Zeer tevreden!

Ik was verrast om te zien dat n 15 jaar oude vloer nog zo mooi kon worden na een grondige reiniging!

• Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? Natuursteen Vloer gereinigd

geod, volgens afspraak.

Volgens afspraak zijn de rode loper en de vaste vloerbedekking gereinigd.

• Ik beoordeel als Zakelijk klant
  • Welke werkzaamheden zijn bij u uitgevoerd? Tapijt reiniging

uitstekende service

Mister Kool's heeft uitstekende service geleverd. Goede contacten en prima werk.

• Ik beoordeel als Particulier

Kleden zijn mooi schoon geworden.

Kleden mooi schoon, opgehaald en weer terug gebracht zonder problemen. Ik kreeg ze alleen in eerste instantie niet gemakkelijk aan de lijn voor info.

• Ik beoordeel als Zakelijk klant

Snel, behulpzaam en vooral mooi resultaat!

Wij hadden een siergrindvloer waar een paar hardnekkige vlekken in zaten. Op een middag was alles eruit en de heren hebben zelf de meubels verplaatst en ook weer terug gezet. En ik maar jaren aanmodderen met de waterstofzuiger zonder resultaat.

• Ik beoordeel als Particulier

mijn vloerkleed is weer helemaal schoon

mijn Perzisch vloerkleed laten reinigen, weer helemaal schoon! super service.

Stayerhofweg 3

5861 EJ Wanssum

Over Mister KOOL's

Sinds 1996 is Mister KOOL`s gespecialiseerd in het reinigen en onderhouden van vloeren en meubels voor de zakelijke en particuliere markt. Vernieuwing in techniek, uitvoer en kwaliteit staan centraal.