Goede begeleiding
Ik kom al jaren bij Pruis en zij maken voor mij prima orthopedische schoenen . Ook als er aanpassingen gedaan moeten worden staan zij altijd klaar!
alles goed
Was de eerste keer dat ik hier kwam voor een paar schoenen. Was hiervoor elders ivm verhuizing. Maar geweldig geholpen alle tijd om goede aangepaste schoenen te krijgen. Zal hier dus altijd goede recensies geven. Bedankt
Ik heb al jaren een uitstekende relatie met Pruis.
Duidelijke afspraken gemaakt
ervaren en correcte behandeling
Zeer klantvriendelijk en behulpzaam. Je wordt altijd op tijd geholpen en het telefonisch contact is zeer vriendelijk.
Hilco geeft eerlijk informatie en de dames aan de balie zijn kundig en helpen op vriendelijk, soms vrolijke wijze
Ik vind dat ze prima overleggen met Dennis en ons als ouders wat er mogelijk is. Ook als er wat is staan ze voor je klaar. Vriendelijk naar de cliënt. Goede service
Mensen die verstand hebben van hun werk. Schoenen zijn mooi aangepast en de nieuwe steunzolen lopen weer heerlijk.
Ben geholpen door een medewerker die vriendelijk was, en verstand van zaken heeft.
Prima bedrijf afspraak is afspraak Vakbroeders.
Kayersdijk 17
7332AH Apeldoorn
Pruis Schoentechniek & Voetzorg vervaardigt al sinds 1932 hoge kwaliteit (semi)orthopedische schoenen, steunzolen en aanpassingen aan confectieschoenen voor mensen met lichte tot zware voetproblemen. Wij weten ons nog steeds te onderscheiden door de kwaliteit van ons werk en de service die wij daarbij leveren.