goede behandeling, goed product.
Fantastische vakman, goede uitleg en prima resultaat.
Ik ben zeer tevreden en al jaren klant bij Schonagen. Ik ben goed geholpen en de medewerkers zijn zeer vakkundig en vriendelijk.
Meedenkende mensen
ervaring was goed
Vakkundige medewerkers en vriendelijke hulp
Erg positief. zie de gegeven sterren.
Ik maak al een geruime tijd gebruik van jullie diensten en ben over het algemeen hier goed tevreden over. Er wordt goed gekeken in het voortraject naar de kwaliteit van mijn voeten en ook goed rekening gehouden met de wensen van hoe mijn schoenen eruit mogen zien. Daarnaast is de behandelaar ook erg vriendelijk en maakt altijd ook een praatje over hoe het met mij gaat. Dit vind ik erg prettig. In het verleden is er ook een keer een fout gemaakt omtrent mijn schoenen en dit is door jullie goed opgelost. De klantvriendelijkheid van medewerkers aan de telefoon zou beter kunnen. Verder ook de onderlinge communicatie van tussen het voortraject en de aflevering van de schoenen zou beter kunnen verlopen zodat wanneer je belt over informatie van de status van de schoenen dit ook bekend is.
Ben prima geholpen door Manon, heeft veel aandacht voor de problemen en denkt erg goed mee.
Werd prima geholpen
nou in de zin van wat er mis is of dat er iets kapot is dan helpen ze meteen en proberen het op te Lose zo snel mogelijk.
Positieve ervaring, mooie schoenen gekocht, in de opruiming erg mooi en voordelig.
Vriendelijke dame die mij hielp. Had heel veel kennis van zaken
Netjes en vakkundig geholpen
Goede schoenen prettig geholpen
Heel fijn en heel blij met deze schoenen , maar dat waren de vorige schoenen ook. Hartelijke groet, Hennie Mulder
Goede hulp en uitleg over steunzolen en ook erg vriendelijk en ze luisteren naar je. Ook dat is niet altijd vanzelf sprekend maar hier ervaar ik dat zeker wel.
Ik moest even wennen aan een nieuwe medewerkster. Dat lukt vast!
Manon heeft mij deskundig ,meedenkend en goed adviserend geholpen.
Al jaren m,n schoenen, en nog nooit klachten gehad. Ook altijd de zelfde persoon Jeroen, en dat is ook heel prettig.
Ik voel me altijd gehoord en gezien .zeer deskundige en fantasierijke en inventieve oplossingen om tot een prachtig resultaat te komen . Orthopedische schoenen waar ik steeds weer zo op weg kan lopen en waar iedereen die ze ziet vol bewondering is. Ook is de nazorg fantastisch.
Ik ben heel blij met mijn schoenen. Ik kan weer lange wandelingen maken zonder zere voeten en daar ging het om. Compliment voor Jonathan
Wethouder Jansenlaan 214
3844DG Harderwijk
Schonagen orthopedische schoentechniek is sinds 1993 een begrip in de regio Harderwijk. Wij zijn recht tegenover ziekenhuis St Jansdal gevestigd. In Gezondheidscentrum De Linde in Ermelo bevindt zich een 2e spreekuurlocatie. Wij werken nauw samen met diverse medisch specialisten, huisartsen en andere zorgverleners. Ons enthousiaste en deskundige team bestaat uit 'kenners en kunners' met passie voor het vak en ons doel is om u te voorzien van comfortabele en mooie schoenvoorzieningen op maat. De tijd waarin u slechts de keus had tussen bruine of zwarte schoenen is echt voorbij. Neemt u een kijkje in ons Lookbook op onze website voor een kleine selectie van onze unieke maatoplossingen. Wij streven naar enthousiaste klanten. De wens van de klant in combinatie met loopplezier, comfort en uitstraling staat hierbij voorop.