zou er weer 10 jaar tegen aan kunnen! Nou als je hem nu zou zien de vloer om te janken!!!! Hij is nog slechter dan dat hij was.
Natuursteen, vloer weer als nieuw,
snelle afspraak, keurig werk geleverd
Snel, netjes, leuke medewerkers, op tijd. We zijn heel tevreden. We hadden wel verwacht dat het een groot verschil zou opleveren en dat is niet het geval. Het valt niet echt op dat de vloer behandeld is.
goed resultaat alleen ruim gepland kwa tijd en denk ook in de offerte ( maar zoals besproken gaat het om de bankdelen die gereinigd worden.)
Originele beoordeling
We zijn zeer tevreden over Mister Kools . Het eerste contact was professioneel , en Peter Frenken kwam vrijblijvend een proef doen en advies geven. Hij overtuigde ons direct , en onze vloer is inmiddels vakkundig behandeld . Het resultaat is verbluffend en boven verwachting : we hebben gewoon een nieuwe vloer gekregen ! Ook jullie medewerker René heeft uitstekend werk verricht : snel , prettig en vakkundig. Hartelijk dank aan alle medewerkers van Mister Kools ! Hidde en Josefien Vlaskamp Tilburg
Wij hebben een gevlinderde vloer laten leggen door een paar prutsers, na 3 jaar hebben die geen oplossing kunnen bieden voor het zeer slechte werk. De vloer was poreus, gaf nog steeds cement en was niet schoon te krijgen. Peter heeft samen met Rene de vloeren in 2 dagen mooi glad en water afstotend gemaakt! Het heeft nog steeds de betonlook die we graag wilden behouden. Prima resultaat zodat we na 3 jaar eindelijk ons huis kunnen afmaken , stofvrij zijn en de vloer normaal kunnen schoonmaken ! Waarom wisten wij dit niet eerder..., maar beter laat dan nooit! Peter gaat later van dit jaar de natuursteen vloer in keuken en eetkamer ook onder handen nemen.
Vloer van 20 jaar oud is weer als nieuw. Professionele medewerkers die vakmanschap laten zien en zeer klantvriendelijk zijn. Echt top.
Goed advies gekregen. afzelia parketvloer is gereinigd en geolied en ziet er weer mooi uit. Zeer vriendelijk en vakkundig personeel.
goede snelle service en goed resultaat. en een tevreden klant. dank je wel.
Mr. Kools heeft onze marmer vloer in de woonkamer, hal en keuken terug gebracht tot een volledig nieuwe vloer en fantastische spiegelende werking. Na het oriënterende gesprek met Peter hebben we voor Mr. Kools gekozen omdat hij ons een vertrouwd gevoel heeft gegeven en ons duidelijk alle stappen die er nodig zijn om onze vloer weer tot een nieuwe vloer te maken perfect heeft uitgelegd. Rene en zijn team hebben in 6 dagen tijd een fantastisch werk geleverd. De vloer lacht ons glimmend tegemoet. We kunnen Mr. Kools van harte aanbevelen en zijn zeer zeker een goede referentie.
Goed werk
Medewerkers waren keurig op tijd, hulpvaardig en informatief. Ik zou dit bedrijf zeker aanbevelen. Dank voor een keurige job.
Wij hebben twee Geolux stoelen ter reiniging aangeboden. Dit is volledig misgegaan. Dit kan natuurlijk gebeuren, maar dan verwacht je wel dat het netjes wordt opgelost. Peter gaf aan dat hij het zou opgeven bij zijn verzekering, Nu, twee maanden later hebben we nog steeds niks gehoord. Op telefoontjes en mailtjes worden niet gereageerd. Wij vinden dit zeer stuitend en dit toont van weinig medeleven met je als klant. We hebben dus een slechte ervaring en zullen hier nooit meer terugkomen.
Michel medewerker heeft zeer secuur het tapijt in appartement van schoonouders gereinigd. Looppaden zelfs 2x meegenomen. Cleanen borstelen en droogzuigen, en plekjes nog pleksgewijs na behandeld Schoonouders waren helemaal happy met deze voorjaarsschoonmaak. Echte aanraden. Gr John
Rubbervloer laten opknappen door Mister Kool’s. De vloer is weer als nieuw. Komen afspraken na, denken mee en zijn vriendelijk. Super tevreden.
Na levering van een schoon tapijt, vergeten de flacon vlekkenreiniger af te geven. Na 2 dagen werd deze per post alsnog bezorgt. Toen weer een mailtje verstuurt voor de perfecte nazorg , Mister Kool kon dit wel waarderen, want dan wist hij ook zeker dat alle diensten correct waren uitgevoerd.
Jullie hebben by myn moeder vorig jaar haar vloerbedekking gedaan. Zag er mooi uit. Maar helaas is het nou weer net als voorheen. Jammer.
Mijn tegelvloer van natuursteen ziet er uit als nieuw! Had het me niet beter kunnen voorstellen. Service en producten zijn uitstekend.
Vakwerk en een zeer goede service
de vloer ziet er mooi glanzend uit enkele opmerkingen. de kleur van de vloerreparaties is te licht. ik hoop dat dit zal bijkleuren anders zullen wij contact met u opnemen om de kleur aan te passen. op dit moment zijn de armleuningen nog niet helemaal droog. Het is nog te vroeg om te beoordelen of de vlekken helemaal verdwenen zijn Wij hebben dit gemeld aan uw medewerker. , hij adviseerde ons : als we niet helemaal tevreden zijn we contact met u moeten opnemen.
Stayerhofweg 3
5861 EJ Wanssum
Sinds 1996 is Mister KOOL`s gespecialiseerd in het reinigen en onderhouden van vloeren en meubels voor de zakelijke en particuliere markt. Vernieuwing in techniek, uitvoer en kwaliteit staan centraal.