Bij het eerste contact heb ik nadrukkelijk gesproken over mijn verwijzing naar een podotherapeut, met de vraag of ik aan het goede adres was. Dat zou zo zijn, werd mij verzekerd. Ik ben bekeken en het oordeel was: steunzolen! Na 6 weken weinig verbetering van de klachten, toen is er nog een correctie aangebracht. Maar ook dat heeft niet het gewenste resultaat. Ik heb bij het telefonisch consult dan ook aangegeven af te zien van verdere behandeling. Ik heb het idee dat ik bij een podotherapeut meer baat zal hebben.
Service uitstekend, zowel in de zaak als de verzending
Mooie schoenen die zorgvuldig aangemeten zijn. Word goed geluisterd naar de wensen
Zeer klantvriendelijk goede uitleg en schoenen lopen en zitten uitstekend.
Mijn podoloog luistert goed naar wat belangrijk voor mij is. Past zo mogelijk de steunzolen daarop aan. Legt duidelijk uit wat-en waarom de zolen aangepast moeten worden. Ook zeer klantvriendelijk.
Snelle service en ben van al mijn pijn af. Goede uitleg.
Er wordt naar je geluisterd en dan worden de veranderingen gedaan . Zo als jij dat wil of zoal de arts het wil.
Goed advies en prettig contact.
Er word goed geluisterd naar je probleem en veel aandacht aan besteed.
Ik ben zeer tevreden. Vriendelijke mensen . Geven goed advies
Goed product geleverd
boven mijn verwachting
Goeder zorg
Prima behandeling en goede nazorg.
Zelfs in mijn fijne pantoffels konden de steunzolen bekleed worden met bont. Voor mijn racefiets schoenen konden dunne steunzolen geplaatst worden zodat ik geen nieuw schoenen hoefde te kopen.
Ik weet heel goed wat ik wil, Jeroen luistert goed naar wat mijn wensen zijn om zo de schoen te maken die ik wil. Maar wel met de aanpassingen die ik nodig heb.
Goed geholpen !
Steeds prima geholpen. Erg vriendelijk.
Een prima Orthopedische schoentechnieken waar geluisterd word naar de klachten en er ook wat mee doen. zouden andere instanties nog wat van kunnen leren. Vriendelijk, open, eerlijk, luisterend oor, meedenkend en gewoon prettig in de omvang. Ga zo door
Fijn en bekwaam personeel. Er worden goede producten geleverd en het is nooit een probleem als er iets aangepast moet worden wat niet helemaal fijn zit. Afspraken worden nagekomen nooit lang hoeven wachten. Ook wordt je altijd optijd herinnerd als er weer een controle afspraak gemaakt moet worden.
Inmiddels al meerdere paren orthopedische schoenen laten maken bij dit bedrijf. Vanaf het begin terecht gekomen bij Hilde. Dat is echt een topper. Ze kijkt niet alleen naar wat er medisch nodig is, maar luistert ook echt naar haar klant. Bovendien is ze erg creatief, waardoor mijn orthopedische schoenen elke keer weer heel mooi zijn geworden. Uiteraard blijft het een dingetje dat zulke schoenen nodig zijn, maar als je ze dan nodig hebt dan maar beter iets unieks ervan laten maken. Lees meer over mijn ervaringen op: https://ragasto.nl/mooie-orthopedische-schoenen-dankzij-creativiteit-voor-het-echie/
Ik heb bijna jaar geleden een paar schoenen besteld. Meer dan 4 keer werd mijn schoenen aangepast .helaas zijn er steeds geen goede schoenen.
Wordt altijd zeer netjes geholpen.
raad ieder een aan om naar schonagen te gaan
uitstekend
Wethouder Jansenlaan 214
3844DG Harderwijk
Schonagen orthopedische schoentechniek is sinds 1993 een begrip in de regio Harderwijk. Wij zijn recht tegenover ziekenhuis St Jansdal gevestigd. In Gezondheidscentrum De Linde in Ermelo bevindt zich een 2e spreekuurlocatie. Wij werken nauw samen met diverse medisch specialisten, huisartsen en andere zorgverleners. Ons enthousiaste en deskundige team bestaat uit 'kenners en kunners' met passie voor het vak en ons doel is om u te voorzien van comfortabele en mooie schoenvoorzieningen op maat. De tijd waarin u slechts de keus had tussen bruine of zwarte schoenen is echt voorbij. Neemt u een kijkje in ons Lookbook op onze website voor een kleine selectie van onze unieke maatoplossingen. Wij streven naar enthousiaste klanten. De wens van de klant in combinatie met loopplezier, comfort en uitstraling staat hierbij voorop.