De moeilijkste voetproblemen weten ze bij Pruis tot in detail op te lossen.
Ik heb een vaste medewerker die mij helpt. Hij houdt ook mijn stand van mijn been goed in de gaten. Daarom een andere oplossing voor mijn beenstand gemaakt. Heel prettig.
goed en vriendelijk
Ik ben zeer goed en kundig geholpen door Brian. Dit is iemand die zijn vak met kennis en liefde uitoefend.
Medewerker Jasper lijkt mij een zonnetje in huis, lijkt plezier in zijn werk te hebben en dat geeft vertrouwen. Hij heeft mij professioneel geholpen en mij persoonlijke ruimte gegeven. Ik had er vertrouwen in dat de aangepaste schoenen goed zijn aangemeten, dat de stand van mijn voeten juist gecorrigeerd zijn. Ik kan weer beter lopen. De hielspoor is nog niet weg, maar al een heel stuk verbeterd. Nette en mooie accommodatie, goed en vriendelijk geholpen
Vakkundig en klantvriendelijk, meedenkend en ook kunnen laten. .
Kom al jaren bij de firma Pruis voor aangepaste schoenen. Word hier altijd naar volle tevredenheid geholpen. Ruime keuze in voor mij aantrekkelijke, mooie en vlotte schoenen. Knap wat ze iedere keer weer presteren. De laatste keer helemaal mijn afspraak vergeten en dus iemand laten wachten. Heel vervelend. Maar geen vervelende reactie. Echt top.
Hilco ervaar ik als een zeer betrokken schoenmaker die weet waarbij over praat en actief mee denkt om het beste resultaat te behalen. Zeer kundig en een prettig mens om mee samen te werken om een voor mij goede schoen te ontwikkelen. Dank je Hilco!
Super aardige en professionele mensen, duidelijke en concrete afspraken.
Goede service/advies uitstekend bedrijf
Zeer deskundige mensen die goed luisteren en meedenken. Snel, accuraat, nauwgezet, professioneel, transparant.
Ik loop al jaren bij juliie, ik kwam met voetklachten waar de plaatselijke podoloog niets meer kon betekenen. De voetklachten werden goed verholpen door aso schoenen. Vanaf moment 1 zonder pijn en blaren. Zelf schoenen mogen bedenken welk leer. Ik ben erg blij met jullie en wel speciaal met Jasper bij hem kan ik met alle vragen terecht en worden z'n verholpen.
Wordt mee gedacht. En vertelt duidelijk wat de bedoeling is.
Schoenen zitten perfect loop stabieler.
Ik heb de schoenen.langzaam opgebouwd met aan doen..maar merk elke keer als ik ze aan doe dat ik drukpunten aan de zijkant heb die pijnlijk zijn dacht eerst door lopen wen je vanzelf aan maar heb nu verschillende wondjes wat steeds open gaat als ik de schoenen weer aan heb. Ik heb ze vlak voor opnamen in davos in Zwitserland opgehaald dus ik kan ook niet zo even terug om dit aan te laten passen dus gebruik ze nu even niet tot ik weer terug ben na mijn opname na 8 weken Gr gera
Geachte mevrouw, Hartelijk dank voor uw reactie. Het spijt ons dat de schoenen niet aan uw verwachtingen voldoen. Ondertussen hebben wij contact met u gehad en u plant een afspraak bij ons in zodra u weer in Nederland bent. Wij hopen u dan te mogen begroeten. Met vriendelijke groet, Pruis Schoentechniek & Voetzorg
Serieus en prettig geholpennu
Kwaliteit, vakmanschap en gezelligheid.
ik ben zeer tevreden met de manier waarop de medewerkers van Pruis tot het beste resultaat voor mij komen. Ik sta voorop bij hun denken en handelen.
vrij lange wachtijd die uiteindelijk nog werd verlengd!
Hele kundige mensen werken daar
zie boven
Goede begeleiding en adviezen Ook de complimenten voor de dame die de afspraken maakt Kortom een fijn team
Wanneer ik tussendoor kom met een vraag of een probleem wordt er altijd direct geprobeerd een oplossing te vinden
Kayersdijk 17
7332AH Apeldoorn
Pruis Schoentechniek & Voetzorg vervaardigt al sinds 1932 hoge kwaliteit (semi)orthopedische schoenen, steunzolen en aanpassingen aan confectieschoenen voor mensen met lichte tot zware voetproblemen. Wij weten ons nog steeds te onderscheiden door de kwaliteit van ons werk en de service die wij daarbij leveren.