Tevreden

Nette medewerker, conform afspraak.

• Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? Bank gereinigd

Echt de moeite waard!!!

Heb een nieuw huis gekocht met hardstenen vloer en eiken trap en verdiepingsvloeren. Eerst dacht ik nou ja zou het wat zijn maar na enkele filmpje dacht ik laat ik het maar proberen. De prijs was stevig maar voor een heel huis en 200m2 vloer is het logisch. Het resultaat is waanzinnig de vloeren lijken net nieuw of het net gelegd is. Vloeren zijn geschuurd geslepen geseald en alles kan er weer jaren tegenaan.

• Ik beoordeel als Particulier
  • Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? Hardstenen vloer en eiken vloer/trappen onderhoud

Super goed geregeld

Goed geregeld.

• Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? Reinigen intrieur boot

Top, kan mijn tafelkleed weer gebruiken!

Deskundig advies en snel geleverd

• Ik beoordeel als Particulier
  • Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? vlek uit kleed verwijderen

Tapijt weer fris en schoon.

Het door ons aangeleverd tapijt was serieus vies, en is nu weer fris en schoon.

• Ik beoordeel als Particulier
  • Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? Tapijt uitgewassen en extra behandeld tegen urinegeur van ons huisdier.

Helemaal naar verwachting!

Grondig maar toch behoedzaam, betrouwbaar en naar tevredenheid afgehandeld.

• Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? Keuken en slaapkamer

Snelle afhandeling, het resultaat is als verwacht.

Een gebruikt vloerkleed wordt na reiniging nooit als nieuw, maar het is zéker opgeknapt. Ben blij dat ik het heb laten doen.

• Ik beoordeel als Particulier
  • Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? Vloerkleed is gereinigd.

zeer leuke mensen.

Alles netjes schoon gemaakt en af gedekt.

• Ik beoordeel als Particulier
  • Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? bankstel gereinigt

Mijn verwachting was waarschijnlijk te hoog gespannen.

Mijn bank vertoonde na behandeling meer slijtageplekken. De eerste zes treden van de trap van de begane grond naar de eerste verdieping ook. De rest van de trap en de tweede trap zijn er zeker van opgeknapt. Evenals de stoel.

• Ik beoordeel als Particulier
  • Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? schoonmaak van bank, stoel en twee trappen

Super geholpen en onze vloer weer als nieuw!

Korte lijnen, binnen 2 weken een offerte en de afspraak gepland om de vloer aan te pakken. Wij zijn er erg blij mee!

• Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? Vloer behandeld

Positief

Prettig contact met Peter Frenken. Infogesprek was duidelijk. Behandeling van onze Noorse leisteen was prijzig, maar is goed opgeknapt.

• Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? Schoonmaken en coaten

Heel goed resultaat!

Vloerbedekking is goed schoon geworden en de bobbels zijn nagenoeg weggetrokken (beoordeeld daags er na, ik ga het vandaag nog eens bekijken)

• Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? Vloerbedekking gereinigd

snel gewerkt, beter wat later in het jaar kunnen inplannen

Vanwege de maatregelen i.v.m. corona zijn er weinig collega's geweest. Achteraf gezien hadden we de vlekverwijdering beter wat later kunnen plannen, zat nu wat dicht op de totale tapijtreiniging. Verder heel snel gewerkt, ze waren zo klaar.

• Ik beoordeel als Zakelijk klant
  • Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? vlekverwijdering en reinigen inlopen

Met wat aansturing prima werk. Service rondom opdracht keurig

Komen afspraken netjes na, bellen indien iets later. Direct offerte gemaakt, wat prettig was. Prijsopgaaf niet geheel eerlijk. Aangegeven was 1 hele dag werk. Werknemer was al binnen 5,5 uur klaar. Werknemer mag meer totaalplaatje bekijken, dus ook roostertjes verwijderen, en delen waar vloer doorloopt in kast of onder deur door meenemen in schoonmaakwerk.

• Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? Reinigen Belgisch hardsteen vloer

Fraai resultaat!

