Al jaren wordt ik geholpen door Jasper ( medewerker) bij Pruis. Altijd zeer aangenaam en professioneel! En de aanpassingen voor zolen in en onder mijn schoenen/ laarsjes zijn elke keer weer naar volle tevredenheid.
Afspraak is afspraak. Men is goed op de hoogte van alles. Goede adviesen. En er wordt goed werk afgeleverd.
Ik had een afspraak bij de revalidatiearts in het ziekenhuis, deze afspraak werd later omgezet naar Pruis, daar was dus de revalidatiearts iemand van pro reva en dus gelijk de schoenmaker, dat scheelt een hoop tijd en gedoe.
Prima ervaringen.
De totale doorlooptijd voor het vervaardigen van een paar medische maatschoenen is te lang. Drie maanden is in mijn ogen te lang. Dat zou sneller moeten kunnen. De schoenen zijn pure noodzaak om goed en pijnvrij te kunnen lopenen geen luxe produkt. En dan vind ik 3 maanden te lang. Maar het uiteindelijke produkt is prima. En de nazorg ook prima.
Wordt altijd goed geholpen
Hallo.. Pas weer schoenen bij fa Pruis besteld... Samen met Arno ontworpen... Razend benieuwd naar t resultaat natuurlijk.. En inderdaad weer mooi.en zitten (Net als de vorige paren ).. Weer prima.. Hoeveel km zal ik hier weer op gaan lopen?? groetjes Heidi v Duinen
Men heeft er goed de tijd voor genomen, bij een onverwachte extra aktie bij de afspraak is daar snel gelegenheid voor gevonden
Prettige en bekwame mensen
In verband met neuropathie nieuwe schoenen aan laten meten. Pijnvrij kan helaas niet, maar zulke comfortabele schoenen (die er ook goed uitzien) heb ik nog niet eerder gehad.
Prettige uitleg en prima pasvorm .schoenen hebben een mooie uitstraling.
goed en duidelijk overleg over de problemen waarmee we komen.
Ik kom al jaren bij Pruis vanaf mijn zooltjes daarna lage schoenen tot nu mijn hoge laarzen. De deskundigheid die dit bedrijf heeft is van hoge kwaliteit. Daarnaast is iedereen erg vriendelijk en wordt er persoonlijk en super klantvriendelijk gewerkt. Het contact met de medewerkers is altijd persoonlijk toegespitst op mijn situatie. Het contact met mijn vaste persoon binnen Pruis is in die jaren dat ik daar kom gegroeid zodat hij snapt hoe het bij mij werkt. En ik samen met hem een goede ondersteuning krijg in een mooi, modern goed gekleurd set laarzen. Ook als er problemen zijn kun je weer terug komen. En dit wordt altijd snel opgelost. Alles bij elkaar een top bedrijf !!!!
Na verkeerde 1e schoenen ,door Arno goed geholpen.
Mijn ervaringen met uw behandelaar zijn perfect. Vragen werden direct beantwoord of er kwam een bruikbare praktijktip
Ik werd goed geholpen en begeleid tot de aanschaf van de schoenen. Verder heb ik daarna nog geen contact gehad. Dit komt over een maand.
Vriendelijk en zeer behulpzaam
Ik ben na een verwijzing van de revalidatiearts hier terecht gekomen. Werd goed te woord gestaan over de vervolgstappen. Het heeft even geduurd voordat de schoenen klaar waren, maar inmiddels al vele km op gelopen. Gewoon top service en goede communicatie ook in samenwerking met de instrumentenmaker.
Ik word altijd erg goed geholpen bij jullie. Ben erg tevreden met de manier waarop jullie werken.
kwaliteit zoals ik gewend ben
Word goed en snel geholpen En ze proberen mijn schoenen ook snel te krijgen
Ik ervaar het bedrijf als zeer deskundig. Je wordt altijd goed en vriendelijk geholpen.
Ik ervaar de behandelingen als zeer positief. Er wordt geluisterd naar de klachten en goede adviezen gegeven. Voor mij persoonlijk een prima adres om de steunzolen te laten aanmeten.
Leuke en persoonlijk contact. Professioneel
Vanaf het begin tot het eind goed geholpen
Kayersdijk 17
7332AH Apeldoorn
Pruis Schoentechniek & Voetzorg vervaardigt al sinds 1932 hoge kwaliteit (semi)orthopedische schoenen, steunzolen en aanpassingen aan confectieschoenen voor mensen met lichte tot zware voetproblemen. Wij weten ons nog steeds te onderscheiden door de kwaliteit van ons werk en de service die wij daarbij leveren.