Onlangs een nieuwe orthese ontvangen. Daarbij ook een inlegzool welke vervaardigd is door de firma Pruis. Na een aanpassing van deze zool zit deze goed.
Inmiddels aan mijn derde paar orthopedische schoenen toe bij Pruis. Alle drie zijn geheel naar wens gemaakt. Er werd meegedacht met de uitvoering en de schoenen lopen perfect.
Afspraken zijn nagekomen en geen moeite is teveel.
Zie hierboven
Geachte heer Moerenhout, Het spijt ons dat u een negatieve ervaring bij Pruis heeft gehad. Ondertussen zijn wij een nieuw traject (garantie) met u gestart en hopen dat dit naar volle tevredenheid zal zijn. Met vriendelijke groet, Pruis Schoentechniek & Voetzorg
Ben netjes en professioneel geholpen. Uitstekende vakmensen.
Goede behandeling en verstand van zaken
Mijn orthopedische schoenen helemaal naar wens gemaakt.
Altijd tijd voor je. Geven tips en uitleg
Ik ben erg blij met mijn nieuwe schoen Moet er erg aan wennen om dat zeg in het beging erg zwaar waren aan mijn voeten Mijn voeten zijn dan blij als ze uit mogen Dat komt goed ik ben er erg blij mee En ben super goed geholpen Mvg Evelien Topfer
Je wordt altijd perfect geholpen en de nieuwe schoenen passen direct goed
Voelde me gehoord begrepen en zou iedereen aanraden dit bedrijf aanraden.
Ik heb een goed gesprek gehad met advies. Resultaat was ook goed.
Ik ben super geholpen. En het belangrijkste is dat ik prima loop op mijn nieuwe schoenen en geen pijn aan mijn voeten meer hebt.
mijn ervaring met Pruis prima, er wordt naar je geluisterd
Al jaren haal ik mijn steunzolen bij Pruis Orthopedische Schoentechniek! Goede ervaring met de steunzolen. Word altijd weer goed geholpen.. Blij dat ik weer kilometers kan wandelen, daarom geef ik een score uitstekend een 10
Ik ben bij Pruis terecht gekomen via mijn pedicure die bij Pruis in zit.
Leuke man Brian die ons hielp goede kennis van zijn werk
Helaas lange wachttijd voordat ik een afspraak had met de schoenmaker. Daarna nog 6 weken! gewacht voordst mijn schoen klaar was. De schoen zat meteen goed, ik kon er meteen goed op lopen
Ik ben heel goed geholpen
Fijne schoenen en goed geholpen
Al meer dan 6 jaar vertrouw ik Pruis mijn voeten toe om de juiste schoenen aan te meten. Vanaf het eerste paar toe ik net uit de revalidatie was en nog nauwelijks liep, tot vorige week het voorlopig laatste paar altijd passende en goed lopende schoenen gekregen. Zien er ook nog hip uit. Dat lukt natuurlijk niet voor iedereen maar Pruis doet zijn stinkende best om er iets moois van te maken. Ik loop prima op schoenen van Pruis.
Ik had orthopedische schoenen nodig en ben blij dat ik voor Pruis gekozen heb. Er wordt alle tijd voor je genomen om aan te meten en uit te zoeken wat je wil. Alles bij elkaar een erg prettig bedrijf! Aanrader!
Vriendelijk enthousiast geholpen
Keurig en goed behandeld ,duidelijke uitleg en nemen de tijd
Kayersdijk 17
7332AH Apeldoorn
Pruis Schoentechniek & Voetzorg vervaardigt al sinds 1932 hoge kwaliteit (semi)orthopedische schoenen, steunzolen en aanpassingen aan confectieschoenen voor mensen met lichte tot zware voetproblemen. Wij weten ons nog steeds te onderscheiden door de kwaliteit van ons werk en de service die wij daarbij leveren.