Zeer vakkundig perfecte orthopedische aangemeten gekregen!
was voor mij de eerste kennismaking ivm orthopedische schoenen. werd prettig behandeld.Klasse!!
Een heel fijn bedrijf
Fijn geholpen wordt met je mee gedacht in keuze kleur schoenen
Fijne ervaring. Meneer heeft veel kennis van zaken en neemt ruim de tijd voor zijn klanten
Mijn ervaring is als volgt. De vriendelijke en geduldige en meedenkende benadering richting onze dochter met het syndroom van Down is altijd weer begripvol. Daar ben ik als moeder heel blij mee. De schoenen van het merk TOM zijn super goed en ook heel mooi.
Nog maar kort heb ik de schoenen , dus nog geen mening.
Er wordt goed naar je geluisterd en ze nemen alle tijd voor je.
Je wordt er fijn en prettig geholpen. Ze hebben er uitstekende kennis van zaken en luisteren naar je wensen en proberen overal en oplossing voor te vinden die goed aansluit bij je voet / enkel / been probleem.
Fijne afhandeling en goede service
Als er iets is kan ik altijd bellen
prima geholpen
Ik word altijd vriendelijk en tot volle tevredenheid ontvangen en geholpen.
Vanaf het intake gesprek tot na de levering prima behandeld En nu tijdens het dragen in mijn SAS bij elke PAS!
Ik heb een goede ervaring. Je word goed en netjes geholpen zijn zeer vriendelijk en bij problemen word je meteen geholpen en word het opgelost
Zeer vriendelijke mensen
Al jaren heb ik orthopedische schoenen van Pruis en alle schoenen worden in goed overleg voor de klant gemaakt. Vriendelijke deskundige medewerkers en goede service ook achteraf !
Goede service, alleen bij de zomerschoenen wat problemen gehad, verder goede producten
Heel goed, de heer Brunekreeft nam alle tijd en was heel zorgvuldig
klase geholpen alle tijd had hij over al over gesproken klasse doei groetjes bart krediet
Vanaf de 1e afspraak plezierig geholpen
Het is fijn als je met je beperking zodanig geholpen wordt dat je weer fluitend naar buiten kunt lopen
Jasper Otten heeft voor mijn vergroeide voeten een paar heerlijke wandelschoenen gemaakt. Er gaat geen wandeling voorbij dat ik hem niet even stilletjes bedank voor de fijne wandeling. Zonder zijn schoenen en ondersteunende zolen zou ik dat niet kunnen. Jasper denkt met me mee en gebruikt mijn feedback voor het volgende paar nog betere schoenen: dankjewel Jasper!
Kayersdijk 17
7332AH Apeldoorn
Pruis Schoentechniek & Voetzorg vervaardigt al sinds 1932 hoge kwaliteit (semi)orthopedische schoenen, steunzolen en aanpassingen aan confectieschoenen voor mensen met lichte tot zware voetproblemen. Wij weten ons nog steeds te onderscheiden door de kwaliteit van ons werk en de service die wij daarbij leveren.