De vloer van de woonsalon in mijn huis was ernstig gehavend door een forse wijnvlek. Deze vloer is geheel gereinigd. De vlek zit er niet meer. Maar de afwerking van een en ander had wel wat preciezer gemogen. uw voorstel : hele vloer reinigen en polijsten had m. i. behoren te resulteren in een compleet “nieuwe vloer”. Toch nog enkele vloerdelen met streep-effecten en kleine storende vlekjes. De gang daarentegen: grote antieke marmerplavuizen is schitterend geworden !! Echt topresultaat. Reuze happy mee!

• Ik beoordeel als N.v.t.
  • Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? Woonkamer en gang

Na 20 jaar weer een geweldige nieuwe marmeren vloer!

Na 20 jaar omdat wij nooit hebben geweten dat een marmeren vloer om de 4 a 5 jaar gereinigd moest worden. We hebben dat 1x in al die jaren laten doen en na advies van Mister Kool's hebben we de vloer nu grondig laten behandelen. En het resultaat mag er zijn! Een prachtige nieuwe vloer met weer schone witte voegen. Ook de strepen waar we met de wieltjes van onze stoelen overheen gingen zijn helemaal verdwenen!

• Ik beoordeel als Particulier
  • Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? Schrobben, slijpen en impregneren

prima in alle zijn facetten

snelle reactie, duidelijke afspraken, goede service en het allerbelangrijkst deskundig en net personeel die zeer goed werk leveren.

• Ik beoordeel als Particulier
  • Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? marmeren vloer slijpen etc.

betrokken

We zijn zeer tevreden over de spontane actie van Peter om ons "uit de zorgen" te helpen. Goede adviezen en tot slot een perfecte boenbeurt die onze houten vloer weer maakt zoals we wensen. Heel blij met de betrokkenheid en de open communicatie. Dank!

• Ik beoordeel als Particulier
  • Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? vloer herstel

Prima reiniging vloer en banken

Ik heb een ceramische vloer (ca. 100 m2), twee bankstellen en een karpet laten reinigingen. Met twee man sterk was de klus binnen 1 dag geklaard. Alle vlekken en de grijze waas op de vloer zijn volledig verdwenen. Ook zijn de voegen gereinigd en weer als nieuw.

• Ik beoordeel als Particulier
  • Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? Vloer, bankstel en karpet

Fijne en snelle service!

Fijne en snelle service

• Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? Tapijt reiniging

zeer klantvriendelijk bedrijf

is het resultaat niet wat de klant beoogt, is er zonder meer een reële oplossing te vinden.

• Ik beoordeel als Particulier
  • Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? reinigen fauteuil

Geheel volgens afspraak onze leistenen vloer schoongemaakt en geïmpregneerd. Wij zijn super tevreden met het resultaat.

• Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? Leistenen vloer schoongemaakt

Professioneel, kundig en ervaren

Professionele intake waarbij mijn wensen naast de mogelijkheden van Mister Kool's worden gelegd. Men is eerlijk ook over dingen die niet kunnen of mogelijk anders kunnen uitpakken. Dat geeft vertrouwen. De werkzaamheden zijn heel erg netjes en naar mijn volle tevredenheid uitgevoerd door klantgerichte medewerkers.

• Ik beoordeel als Particulier
  • Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? polijsten marmeren vloer

Vaklui

Mister Kools heeft bij ons onze marmeren vloer hersteld (vlekken) en opnieuw gepolijst . We zijn er erg blij mee onze vloer heeft er nog nooit zo goed uitgezien 👌 Ontzettend aardige en behulpzame medewerkers.

• Ik beoordeel als Particulier
  • Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? Herstelwerkzaamheden marmeren vloer

PERFEKT werk...

Wij zijn SUPER tevreden over de reiniging van onze meubels.... 'N echte aanrader....

• Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? 2 stoelen/bank/en tapijt gerijnigd

Stayerhofweg 3

5861 EJ Wanssum

Over Mister KOOL's

Sinds 1996 is Mister KOOL`s gespecialiseerd in het reinigen en onderhouden van vloeren en meubels voor de zakelijke en particuliere markt. Vernieuwing in techniek, uitvoer en kwaliteit staan centraal.