Fijne en mooie schoenen.
Goed advies en kan alles bespreken. steeds een goede oplossing.
Goede hakverhoging en prachtig uitgevoerd. Het nut is wel beperkt, daar ik een girdlestone operatie heb ondergaan en mijn been erg instabiel blijft.
Prima, de klant wordt gezien en serieus genomen.
zie hier voor.
Er is goed geluisterd naar de klachten en uit alles spreekt deskundigheid. Een keer extra terug komen is ook geen probleem. Telkens wordt er geluisterd naar de cliënt en naar een oplossing gezocht.
Vakmanschap en klantvriendelijk
Er is ruim de tijd genomen voor het uitzoeken, opmeten en advies.
vakkundige behandeling/begeleiding. Snelle service ruime keuze in schoen modellen
Prettig contact met ,fijne medewerkers.
Sinds 2003 wordt ik snel en netjes aan nieuwe schoenen geholpen
Na jaren eindelijk passende schoenen,die ik s morgens met plezier aantrek en pas s avonds uit trek. Ik heb de afgelopen jaren er al meerdere versleten en met plezier weer nieuwe besteld. ik adviseer mensen met moeilijke voeten/loopproblemen niet te lang te wachten met overleg over aangepaste schoenen.
Goed.
Ik ben hier al jaren klant en heb de schoenen van suffe orthopedische schoenen naar trendy sneakers en boots zien gaan. En daar ben ik maar wat blij mee, want dat maakt ze een stuk leuker om te dragen. Bij Pruis denken ze ook goed met je mee en hebben ze een fijne service. Hier blijf ik dus graag nog lang klant.
Ik.ben onder behandeling bij Jasper Otten. Een zeer vriendelijk persoon. En verstaat zijn vak uitmuntend. Vr groet Siska van Laar
Al ongeveer 15 jaar loop ik bij dhr. Arno Brunnekreeft en mijn ervaring is altijd zeer goed geweest. Mocht er al een probleem zijn dan wordt daar samen goed naar gekeken en naar een passende oplossing gezocht. Ik zou Pruis Orthopedische Schoentechniek zeer zeker aanraden en heb dat zelfs al een aantal keer gedaan.
Goed en plezierig
Het product wat ze leveren is in mijn ogen top, enig nadeel kan zijn dat doordat de schoenen met de handgemaakt worden de levering lang kan duren. Ook met vragen etc kun je goed bij hen terecht.
Goede kwaliteit
dat ik goed wordt geholpen
Prima begeleiding en service
Jaren lang heb ik gelopen met voor mij onjuist schoeisel. Reeds sinds mijn kinderjaren zo kort na de tweede wereldoorlog heb ik problemen ondervonden met pijn in de voeten en benen. Later werd duidelijk dat dit mede de oorzaak was van reumatische aandoeningen.
Prima kwaliteit schoenen
Goede behandeling
Duidelijke uitleg van het probleem. Mooie schoenen. Goede service. Duidelijke uitleg qat je kan verwachten van het effect van aangepaate schoenen.
Kayersdijk 17
7332AH Apeldoorn
Pruis Schoentechniek & Voetzorg vervaardigt al sinds 1932 hoge kwaliteit (semi)orthopedische schoenen, steunzolen en aanpassingen aan confectieschoenen voor mensen met lichte tot zware voetproblemen. Wij weten ons nog steeds te onderscheiden door de kwaliteit van ons werk en de service die wij daarbij leveren.